ipuçları, yani etiketler; sitede dolaşırken içeriğe kolay ulaşmanızı sağlayacak sözcüklerdir.
bu anahtar kelimeler ile forum başlıklarını, grupları birbiriyle bağlayabilir, kategorize edebilirsiniz.
örnek başlığımız "hababam sınıfı" olsun; iyi ipuçları: mizah,rıfat ılgaz,sinema,kemal sunal,domdom ali,inek şaban,adile naşit
kötü ipuçları: çokkk komikk,bunun adı neydi unuttumm,bi bakar misiniz,çok egleniyorum,pffff
ekleyeceğin ipuçları -adı üstünde ipucu- mutlaka başlıkla ilgili olmalı!
artık bu başlığa ipucu ekleyebilecek kıvama gelmişsindir! bol şans
Ölümünün birinci yıl dönümünde Agos Gazetesi, eski genel Yayın Yönetmeni'ni 'Özlem' le anıyor.
Agos Gazetesi, Dink'in ölüm yıldönümünde Özlem başlıklı bir yazı ile çıktı. İlk paragrafı, Biz yıldönümünü her gün yaptık diye başlayan yazıyı, yapılan mizanpajla Dink'in de okuması sağlandı.
Özlem
Biz bu yıldönümünü her gün yaptık...Kapımızı
kapayıp odamıza çekildiğimizde yüz yüze baktık.
Ne hissettiğini, düşündüğünü, istediğini anlamaya
çalıştık. Kendimizle baş başa iken gerçekte seninle
birlikte olduk.
Gidişinin yıldönümünü deniyor ama seni gitmiş gibi
düşünemedik ki hiç...
Kendimizi canlı, seni cansız sayamadık. Seni
canlı tutabilmek için kendimizi cansızlaştırmak
bile istedik.
Meğerse seni canlı tutmakmış canlı kalmanın
sırrı...
Duvar panosunda basit bir ses olmak bile yetti,
nasıl olsa gözün bizi arar bulur diye. Bir taraftan
da içimiz kıpırdadı,acaba gördü mü, duydu mu,
beğendi mi diye...
²Beğenme bizde sevgisiz olmaz demiştin
buradaki halinle. Biz de zaten sevgiyi özlediğimiz
için beğenmeni istedik.
Sen üzerimizde kalıcı bir gölge olurken, aslında
bir gölgeler panosunda sıramızı doldurmakta
olduğumuzu, asıl gerçek olanın sen olduğunu da
fark ettik.
Ve bu bize iyi geldi...
O nedenle belki gidişinin yıldönümünü de tam
olarak kavrayamıyoruz.
Galiba giden bizdik ve artık yanına dönmek
istiyoruz.
818 Ocak 2008 23:29
off the record
For Hrant and Justice
18 Ocak 2008 23:46
chi sj
Hrant Dink demiş ki:
Kendi kimliğini ötekinin varlığına göre konumlandırmak hastalıktır.Kimliğini yaşatman için sana bir düşman gerekiyorsa, senin kimliğin hastalıklıdır.
419 Ocak 2008 01:40
uysalhan
ucu çok yerlere dokunacak bir söz. radikal olabilir ama gerçek. . .
19 Ocak 2008 01:46
abbas
?
off the record demis ki:
For Hrant and Justice
19 Ocak 2008 03:42
-sokarca-
Papa öldü hepiniz hırıstiyan oldunuz
bir ermeni öldü hepiniz hrant oldunuz
1 günde 15 şehit verdik
söyleyin hanginiz TÜRK oldunuz!!!
Hepimiz TÜRKÜZ , Hepimiz ATATÜRKÇÜYÜZ!!!
819 Ocak 2008 09:08
tavlamania
özlemle saygılar
19 Ocak 2008 09:22
tosi
sokarca bırak bu ezik yazıları..içinde azıcık insaniyet barındıran herkes bu olaydan utanç duymalı türklüğünle övünmek yerine utanç duymalısın.yazık.
119 Ocak 2008 09:27
punk rock chick
bu olay öyle insanın Türklüğüyle utanılacak kadar büyük bişe değil... utanması gereken sadece olayı yapanlardır... o da sadece bir ermeniyi öldürdüğünden dolayı değil bir insanı öldürdüğünden dolayı utanmalıdır.. yoksa ne Türkler öldü bi ermeni ölmüş çok mu..?? Hem Türk milleti gereken tepkiyi yeterinden fazla bile vermiştir...
zaten sen bölyle bişe söylüosan eğer arkadaşa Türklüğünden utan die zannetmiyorum ki senin şehit olanlar için bi tepki verdiğini...
Bu durumda asıl Türklüğünden sen utanmalısın...
tosi demis ki:
sokarca bırak bu ezik yazıları..içinde azıcık insaniyet barındıran herkes bu olaydan utanç duymalı türklüğünle övünmek yerine utanç duymalısın.yazık.
919 Ocak 2008 09:43
tosi
ben neden utaniyim şehitlerin ölümünden kaldı ki ne kadar üzülüp üzülmediğimi ispat ihtiyacı duymuyorum bile.
olay şudur ki bir insan öldürüldü diye utanılmalıdır.bu insan bi ermeni de olabilir ve bu utancın birilerini rahatsız etmesinin altında yatan düşünceden ötürü yine utanıyorum. o satılan beyaz bereler vardı hani aldın mı onlardan sen?
bir ermeni ölmüş çok mu diyosun sen akıl fikir sahibi misin yeteri kadar tepki verildi üzüldü insanlar demek ne demek? sen bundan kendine pay çıkarıyosan orda dur bakalım. yukarda yazılan saçma sapan yazıyı onayladığına göre sen o tepkiyi veren insanların adına gurur duyma hakkına sahip değilsin.
419 Ocak 2008 10:08
punk rock chick
eğer beyaz bere bir simgeyi teşkil ediyorsa... benim her zaman bir beyaz berem vardır zaten...
ayrıca aklıma gelmişken uyarayım... Hrant Dink'in öldürülmesinin nedeni Türklüğü aşşağılamasından dolayıdır.. Sende deminden beri sağa sola Türklüğünden dolayı övünmek yerine utanç duymalısın ve şehitlerin ölümünden ben neden utanayım ki gibi laflar kullanıosun.. bu da açıkça türklüğü aşağılamaktır...
upss...:S:S:S
519 Ocak 2008 10:21
tosi
ne kafasız adamlar mevcut yahu laf anlatanda kabahat zaten olaylar aynı mı? şehitleri katıyosun sürekli aynı şeyler mi? şehitlerin ölüm sebebi nedir bundan dolayı utanması gereken kimdir utanması gereken neden ben olayım? hrant dink'in vurulmasına sebep olan kişi türk ve ben de türk isem bu olaydan dolayı türk oluşumdan utanç duyuyorum çünkü hiç kimse kendi düşünceleri yüzünden ölümle cezalandırılmamalı olayları karıştırmayalım savunduğumuz şeyi bilelim bir ölümü haklı görmekten bahsediyosun utanması gereken kimmiş oku sonra anlat ölümünü haklı gördüğün kişinin de türk düşmanı olmadığını oku biyerlerden uğraşamicam senin gibi insanlıktan nasibini alamamış kişilerle zamanıma yazık bikere.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/17254
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!
Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.