ana sayfaya dön
ÜYE OL  GİRİŞ 

başlık ara

forum
forum > teknoloji > Youtube'u yine kapatmışız !!

Sayfalar: 1  2  3  4  5  6  7  8  << Önceki Sayfa  Sonraki Sayfa >>      şu anda 61 - 72

ilüzyonist
ilüzyonist
15 Mart 2008 23:20   mesajın adresini al  

jehad
jehad
walla ben giriom giremeyenler güşünsün ;s
15 Mart 2008 23:22   mesajın adresini al  

lord of drinks
lord of drinks
tamam birader çok rahatsız oluyorsan kullanma sen radyo tv.

@kt demis ki:
ıı yapmıslar bence netı tamamen yasaklamak lazım baskana carsaf gıymeyen kıslarla erkekler muhabbet edıyolar olacak ıs degıl hele bazı sıteler var kı ooo cok kotu hatta bılgısayarı kokten yasaklamak lazım televızyonu da satısları durduralım sadece radyo olsun o da 2 kanal yeter hepsını nası denetleyecen............................
15 Mart 2008 23:23   mesajın adresini al  

lord of drinks
lord of drinks
atatürkle ilgili videoyu koyan çocuk 13 yaşında mıydı neydi öyle bişey zamanında( tam hatırlamıyorum)

çocuk sonra gazetenin veya kanalın birinde yunanistan'da açıklama yaptı: türkleri youtube'dan attım yakında facebooktan da atacammuhaha
diye.

çocukla çocuk olan bir ülkeyiz neyazıkki vesselam. resmin tamamını göremiyor kimse
15 Mart 2008 23:29   mesajın adresini al  

cigdém
cigdém
allah da bizi kahretsin
başlığa ithafen..
15 Mart 2008 23:33   mesajın adresini al  

pisho
pisho
kicimla guldum yahu, hala bu tarz seylerle mi ugrasiyorsunuz yav? hoyhoyhoyhoyoho...
15 Mart 2008 23:46   mesajın adresini al  

pisho
pisho
dikkat edin ekonomik kriz cikmasin bundan dolayi, ne olur ne olmaz
15 Mart 2008 23:47   mesajın adresini al  

jaja of opobo ® .iz
jaja of opobo ® .iz
youtube'u türkiyede yasaklıyoruz.eee diğer tüm ülkeler görüyor yapılan hakaretleri.bu mudur yani bunun yolu?.türk insanı görmesin ama diğer herkes görsün...trajikomiklikler ülkesi olduk çıktık...

asıl amaç, o videoların yada onların altındaki küfürlü yazıların tamamen kaldırılmasını ve bidaha hiç bi şekilde yayınlanmamasını sağlamak olmalı.

eğer youtube türk sitesi olsaydı ve atıyorum bushla ilgili bu tarz çirkin şeyler yayınlansaydı.o site kapatılırdı.
 1   20 Mart 2008 18:41   mesajın adresini al  

osge
osge
artık olağan bi hal aldı bu açılıp açılıp kapanma işi youtube için:D
20 Mart 2008 18:55   mesajın adresini al  

souvereign jr.
souvereign jr.
yahu bu kapanma beni çökertti bi müzik video sitesi söyleyin bari :( 50 centimi görmek dinlemek istiyom.
20 Mart 2008 20:27   mesajın adresini al  

celitons
celitons
yaa ne mzn acılcakmıs peki bilen var mı
20 Mart 2008 20:31   mesajın adresini al  

hasnicktir
hasnicktir
www.ktunnel.com

(bkz: emeğe saygı)
(bkz: + rep pls)

şaka len şaka
:P

souvereign demis ki:
yahu bu kapanma beni çökertti bi müzik video sitesi söyleyin bari :( 50 centimi görmek dinlemek istiyom.
20 Mart 2008 20:44   mesajın adresini al  

Sayfalar: 1  2  3  4  5  6  7  8  << Önceki Sayfa  Sonraki Sayfa >>      şu anda 61 - 72

sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin.
Hemen üye ol!

Bu foruma yorum eklemek için siteye üye olman veya giriş yapman gerekiyor.

Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!

Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.
ortakantin.com bir expodea üretimidir (c) 2005-2008