ana sayfaya dön
ÜYE OL  GİRİŞ 

başlık ara

forum
forum > teknoloji > Youtube'u yine kapatmışız !!
mesaj ekleyeni başlık aç forum ana sayfası facebook'ta paylaş!

Sayfalar: 1  2  3  4  5  6  7  8  << Önceki Sayfa  Sonraki Sayfa >>      şu anda 49 - 60

ıssız
ıssız
hayret sitem var bu karara
ne oldu atatürkçü gençlik
işimize gelmeyince atatürk ü bile sallamıyoruz öyle mi
19 Ocak 2008 19:26   mesajın adresini al  

3daysofpeaceandmusic
3daysofpeaceandmusic
ataturkcu gençlik dediin eger sacma sapan bi videoyla ugrasacaksa gerek yok öle genclie ztn...ayrıca bir suru hukuki yol var yordam var bu tur videoların engellenmesiyle ilgili...atıorm sen kalkıp şu şu okulların bunyesinde tehlikeli dusunceleri olan tavırları olan bir takım insanlar yuzunden butun okulu kapatırsan olmaz ki ama dimi...sonucta katılıyorum youtube içinde her ne kadar dunyanın en gerizekalı videoları en anlamsız seyleri olsa da insanlar bir şekilde işe yarar videolardan faydalanıolar...ne bilim sen ordan gitar calmayı ogrenıosun ben yemek yapmayı ogrenıorm oburu baska bişi baska bişi falan...
19 Ocak 2008 19:34   mesajın adresini al  

comandante
comandante
İşin Atatürkçü olmakla alakası yok. Bu tür videoların kaldırılması için ne gerekiyorsa yapılsın ama sadece kendi ülken içinde erişimi yasaklayınca hiçbir anlamı ve mantığı olmuyor. Adamlar onu kendi ülkelerinde ve Avrupa ülkelerinde propaganda yapmak için kullanıyorlar. Biz onların propagandasına engel olmak yerine kendi gözümüzü kapatıp yokmuş gibi yapıyoruz. Bu mudur çözüm?
19 Ocak 2008 21:55   mesajın adresini al  

souvereign jr.
souvereign jr.
valla geçen günlerde , hükümeti eleştirici bi haber verildi sosyal güvenlik yasa tasarısı ile ilgili, vatandaşa soruyo işte atv muhabiri soruları derken aniden reklama döndü bi de sunucu kadın demez mi aksaklıktan ötürü yayınımıza ara verdik , haberi de yayınlamıştık. iyi de daha habere başlanmadı bile... tekrarını niye vermediniz? bi anda haberdeyken kapandı tv...

kretzsche demis ki:

işte 'demokratik (!)' 'modern (!)' türkiye!

az televizyon kapatmıyorlar ya, interneti sallayan mı var..

ortakantini ne zaman kapatacaklar merakla bekliyoruz.. şöyle bir senaryo var kafamda uyuyorum telefon çalıyor açıyorum 'abi ortakantine erişimi engellemişler yav' falan diyor arkadaş.. yarın veya yarından da yakın..

19 Ocak 2008 22:51   mesajın adresini al  

souvereign jr.
souvereign jr.
-sokarca-
http://anonymouse.org/cgi-bin/anon-www.cgi/http://www.youtube.com

yazın girebilirisniz ;)

bunun bi altındaki kilitli başlıkta gördüm, tıkladım ve açıldı teşekkürler ferhat ;)
21 Ocak 2008 00:06   mesajın adresini al  

ritrit
ritrit
yine yine yine !!!
hay...
15 Mart 2008 02:02   mesajın adresini al  

@li
@li
bunlar yakında evimize gelip pc lerin fişinide cekerler
15 Mart 2008 04:01   mesajın adresini al  

erik
erik
ya dns ye actık bu sefer de problem loading page demekte.
15 Mart 2008 11:29   mesajın adresini al  

mîrov
mîrov
kapatma ülkesi..
15 Mart 2008 12:09   mesajın adresini al  

siyah
siyah
Başsavcının işi bu da.
15 Mart 2008 12:11   mesajın adresini al  

tine®©in
tine®©in
dikkat etmek lazım alışkanlık yapar yapabilir
15 Mart 2008 15:39   mesajın adresini al  

@kt
@kt
ıı yapmıslar bence netı tamamen yasaklamak lazım baskana carsaf gıymeyen kıslarla erkekler muhabbet edıyolar olacak ıs degıl hele bazı sıteler var kı ooo cok kotu hatta bılgısayarı kokten yasaklamak lazım televızyonu da satısları durduralım sadece radyo olsun o da 2 kanal yeter hepsını nası denetleyecen............................
15 Mart 2008 17:02   mesajın adresini al  

Sayfalar: 1  2  3  4  5  6  7  8  << Önceki Sayfa  Sonraki Sayfa >>      şu anda 49 - 60

sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin.
Hemen üye ol!

Bu foruma yorum eklemek için siteye üye olman veya giriş yapman gerekiyor.

Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!

Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.
ortakantin.com bir expodea üretimidir (c) 2005-2009