hayret sitem var bu karara
ne oldu atatürkçü gençlik
işimize gelmeyince atatürk ü bile sallamıyoruz öyle mi
19 Ocak 2008 19:26
3daysofpeaceandmusic
ataturkcu gençlik dediin eger sacma sapan bi videoyla ugrasacaksa gerek yok öle genclie ztn...ayrıca bir suru hukuki yol var yordam var bu tur videoların engellenmesiyle ilgili...atıorm sen kalkıp şu şu okulların bunyesinde tehlikeli dusunceleri olan tavırları olan bir takım insanlar yuzunden butun okulu kapatırsan olmaz ki ama dimi...sonucta katılıyorum youtube içinde her ne kadar dunyanın en gerizekalı videoları en anlamsız seyleri olsa da insanlar bir şekilde işe yarar videolardan faydalanıolar...ne bilim sen ordan gitar calmayı ogrenıosun ben yemek yapmayı ogrenıorm oburu baska bişi baska bişi falan...
19 Ocak 2008 19:34
comandante
İşin Atatürkçü olmakla alakası yok. Bu tür videoların kaldırılması için ne gerekiyorsa yapılsın ama sadece kendi ülken içinde erişimi yasaklayınca hiçbir anlamı ve mantığı olmuyor. Adamlar onu kendi ülkelerinde ve Avrupa ülkelerinde propaganda yapmak için kullanıyorlar. Biz onların propagandasına engel olmak yerine kendi gözümüzü kapatıp yokmuş gibi yapıyoruz. Bu mudur çözüm?
19 Ocak 2008 21:55
souvereign jr.
valla geçen günlerde , hükümeti eleştirici bi haber verildi sosyal güvenlik yasa tasarısı ile ilgili, vatandaşa soruyo işte atv muhabiri soruları derken aniden reklama döndü bi de sunucu kadın demez mi aksaklıktan ötürü yayınımıza ara verdik , haberi de yayınlamıştık. iyi de daha habere başlanmadı bile... tekrarını niye vermediniz? bi anda haberdeyken kapandı tv...
az televizyon kapatmıyorlar ya, interneti sallayan mı var..
ortakantini ne zaman kapatacaklar merakla bekliyoruz.. şöyle bir senaryo var kafamda uyuyorum telefon çalıyor açıyorum 'abi ortakantine erişimi engellemişler yav' falan diyor arkadaş.. yarın veya yarından da yakın..
ıı yapmıslar bence netı tamamen yasaklamak lazım baskana carsaf gıymeyen kıslarla erkekler muhabbet edıyolar olacak ıs degıl hele bazı sıteler var kı ooo cok kotu hatta bılgısayarı kokten yasaklamak lazım televızyonu da satısları durduralım sadece radyo olsun o da 2 kanal yeter hepsını nası denetleyecen............................
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/17253
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!
Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.