ana sayfaya dön
ÜYE OL  GİRİŞ 

başlık ara

forum
forum  teknoloji  Youtube'u yine kapatmışız !!
internet youtube sansr
Sayfalar: 1  2  3  4  5  6  Sonraki Sayfa >>      şu anda 1 - 15

comandante
comandante
Az önce girmeye çalıştığım youtube'da yine o yaklaşık bir sene önce gördüğüm lanet olası sansür yazısıyla karşılaştım.

Bu siteye erişim mahkeme kararıyla engellenmiştir.

T.C. Ankara 12. Sulh Ceza Mahkemesi 17/01/2008 Tarih ve 2008/55 nolu kararı gereği bu siteye erişim engellenmiştir.

Sebebi ne bilen var mı? Yine yabancıların kendi aralarında propaganda amaçlı videolarına sinirlenip kendi kendimize engel koyduk?? Ya bu sansürcü zihniyet nereye kadar gidecek!!!
~ 231 gün   mesajın adresini al  

eda_laylay
eda_laylay
ben denedim girdim :S

ot
ot
open dns kullanin. sansurlenmeyin. cok basit bir olay...

boomerang ¹³
boomerang ¹³
 1   ~ 231 gün   mesajın adresini al  

comandante
comandante
Proxy kullanıcıları girebiliyormuş galiba sadece. cehaletimi mazur görün ve açıklayın? ben nasıl kullanırım o proxy'i? Girmem lazım zira bu akşam youtube'a. Hadi sansürcü zihniyetiniz hortladı bu saçma şeyi yaptınız ama yapmak için de bu geceyi mi buldunuz be bilader....

no control
no control
atatürke hakarett içeren bi videodan dolayı yeni bi dava açılmıştı... o yuzden olabilir

comandante
comandante

boomerang ¹³ demis ki:

artema..

Vallahi haklısın boomerang. Aç kapa aç kapa işin bi ciddiyeti de kalmadı. Adamlar yakında sallamayacaklar zaten bizi. Onlar kapatır kapatır açarlar nasıl olsa daha sonra diye ...

ot
ot
arkadaslar open dns kullanmak isteyenler. ag baglantisina giriyorsunuz. ag baglantilarini goruntule deyin. hangi agdan baglanıyorsaniz ona saga tiklayip ozellikler deyin. cikan sayfada internet protoko kısmına cift tıklayin. dns serverla ilgili olan kısmı otamatikten cikarin. elinizle su sayilari girin.
208.67.222.222
208.67.220.220

ahanda size sansursuz internet...

timmy
timmy
komançero :)

burdaki adımları yaparsan sen de girersin youtube a ve tüm yasaklı sitelere.

https://www.opendns.com/start

swashbuckler
swashbuckler
'open dns kullan veya gireme' düşüncesi bizi bir yere götürmez.. sen giriyorsun, ben giriyorum da kalan binlerce internet kullanıcısı ne yapacak ki?

komik, anlamsız, somut bir internet hukuku mevzuatının olmamasının ülkemiz ifade özgürlüğü prensipleri konusunda hâkimlerimize tanınan takdir yetkisiyle birleştirildiğinde doğal olarak ortaya çıkan bir yasaktır.

gömün kafayı kuma arkadaşlar. çabuk.

anack-su-namun
anack-su-namun
noLür ya...

ot
ot
tamam kardes. sen kullanma o zaman...

swashbuckler demis ki:

'open dns kullan veya gireme' düşüncesi bizi bir yere götürmez.. sen giriyorsun, ben giriyorum da kalan binlerce internet kullanıcısı ne yapacak ki?

komik, anlamsız, somut bir internet hukuku mevzuatının olmamasının ülkemiz ifade özgürlüğü prensipleri konusunda hâkimlerimize tanınan takdir yetkisiyle birleştirildiğinde doğal olarak ortaya çıkan bir yasaktır.

gömün kafayı kuma arkadaşlar. çabuk.

swashbuckler
swashbuckler
...

ot
ot
simdi guzel kardesim. burda insanlarin acil isleri varmıs. yardimci olmaya calıstık. open dns kullanmak kafayı kuma gommek falan degildir. kısa vadeli cozumler uzun vadeli cozum aramamayi gerektirmez. turk telekom sansur koyduysa benim de bu sansurun uygulanamamasi icin yollar bulmam ve insanlara anlatmam simdilik tepkinin en guzelidir. uzun vadede umarim bu yasakci zihniyet ulkenin her kademesinden kalkacaktir.

ama senin kalkıp bizlere ukalaca 'gomun kafanizi kuma' demen pek hos kacmamis...
 5   ~ 231 gün   mesajın adresini al  

souvereign jr.
souvereign jr.
yuh yahu limewire yasak youtube kapalı ne bu?

Sayfalar: 1  2  3  4  5  6  Sonraki Sayfa >>      şu anda 1 - 15

sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin.
Hemen üye ol!
Bu foruma yorum eklemek için siteye üye olman veya giriş yapman gerekiyor.
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!

Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.
ortakantin.com bir expodea üretimidir (c) 2005-2008