gruplar
 hocalar
 okullar
 üye/içerik arama 

Teknoloji - Youtube'u yine kapatmışız !!
 Sayfalar: 1  2  3  4  Sonraki Sayfa >>      Listelenen Kayitlar 1 - 20
 Yazar: Mesaj:
comandante
comandante
Az önce girmeye çalıştığım youtube'da yine o yaklaşık bir sene önce gördüğüm lanet olası sansür yazısıyla karşılaştım.

Bu siteye erişim mahkeme kararıyla engellenmiştir.

T.C. Ankara 12. Sulh Ceza Mahkemesi 17/01/2008 Tarih ve 2008/55 nolu kararı gereği bu siteye erişim engellenmiştir.

Sebebi ne bilen var mı? Yine yabancıların kendi aralarında propaganda amaçlı videolarına sinirlenip kendi kendimize engel koyduk?? Ya bu sansürcü zihniyet nereye kadar gidecek!!!

18 Ocak 2008 22:29  mesajın adresini al  
eda_laylay
eda_laylay
ben denedim girdim :S

18 Ocak 2008 22:31  mesajın adresini al  
..ot...
..ot...
open dns kullanin. sansurlenmeyin. cok basit bir olay...

18 Ocak 2008 22:33  mesajın adresini al  
comandante
comandante
Proxy kullanıcıları girebiliyormuş galiba sadece. cehaletimi mazur görün ve açıklayın? ben nasıl kullanırım o proxy'i? Girmem lazım zira bu akşam youtube'a. Hadi sansürcü zihniyetiniz hortladı bu saçma şeyi yaptınız ama yapmak için de bu geceyi mi buldunuz be bilader....

18 Ocak 2008 22:34  mesajın adresini al  
no control
no control
atatürke hakarett içeren bi videodan dolayı yeni bi dava açılmıştı... o yuzden olabilir

18 Ocak 2008 22:35  mesajın adresini al  
comandante
comandante

boomerang ¹³ demis ki:

artema..

Vallahi haklısın boomerang. Aç kapa aç kapa işin bi ciddiyeti de kalmadı. Adamlar yakında sallamayacaklar zaten bizi. Onlar kapatır kapatır açarlar nasıl olsa daha sonra diye ...

18 Ocak 2008 22:35  mesajın adresini al  
..ot...
..ot...
arkadaslar open dns kullanmak isteyenler. ag baglantisina giriyorsunuz. ag baglantilarini goruntule deyin. hangi agdan baglanıyorsaniz ona saga tiklayip ozellikler deyin. cikan sayfada internet protoko kısmına cift tıklayin. dns serverla ilgili olan kısmı otamatikten cikarin. elinizle su sayilari girin.
208.67.222.222
208.67.220.220

ahanda size sansursuz internet...

1 defa alkışlanmış (1)  18 Ocak 2008 22:39  mesajın adresini al  
timmy
timmy
komançero :)

burdaki adımları yaparsan sen de girersin youtube a ve tüm yasaklı sitelere.

https://www.opendns.com/start

18 Ocak 2008 22:40  mesajın adresini al  
hatun
hatun
noLür ya...

18 Ocak 2008 22:48  mesajın adresini al  
..ot...
..ot...
tamam kardes. sen kullanma o zaman...

swashbuckler demis ki:

'open dns kullan veya gireme' düşüncesi bizi bir yere götürmez.. sen giriyorsun, ben giriyorum da kalan binlerce internet kullanıcısı ne yapacak ki?

komik, anlamsız, somut bir internet hukuku mevzuatının olmamasının ülkemiz ifade özgürlüğü prensipleri konusunda hâkimlerimize tanınan takdir yetkisiyle birleştirildiğinde doğal olarak ortaya çıkan bir yasaktır.

gömün kafayı kuma arkadaşlar. çabuk.

1 defa alkışlanmış (1)  18 Ocak 2008 22:51  mesajın adresini al  
..ot...
..ot...
simdi guzel kardesim. burda insanlarin acil isleri varmıs. yardimci olmaya calıstık. open dns kullanmak kafayı kuma gommek falan degildir. kısa vadeli cozumler uzun vadeli cozum aramamayi gerektirmez. turk telekom sansur koyduysa benim de bu sansurun uygulanamamasi icin yollar bulmam ve insanlara anlatmam simdilik tepkinin en guzelidir. uzun vadede umarim bu yasakci zihniyet ulkenin her kademesinden kalkacaktir.

ama senin kalkıp bizlere ukalaca 'gomun kafanizi kuma' demen pek hos kacmamis...

5 defa alkışlanmış (5)  18 Ocak 2008 22:56  mesajın adresini al  
souvereign jr.
souvereign jr.
yuh yahu limewire yasak youtube kapalı ne bu?

18 Ocak 2008 23:00  mesajın adresini al  
..ot...
..ot...
'open dns kullan veya gireme' düşüncesi bizi bir yere götürmez.. sen giriyorsun, ben giriyorum da kalan binlerce internet kullanıcısı ne yapacak ki?

ahan da bu cumlenden oyle bir anlam cıkıyordu. neyse artik...

18 Ocak 2008 23:08  mesajın adresini al  
comandante
comandante
Neyse tamam kavga etmeyin :)) ben kafamı kuma gömdüm ve dns kullandım. Gereken videoya ulaştım işimi hallettim. tekrar teşekkür ediyorum.

18 Ocak 2008 23:12  mesajın adresini al  
pngen
pngen
offfff lazım bana youtube

18 Ocak 2008 23:14  mesajın adresini al  
osge
osge
yaa bnde tam olarak şu anda denedim siteye girmeyi ama kapanmış pff:(

18 Ocak 2008 23:49  mesajın adresini al  
fizban
fizban
oo gençler youtube u kapamışız diye dayanmak istiyorum 12. ankara ceza mahkemesinin kapısına.

18 Ocak 2008 23:52  mesajın adresini al  
ilüzyonist
ilüzyonist
ii shit yemişiz >:I

18 Ocak 2008 23:54  mesajın adresini al  
denize-0
denize-0

hahahahaaa:-))))
olan senin başlığa oldu vallaa.
vah garibiim:-PPPPP

^milkshake^ demis ki:

ii shit yemişiz >:I

19 Ocak 2008 00:06  mesajın adresini al  
flautissimo
flautissimo
Tavşan dağa küsmüş, dağın haberi olmamış...
-

1 defa alkışlanmış (1)  19 Ocak 2008 00:37  mesajın adresini al  
 Sayfalar: 1  2  3  4  Sonraki Sayfa >>      Listelenen Kayitlar 1 - 20
bloguna / web sayfana ekle Bloguna / Web Sayfana Ekle     arkadaşlarına gönder Arkadaşlarına Gönder     başlığın adresini al Başlığın Adresini Al     favori başlıklarına ekle Favori Başlıklarına Ekle

Sen de binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Bu foruma yorum eklemek için siteye üye olman veya giriş yapman gerekiyor.

Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!

Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.
Hoşgeldin!

OrtaKantin.com bir expodea üretimidir (c) 2005-2008