ipuçları, yani etiketler; sitede dolaşırken içeriğe kolay ulaşmanızı sağlayacak sözcüklerdir.
bu anahtar kelimeler ile forum başlıklarını, grupları birbiriyle bağlayabilir, kategorize edebilirsiniz.
örnek başlığımız "hababam sınıfı" olsun; iyi ipuçları: mizah,rıfat ılgaz,sinema,kemal sunal,domdom ali,inek şaban,adile naşit
kötü ipuçları: çokkk komikk,bunun adı neydi unuttumm,bi bakar misiniz,çok egleniyorum,pffff
ekleyeceğin ipuçları -adı üstünde ipucu- mutlaka başlıkla ilgili olmalı!
artık bu başlığa ipucu ekleyebilecek kıvama gelmişsindir! bol şans
geçen gün seçmeli dersimin sınavına girdim...çok basitti...10dk sürmedi yapmam...bugün sınav sonucu açıklandı...40...hocamın dediğine göre cevapları yapmışım ama hangi sorunun olduğunu yazmamışım....
soruyu cevaplaman önce yazılan 1-) olayını koymamışım....bu yüzden 40...oda muhabbetiimiz iyi diyeymiş....al sana 1.büt
aynısı bnmde başıma geldi iğrenç bi durum seçtiğim dersten sçtım resmen
18 Ocak 2008 22:51
madişvili :)
ahahaha kıyamam çok geçmiş olsun ama bunu herkese anlatma tamm mı aramızda kalsın bence :)))
18 Ocak 2008 22:58
souvereign jr.
bazen de dersler bizi seçiyo...
18 Ocak 2008 23:02
bonaventure
herkesin büyük zorluklarla geçtiği dersi 4. sınıfta c ile geçip, bunu beğenmeyip yaz okuluna kalıp, yaz okulunda veremeyip okulu uzatan bir insan tanıyorum.
adam çok mu çalışkandı da böyle bir şey yaptı? hayır. hemen hemen bütün dersleri c ydi gitti bunu a yapmaya çalıştı. embesil
19 Ocak 2008 01:07
erdemlix
bu arada, kontrol diye lanet bi ders var, almayın.
aynısı benim de başımda. salak kadın fd verecekmiş. o da gelmeyenden farkım olsun diyeymiş.
3.sınıfta seçersin, kalırsın... 4.sınıfta hoca değişir yine seçersin, kalırsın... yaz okulunda alırsın, kalırsın...5.sınıfta seçecek başka seçmelin kalmamıştır almak zorunda kalırsın, kalırsın...yaz okulunda başka ünv. den denkliği başka ders alırsın,geçtin derler, asistan yanlış girer notu, kalırsın(tek derse kayıt tarihinin son günü tesadüfen farkedersin)... tek ders sınavı ile aynı seçmeliyi 3.sınıf hocandan almak zorunda bırakılırsın, hoca sen 3.sınıfta geçmiştin hata olmuş der. kÜfÜr, BİTTİ
19 Ocak 2008 03:34
erdemlix
:S
acu demis ki:
3.sınıfta seçersin, kalırsın... 4.sınıfta hoca değişir yine seçersin, kalırsın... yaz okulunda alırsın, kalırsın...5.sınıfta seçecek başka seçmelin kalmamıştır almak zorunda kalırsın, kalırsın...yaz okulunda başka ünv. den denkliği başka ders alırsın,geçtin derler, asistan yanlış girer notu, kalırsın(tek derse kayıt tarihinin son günü tesadüfen farkedersin)... tek ders sınavı ile aynı seçmeliyi 3.sınıf hocandan almak zorunda bırakılırsın, hoca sen 3.sınıfta geçmiştin hata olmuş der. kÜfÜr, BİTTİ
küfürle mi bitti ?
iyi bitmiş. sabırlıymışsın.
19 Ocak 2008 04:51
biz nerde hatayaptık
6 ders aldım son dönem 5 dersin FD gelme durumu var. mezun olamıcam die uyuyamıuorum
19 Ocak 2008 05:14
erdemlix
ben de altı ders aldım, değil f, hocalar yakalasa dövecek beni .
o kadar kotü
19 Ocak 2008 15:12
lucarelli bop
herkesin başına gelebilir bence
19 Ocak 2008 16:17
atmacaa
allahım demekki benden başkalarıda varmış sana şükürler olsun yalnız değilim...
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/17251
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
Sen de binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!