ana sayfaya dön
ÜYE OL  GİRİŞ 

başlık ara

forum
forum > marmara üniversitesi > marmara uni. nişantaşı kampusunde olay...
mesaj ekleyeni başlık aç forum ana sayfası facebook'ta paylaş!

Sayfalar: 1  2  3  << Önceki Sayfa      şu anda 25 - 35

kretzsche
kretzsche
dogru demissin .. baska soze gerek kalmamis

boomerang ¹³ demis ki:

ne sağ ne sol önce tam bağımsızlık..

18 Ocak 2008 16:25   mesajın adresini al  

zifir
zifir
iç yüzü yok işte...bakıyolarki ülkücüler kitap standı acmıs zaten bu solcularında bi klubu vardır kesin..iki taraflı küçük örgütlenmelerdir bunlar...solcular gelip halay cekerek olayı kendi kendilerine protesto ediyorlardır türküler eşliğinde..derken biri iki grubu gaza getirir kavga baslar...sag görüşlü klup insanlarının alanda bir örgütlenmeleri olmadıgından dayak yemişler dogal olarak hırs yapmıslar..ertesi gun örgütlerine söylemişler onlarda örgütten bagımsız takılan solcu arkadası dövmüş...

iç yüzü bu yüzden yok...dert sudur büyük ihtimalle..o klup ülkücü porvakasyonu yapıyodur okul içinde solcularda bir klup ismiyle bunların yapılmasına tepki gösteriyolardır lakin bu yapılan ne solcuların derdini anlatmasını saglamıs ne de sagcıların klubunun iç yüzünü göörmemizi saglamısdır...

bunlar bence tabi:)

yavuzcan:p demis ki:

ya iç yüzü var bence... artizlik hareketler var oda provakasyon oluo...
link verem ordan bakın
http://www.milliyet.com.tr/2008/01/17/son/sontur39.asp?prm=0,4245163999
(dunku basit olaya başlığa bakın)
buda bugunku olaylar... resimler dunkunden...
http://www.milliyet.com.tr/2008/01/18/son/sontur46.asp

1   18 Ocak 2008 16:58   mesajın adresini al  

h@nde
h@nde
bizim okulda acaba kaç kişi sağcılık nedır solculuk nedır bılıyordur onların bıldıklerı seyler kımlerle nereye akşam çıkalım napalım dıye ama bılen ve ılgılenlerde var ama bahcesehırde bır kültür içerikli etkinliğe kaç kişinin katıldığını da bildiğim için şaşırmıyorum ama marmara üniversitesinde olan olayların bence perde arkasındaki olaylarıda bilmek gerekir sonra yorum yapmak gerektiğini düşünüyorum.olayı bılmedıgım ıcın fınal döneminide düşünerek yazık etmişler diyorum.
18 Ocak 2008 18:00   mesajın adresini al  

emperor84
emperor84
ahahah bizim üni. de . jandarmalar vardı bizim fakülte girişinde nöbet tutuyolardı bilmem hala varmıdır. adamlar sınıfları bile gezer arasıra devriye atardı, bu yüzden pek olay görmedim. olay oldumu zaten kampüsdeki karakoldan bi bölük asker gelir dağıtır giderdi.
18 Ocak 2008 21:13   mesajın adresini al  

-sokarca-
-sokarca-
bu tur olayların olmaması garip değil mi ?

nerede o eski gencler hakkını arayan devletine sahip cıkan.

sizdiki genclik dediği tek sey su ,

banane ne oluyorsa olsun beni ilgilendirmez bnm finalelrim o var bu var ?

bir sekilde narkoz yemiş gibiyiz , duyarsızız..

turban bile polemik hale gelmiş gunumuzde...
18 Ocak 2008 22:25   mesajın adresini al  

spartacus
spartacus
olay şöyle oluyor.nişantaşı kampusunde yavaştan örgütlenmeye başlayan ülkücü genclik türk kültür klubu adı altında finallerden dolayı da okulun kalabalık olmamasını fırsat bilerek stant açıyor.ilk gün bi olay olmuyor.2. gün sol görüşlü öğrenciler bu grubun karşısında toplanıyor ve yine bi olay çıkmıyor.olan 3. gün luyor.sabah 10 30 da kampuste toplanmaya başlayan sol görüşlü öğreciler bu grubun karşısında türkü söylemeye başlıyor.ben de gidecektim ama biletimi almıştım o yuzden gidemedim neyse.sonra stanttakilerden birisi halay çekenlerin resmini çekiyor.nedense artık.neden resim çekiyn diyince olay patlak veriyor tabi.rektörlükten izinli stant açarak nazi bozması ırkçı kitaplar satan bu gruptan tabi satır ve döner bıçağı çıkması alışık olduğumuz bir durum.ama bu sefer olay tersine dönüyor ve her zaman kafa göz kırıp adam dövmeye alışık olan ülkücü genclik kendilerinin göztepe kampusunde olmadıklarını anlıor.bsın açklamsını bile orada yapamıyor ve gztepe kampusunde yapmak zorunda kalıyorlar.ertesi günde okulu basmaya kalkışıyorlar.ayrıca ne demek nişantaşı kampusunde böyle olayların olması şaşırtıcı.kampüs nişantaşında diye orda okuyanlar da nişantaşından tikki gençlik olacak değil ya.bu güne kaar olay çıkmamasının sebebi orda sağ görüşün çok güçlü olmamasıydı.hala da güçlü değil.
 1   19 Ocak 2008 14:51   mesajın adresini al  

jonk bayrı
jonk bayrı
hala sağ-sol çatışması lafları geçio :s
29 Şubat 2008 15:50   mesajın adresini al  

nestlee klasik
nestlee klasik
al birini vur ötekine
29 Şubat 2008 16:13   mesajın adresini al  

envengikara
envengikara
22 Mayıs 2008 01:55   mesajın adresini al  

emreislek
emreislek
kaç polis yığacaklar? :) bende sağ grubun saldırganlığından çıktığını duydum olayın...
24 Eylül 2008 19:50   mesajın adresini al  

turkcu1944
turkcu1944
sol mu:) ne solu yha adamlar resmen pkklı onlara sol görüşlü öğrenci diyen arkadaşlar gelsinler görsünler sağı-solu
2 Aralık 2008 19:34   mesajın adresini al  

Sayfalar: 1  2  3  << Önceki Sayfa      şu anda 25 - 35

sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin.
Hemen üye ol!

Bu foruma yorum eklemek için siteye üye olman veya giriş yapman gerekiyor.

Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!

Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.
ortakantin.com bir expodea üretimidir (c) 2005-2009