ana sayfaya dön
ÜYE OL  GİRİŞ 

başlık ara

forum
forum > marmara üniversitesi > marmara uni. nişantaşı kampusunde olay...
kavga sol sag milef
Sayfalar: 1  2  3  Sonraki Sayfa >>      şu anda 1 - 12

feykoğlufeyk
feykoğlufeyk
efet arkadaşlar adı bu tür olaylarla yanyana gelme olasılığı en düşük kampüslerden biri olan nişantaşı kampüsünde 2 gündür sular durulmuyor...
provakasyon la başlayan kavga parmak kopma, kafa yarılma ve merdivenden yuvarlanma ile devam etti bakalım pazartesı ne aptallık gorcez...

olaydan kısaca bahsedeyım 3-4 gundur Türk Kültürü kulübü stand acıodu dun sol görüşlüyüz diyen bir grupla kavga ettiler. olayda kesinlikle provakasyonda var. dun tartaklanan sağcı geçinen grup bugün adam toplayıp geldiler ve olanlar oldu
simdi burdan soruyorum sağcı-solcu Kürt-Türk hepimiz insan deilmiyiz sonuçta... bu kavga neden?
18 Ocak 2008 13:29   mesajın adresini al  

grey.
grey.
final haftasının başlangıcı olan pazartesi itibariyle kampüslerde 4959394 tane polis görüp onların dik ve anlamsız bakışlarının arasından geçtikten sonra kendilerini okulun sahibi sanan güvenlik görevlilerinin aptal saptal kartın yoksa giremezsin , çantanı kontrol edeceğim söylemlerini duymamızlıktan gelip içeri girdikten sonra bir de kendi kişisel gerginlikleri yüzünden sağ - sol meselesi adı altında halen birbirine düşman olan bu iki grubun gerginliklerini mi düşüneceğim? hiç sanmıyorum, hele ki final döneminde. hem ayrıca her sene minimum 1 kez yaşanıyor bu kavgalar ve ertesi gün ve müteakiplerinde kampüslere polis yığıp durumu kontrol altına aldıklarını düşünmüyor mu rektörlük? her sene bir şekilde durdurulan bu sadece adı siyasal olan kavgalar yine aynı şekilde örtülecektir....
18 Ocak 2008 14:04   mesajın adresini al  

purepoison(can):):)
ya bizim okulda hiç böle seyler olmuor yaaaa yani okulda polis varsa canta kontrol varsa onun nedenide hemen yanı başımızda olan dgm de önmli bi mahkemenin olmasıdır :S:S:S onun dışında eet güvenlkler kmlk soruyor
18 Ocak 2008 14:10   mesajın adresini al  

siyasi anlamında okul içnde ne böle cddi bi tartışma duydum nede gördüm :s
18 Ocak 2008 14:11   mesajın adresini al  

luca leotardo
luca leotardo
Ben dün sizin okulun kütüphanesinde idim. Olayla ilgili bilgiler geldi orda bir çocuğa o baya ilgileniyordu sanki içinden gibi:D
18 Ocak 2008 14:15   mesajın adresini al  

uysalhan
uysalhan
dikkat edilmesi gereken nokta, bu tür olayların hep te sınav dönemlerine denk geliyor olması. . . yazık yau. onca çaba-emek boşa giddiyor. . .
18 Ocak 2008 14:16   mesajın adresini al  

handikap06
handikap06
sen nerde okuosun bilmiorum ama gel gaziye gör bakalım warmı yokmu:)

purepoison(can):):) demis ki:

siyasi anlamında okul içnde ne böle cddi bi tartışma duydum nede gördüm :s

18 Ocak 2008 14:21   mesajın adresini al  

yok o herkimde laf salatası yapıodur sanmıorumöle ilgilenen tiplerinoldunu vardr ama çoooh nadir onların ilgi alanı sanırım abiiii heifin bmw si var off die dewam eder

johnny sack demis ki:

Ben dün sizin okulun kütüphanesinde idim. Olayla ilgili bilgiler geldi orda bir çocuğa o baya ilgileniyordu sanki içinden gibi:D

18 Ocak 2008 14:25   mesajın adresini al  

feykoğlufeyk
feykoğlufeyk
bahcesehirde olmaz zati bu olaylar oda doru ama nisantaşı kampusunde siyasi kavga cıkması cok dusundurucu...
aslında pek sağ-sol kavgası deil... farklı seyler var ıcınde...
18 Ocak 2008 14:27   mesajın adresini al  

boomerang ¹³
boomerang ¹³
 1   18 Ocak 2008 14:28   mesajın adresini al  

grey.
grey.

yavuzcan:p demis ki:

bahcesehirde olmaz zati bu olaylar oda doru ama nisantaşı kampusunde siyasi kavga cıkması cok dusundurucu...
aslında pek sağ-sol kavgası deil... farklı seyler var ıcınde...

düşündürücü olan bunu siyasal kavga olarak göstermeleri ve o insanlar yüzünden yine okula 4958390049329 tane polis yığacak olmaları....

1   18 Ocak 2008 14:36   mesajın adresini al  

olayın içi nedr merak ettim???
18 Ocak 2008 14:38   mesajın adresini al  

Sayfalar: 1  2  3  Sonraki Sayfa >>      şu anda 1 - 12

sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin.
Hemen üye ol!

Bu foruma yorum eklemek için siteye üye olman veya giriş yapman gerekiyor.

Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!

Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.
ortakantin.com bir expodea üretimidir (c) 2005-2008