Sen download yap da upload yapma,sakata gelirsin falan neme lazım:)
souvereign demis ki:
peki ben 80's bi şarkı dinlemek istiyorum o şarkı da yok arşivimde müzik marketi talan mı edeceğim acaba hangi cdde bu şarkı diye :D çok saçma ya. ben kullanırım valla limewire olmadı ares'e geçerim gene indiririm nolcak ki... zaten şarkıcıların hiçbiri albümden para kazanmıyor ki , yeni albümüm çıktı diye o stüdyo bu stüdyo geziyolar , yada konserlerden alıyorlar para yada sponsorları...
Maria Sharapova'da tenisten 2 milyon dolar alırken sponsorlardan 20milyon dolar alıyor mesela şimdi diceksiniz o tenisçi e o da bi sanat ama göze hoş geliyo :)
yani demek istediğim emeğe saygı vermek için illa o şarkıcının albümünü almak zorunda mıyız? 50 cent'in cdsi 50ytl keza yabancı şarkıcıların hepsinin o civarda oluyor ozaman napıcaz?
18 Ocak 2008 22:37
boomerang ¹³
bulunur bir çaresi, dert etmeyin..
18 Ocak 2008 22:39
souvereign jr.
ben zaten indirir indirmez hemen limewire libraryden shared'a giriom indirdiğim şarkıları müziklerime kesip yapıştırıyom dosya mosya kalmıyo upload şansları yok (H)
18 Ocak 2008 22:43
anisakis
zaten mevzu upload edenlerle ilgiliymiş heralde.. yayıyolar diye..
18 Ocak 2008 23:12
anack-su-namun
ßu nedir ya.....
18 Ocak 2008 23:39
madişvili :)
panik mi oldun kuzun sen de
18 Ocak 2008 23:50
majör deli
bi zamanlar ben de kullanmıştım, korksam mı ne :P
19 Ocak 2008 00:44
paslı eyfel
ihbarmı etsem seni acaba :))
19 Ocak 2008 00:50
taramaucu
hep destek tam destek ....paramı vericem bide ruhumu doyurmak için:)
19 Ocak 2008 05:04
abbas
Amirim olay nedir ?
Korsan varmıhş buralarda..
Abi ben, denize hiç inmam ama, kardaşşlar dediydi balık var diyedir
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/17239
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!
Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.