koptum yaaa zeynep bizim çamaşırları boklu derede yıkama projesinin bu kadar talep göreceğini hiç düşünmemiştim saolun varolun arkadaşlar bahsi geçen damla(bendeniz) ve ülkü sizlerle gurur duyuyor =))
20 Ocak 2008 15:14
kiss saranda okto :)
yok ben çamaşır makinesi fikrinde hala ısrarcıyım hem de 7 kilo çamasır alan makine (:
20 Ocak 2008 15:16
cigdém
ne demek bacım her zaman :D
berceste demis ki:
koptum yaaa zeynep bizim çamaşırları boklu derede yıkama projesinin bu kadar talep göreceğini hiç düşünmemiştim saolun varolun arkadaşlar bahsi geçen damla(bendeniz) ve ülkü sizlerle gurur duyuyor =))
20 Ocak 2008 15:17
berceste
sen hediye alacaksın yani bize çamaşır makinesini olur tabi neden olmasın ev hediyesi =)))
hasnicktir demis ki:
yok ben çamaşır makinesi fikrinde hala ısrarcıyım hem de 7 kilo çamasır alan makine (:
20 Ocak 2008 15:23
kiss saranda okto :)
bu ne be herkes çeyiz derdinde :) benim amacım sadece buluşmaya hizmet :)
20 Ocak 2008 15:29
berceste
yok yahu ne çeyizi çamaşır makinesine paramız yetmeyince böle bi uygulamaya giriştik bizde ... gönüllü yurdum gençleride tam gaz destek veriyor valla=)
ÜLKÜÜÜÜÜ! DAMLAAA! koşun koşun bak biri makine teklif ediyooo!
120 Ocak 2008 23:09
..!!onur
ülküyü çooook beklersin sen o bebekle ilgileniodur :p
20 Ocak 2008 23:10
sultanaz!
berceste demis ki:
kızım tabii ilgi görecek! ben bir sosyolog adayı olarak bu halkın nabzını bilmem lazım :P
çok iyi olacak, harika olacak :P
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/17238
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!
Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.