sende bi kadınları dövüyon bi melaikeyim falan neyin peşindesin çözemedim :)
18 Ocak 2008 01:04
no control
dayak cennetten çıkmadır :)
18 Ocak 2008 01:05
basbleuu
hayır ya bence bu gerçek. kadının çalışma hayatına girmesi, kendi parasını kazanabiliyor olması, eğitimli olması daa doğrusu erkekle aşık atabiliyor olması kadına kendine güweni getirdi ve böylece ilişkilerde genelde bekleyen ve seçilen iken şimdi artık seçmeye başladı. kadın önceden önüne ne konduunda yiyoken şimdi ayırmaya başladı. anlaşılmak istedi kadın, önemsenmek istedi bunda da haklıydı ama erkeğin işine gelmedi nedense:D
18 Ocak 2008 01:05
no control
kadınlar maço erkek seviyomuş.gazetede okudum.prim yapmaya çalışıyorum :)
118 Ocak 2008 01:06
the_ruach
örnek insan:Recep ivedik:D
18 Ocak 2008 01:11
mysteriouss
off ağır konuştu :)) Kadının iş hayatına girmesi iyi şeylerle beraber kötü şeylerde getirdi Kendine güvenmesi güzel bişey Ama ne oldu kendine çok fazla güvendi Ben bilirim yaparım havası geldi Dolayısıyla kendine fazla güven eşine güvensizliğe neden oldu Maddi gücü olduğu için en ufak bi kavgayı anlaşarak değil boşanarak bitirdiler İlişkide önemli olan sevgi değil saygı Aşk hele zaten yalan Kİmse eşine ömür boyu aşık olamaz Ama ömür boyu saygı duyabilir..
sıkıntı drajesi demis ki:
hayır ya bence bu gerçek. kadının çalışma hayatına girmesi, kendi parasını kazanabiliyor olması, eğitimli olması daa doğrusu erkekle aşık atabiliyor olması kadına kendine güweni getirdi ve böylece ilişkilerde genelde bekleyen ve seçilen iken şimdi artık seçmeye başladı. kadın önceden önüne ne konduunda yiyoken şimdi ayırmaya başladı. anlaşılmak istedi kadın, önemsenmek istedi bunda da haklıydı ama erkeğin işine gelmedi nedense:D
her kadın bence seviyosa erkeğini mutlu etmek ister. erkekler kadınlara göre daha maddeci varlıklar oldukları için onları mutlu etmek kolaydır. ama kadın da mutlu ederken mutlu olan fedakarlık abidesi diildir. erkekler eşlerini sevgililerini kendilerini kullandırtmadan mutlu etmek zorundadırlar.
18 Ocak 2008 01:24
no control
platonik aşk denen bişi var :)
18 Ocak 2008 01:26
anisakis
:) komik
18 Ocak 2008 01:26
the_ruach
bu dahil bütün genelemeler yanlıştır!!!!
ya kime göre neye göre kardeşim tartışıyorsunuzda dediklerinizin tam tersine kayıveriyor gönlünüz sonra suc karsıda oluyor suc bizde herkeste önce kendimize sonra karsıya bakalım eger haklıysak o zaman bunları tartışırız
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/17235
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!
Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.