ana sayfaya dön
ÜYE OL  GİRİŞ 

başlık ara

forum
Dava açınca süpürgeci oldular
akil fikir kizarsa baska belediye dava supurge
Sayfalar: 1  2  Sonraki Sayfa >>      şu anda 1 - 20

red apple
red apple
Dava açınca süpürgeci oldular

Zonguldak'ta işçisine kızan belediye başkanı ilginç bir uygulama başlattı.
Zonguldak Belediye Başkanı Secaattin Gonca, iddialara göre eski dönemden kalan alacakları için belediyeye dava açan 13 belediye işçisini kış mevsimi boyunca süpürgeci olarak görevlendirdi.

Zonguldak Belediyesi'ne alacakları için açtıkları davaları geri almayan 13 personel, kış sezonu süresince süpürgeci olarak görevlendirildi. Sendika, Bölge Çalışma Müdürlüğü'ne suç duyurusunda bulunurken, AK Parti Belediye Başkanı Secaattin Gonca, olayın sürgün değil görevlendirme olduğunu savundu.

Zonguldak Belediyesi'nde geçmişe yönelik maaş, ikramiye ve sözleşme farkı alacakları olan 13 işçi, alacakların tahsiline yönelik Zonguldak İş Mahkemesi'ne dava açtı. İşçiler, belediye yetkililerinin uyarılara rağmen davalarını geri almamaları üzerine çalıştıkları birimlerden alınarak Temizlik İşleri Müdürlüğü'nde görevlendirildi. AK Partili Zonguldak Belediye Başkanı Secaattin Gonca'nın imzasıyla dava açan işçilere yapılan tebligatta, kentteki yoğun kar yağışı ve kötü hava şartları nedeniyle artan temizlik hizmetleri eleman eksikliği nedeniyle kış sezonu boyunca süpürgeci olarak görevlendirilmelerinin uygun bulunduğu belirtildi.

SENDİKA SUÇ DUYURUSUNDA BULUNDU

Belediye-İş Sendikası Zonguldak Şube Başkanı Cavit Zülfikar, belediye işçilerinin geçmiş dönemlere ait 9 milyon YTL alacaklarının olduğunu, bunların tahsili için de 13 işçinin bireysel dava açtığını söyledi. Dava açanların bir kısmının emekli olduğu, bazılarının da davalarını geri aldığını anlatan Zülfikar, Davalarını geri çekmeyen 13 arkadaşımız Temizlik İşleri Müdürlüğü'nde görevlendirildi. Bize, sorunun çözümüne yönelik mağdur olan personel müracaat etti. Görev yeri değişikliğiyle ilgili kararın geri alınması için ilgili yerlere başvurduk. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı Bölge Çalışma Müdürlüğü'ne konuyu aktardık ve suç duyurusunda bulunduk. İşçiler, demokratik haklarını kullanarak dava açmışlardır. Ancak, demokratik haklarını kullanan insanlar üzerinde her dönem baskı mekanizması uygulanmıştır. İş yerini değiştirerek tasfiye etmek doğru değil. İş yeri değiştirilen arkadaşlarımız içerisinde ağır işte çalışamaz raporlu ile tozlu ve dumanlı yerlerde görev yapamayacağına dair raporu olanlar var. Müfettiş gönderilmesini bekliyoruz dedi.

İşçilerden 45 yaşındaki Dursun Karaçalı, 25 yıldır belediye çalıştığını belirterek, Ağır işlerde çalışamaz raporum olduğu halde 3. kez sürgün edildim. Yaklaşık 25 yıldır belediyede görev yapıyorum. Emeklilik için yaşımın dolmasını bekliyorum dedi. Belediyede 22 yıldır çalıştığını belirten 54 yaşındaki Recep Karabal, içeride 28-30 bin YTL alacakları olduğunu belirterek, İçerideki alacaklarımızı almak için mahkemeye verdik, sürgün yedik. Baskılar sonucu davayı geri çekenler ise eski işlerine döndüler diye konuştu.

Zonguldak Belediye Başkanı Secaattin Gonca ise personellerinin sürgün edilmesinin söz konusu olmadığını belirterek, Temizlik İşleri Müdürlüğü'nde açık söz konusuydu. Bundan dolayı buraya görevlendirme yaptık. Biz nerede elemana ihtiyaç varsa oraya takviye yaparız. İşçileri kendi özel işimizde kullanmıyoruz. Kar yağışı sonrası oluşan çamur ve kirliliğin temizlenmesinde çalışan arkadaşların şikayetlerini kabul etmiyorum. Herkes aldığı maaşı hak etmelidir dedi.

Zonguldak Belediyesi, temizlik işlerini özelleştirmişti.

(CHA)
~ 218 gün   mesajın adresini al  

aslan67
aslan67
Bizim Seco ya,her şey beklenir ondan:D

solitary man
solitary man
:))))))))) memleketim benim:D
Zonguldak ım sen çok yaşa
canım feda olsun sana
hiçbir şeye değişilmez
senin sevgin bu dünyada
lay lalalaylay lay lala lay lay :))))))

Adam alkolik ama.. AKP den Belediye başkanı:p :))

ipeks
ipeks
evet insanın olduğu her yerde kötülük olur egosu ezilen insanın yapmayacağı şey yoktur

kırmızı demis ki:

EGO EGO EGO........iNSANIN OLDUĞU HER YERDE KÖTÜLÜK VE İNTİKAM OLUR :(

3   ~ 217 gün   mesajın adresini al  

hasnicktir
hasnicktir
İnsanlık sadece egodan oluşmaz... Mesela karşısındakini bir insan olarak görmeyen zaten insandan daha aşağıdır.

Lafım ortaya kimse üzerine alınmasın (:
~ 217 gün   mesajın adresini al  

anthony casso cesare
anthony casso cesare
Başlık hareketleniyor...

ipeks
ipeks

Başlıkla ie eilgili yorum yapmıştım bana neden saldırıyorsun? Başlık ile ilgili yorum yapalım.

kırmızı demis ki:

ben senin bildiklerini bilmiyorum ama sende benim!!!! bildiklerimi bilmiyorsun :)
onun için kendini benle mukayese etmeyi artık bırakmalısın...

üstüne sayı üstüne sayı yapılan ben değilim :))

feykoğlufeyk
feykoğlufeyk
noluy la burda ben olmadan polemik yaratmayın... hoyyyyttt:D

souvereign jr.
souvereign jr.
kader

red apple
red apple
İPEK İÇİN:

Bu akşam olanlar hoş ve güzel değildi.Bilmeni isterim ki üzgünüm.Ben artık vazgeçtim.Tamam buraya kadarmış.Bıraktım.Artık birbirimize olumsuz cümleler söylemeyelim.İnsan olarak bir sey kazandırmadı bu durum.Sana sevdiğinle mutluluk dilerim.Tartışmanın kimseye faydası olmadı.
Son olarak imkansız insanın iletişim bilgilerini sildim.Ben artık hayatınızda veya onunla artık iletişim halinde değilim.Aramayacağımı ve görüşmeyeceğimizi akşam saat 18.00 de kendisine söyledim.Son mesajımdır.Artık ben yokum.Buraya kadar.
Her sey gönlünce olsun ipek.......
şu andan itibaren sorun olmadığına inanıyorum.Herseyin düzelmesi için ve yola daha huzurlu devam etmek için çekiliyorum.
Bitti.

Sevgiler,

Hoşçakal.
 1   ~ 217 gün   mesajın adresini al  

cerens
cerens
İpek e laf demişsin de bence de artık boş versen. İpek'e e diyorsun ki erkek arkadasini aramayacagim, canım, 2 aydir sana arama deniyor aklın nerdeydi.Böyle boş verme şiirleri yazman iyi olmuş. Birşey olmuyorsa olmuyor demek ki. Gece-gündüz aramakla bu iş olsaydı herkes birbirini arasın. Kafana artık dank ettiğine göre artık aramama kararı alman hoş olmuş. Bir de ipek'in sevgilisini arayıp ipek foruma yazmasın diyormuşsun. Ne güzel yorum yazıyor. Sen değil misin gece 2 lerde arayan, bir türlü boş vermeyen, veremeyen, hediyeler gönderen... Ben ipek'ten güzelim diyen. Bir insan dış görünüşü ile ölçülmez. Ama söz konusu dış görünüş olsa da sen nerdesin ipek nerde... Bir de iç güzelliğe gelince sevgilim var beni arama diyen birini gece 2 lerde aramak, seni çalıştığın şirkete şikayet etmeye vardıracak kadar mesai saatlerinde bile araman iç güzelliğinin ne durumda olduğunu gösteriyor. Sana tam 2 aydır arama deniyor. Ev, cep telefonu en bulsan arıyorsun. Artık bir dur.

Neden şimdi bu başlığa böyle şeyler yazdın ki. Resimlerini de kaldırmışsın. Kalsalardı da en azından yüzün görünseydi. Sevgilisi olan erkeği rahatsız eden kim belli olsaydı.
 2   ~ 216 gün   mesajın adresini al  

red apple
red apple
Sen kimsin kızım? Ben seni tanımam etmem....Bir defa sende beni tanımıyorsun ve Kraldan çok kralcı olmuşsun sen.Benim keremle olan olaylarım sadece keremi ve beni ilgilendirir.Başka kimseyi ilgilendirmez.
Sizede nane yemek düşer.Yani 2 kişinin arasında bir sorun olsa bile ki...ben ipeke zeytin dalı uzattım sen kendini ne bok zannettin de nane oldun.
Bu olayların en başında kerem denen vatandaş kendi mesaj attı.....görüşmek istediğini reel olmasını istediğini söyledi.Ve hoşsun tatlısın dedi.Keremle ilk başında bi araz çıkacağını hissetmiş olmalıyım ki...olmaz dedim.Ama kerem denen züppe bir süre sonra kız arkadşım varken neden görüşemiyoruz dedi.hatta kantinden görüştüğümüzü söyledim dedi hatta bir müddet sonra da biz ayrıldık hesap vericeğim kimse yok ayrıyız sevgilim yok dedi.Kerem geldi evet görüştük evet çok beğendim ama geldiği akşam ipek arkadası madem hayatındaydı kerem neden benim elimi tuttu? neden yüzüme dokundu?
neden ben o zaman iyi güzel hoştumdu da olaylar kavgaya dönüşüncemi değiştim? hayır ben hep aynı insandım.Evet ben keremi kendi ölçümde sevdim
kerem istemiyorum demiş olabilir ama istemiyorum dediği ana kadar oda benimle ilgilenmiş ki bana attığı ilk mesajlarda hoş,tatlı olduğumu hatta yanaklarımı severek dudaklarından öptüm dedi.........sevgilimde yok dedi......
Nasreddin hocanın evine hırsız girmiş hoca kapıyı açık bırakmış hocaya söylenmişler kapıyı kitleseydin die....nasreddin hoca demiş..E hırsızın hiçmi kabahati yok......Yani kerem benle görüşüp yanına kar katarken hiçmi kabahti yoktu...E insaf derler adama....İşte böyle....Hepinizin allah belasını versin.
Başta keremin sonra laf sokan kinayeli ipeğin en öncede senin....
Yüreği olsaydı da kendi deşifre etseydi sorunları....Evet beni iş yerine şikayet etttiğini bende yeni öğrendim ama erkek dediğin ağırbaşlı olur..Car car karı gibi konuşmaz.karı vb dedikodu yapmaz.elaleme fesat sokuturup herkeze farklı konuşmaz...kerem benden yakınıyor 16 ocak sabahı gece 3 te kuranın üstüne yemin ederek yaptığı pislikleri anlattı.Hadi bana inanmıyorsun o zaman kuran-ı kerimin üstüne annesi babası üstüne yemin etmesine ne demeli.
kerem denen zat seninlede flört ettiğini söyledi...hatta terbiyemi bozamayacak başka şeyler........Güzellik bilmem ne.........evet ben zorladım keremi ama buraya kadar.....kerem beni çok rencide etti.....onu sevdim ama onu içimde büyütende içimde küçültende benim......Kraldan çok kralcı olmayacaksın.
gecen defa adım fresyaydı ve hesabımı kendim kapattım.hatta kerem beni tehdit ettiği dönemin 1 hafta sonrası msnde selam verdi......neden hesabını kapattın hediye içinde teşekkür ederim dedi....bir insanın senden nefret ediyorum deyip kız arkadaşını saldırtıp akabininde 1 hafat sonra kendilinden aa neden gittin? hediye için saol demek evdemisin nerdesin demek .....onunda dengesiz olduğunu gösterir.kerem denen züppe artık anladığım kadarıyla adam olmadan adam olduğunu sanan terbiyesiz yalancı düzenbaz bir serseriymiş.....keremle sorunlarım oldu ama her defasında oda bir açık kapı bırakıcak şekilde konuştu davrandı......ve biliyorum ki çok eğlendi olanlardan.
ben burada üniversiteli insanlar okuyorlar eğitimliler die bulundum....eğer benim haysiyetimi zedelemeye çalışırsan bi bok bilmeden orda sana haddini bil derim.......kerem bana sevgilim yk demişti..oldu bitti ama sevgilim yok diyen kişinin aldattığı tipler artık zerre umrum değil......önce o yediği bokları temizlesin.4.5 yıldır aldatıyorumu o açıklasın...........
ayrıca gecen sabaha karsı anlattığı birbirinden saçma ve rezil yaşantısıyla ilgili senin ve ipeğinde hakkında pek çok şey söyledi..........
eğer ipek adlo arkadas özel bir kız olsaydı kerem susar ve asla yanıma gelmezdi.......elimi tutmazdı..yada elini tutmama izin vermezdi.....onuda bırak
ipek varken kimseyle sebebi ne olursa olsun görüşmezdi.....ipeğe yaptığı ve seninle yaşadığı sakandal olaylarınızıda bana sabahın 3ünde kurama yemin ederke anlatmazdı......
ben sana ve aslında hiç kimseye bir sey açıklamak zorunda değildim...........
takii sen bu yazılarını 2leyinceye kadar......
kızım ben 12-13 metre burdur yolunda uçurumdan uçtumda ölmedim....
burnum bile kanamadı.........demekki allahın sevdiği kuluyum ki....o aractan sağ çıktım hemde kadir gecesi sabahı......Yarabbim beni böle sevmişken sen ne haltsın? sen kimsin?....beni melekler korududa hala hayattayım......
bilmem anladınmı?...kerem artık sözlüymüş değilmiş....ne yaptıkları ve yaptığınız beni hiç ilgi ve alakadr etmeyecekti dünden itibaren.....
özür mesajını yazdımda artık huzura erelim diye..........sizler 2..defa saldırmaya başladınız.......benle birlikte sizde rezil oldunuz......
ben,m alnım ak......en azından ben yalan söylemiyorum.....keremse herkezi birbirine düşüren herkezin arkasından konuşan dedikoducu kötülük seven bir erkek...ben keremin ne sana nede ipeğe değer verdiğini inanmıyorum......
bence o narsist....sadece narsist..........
bazende şunu düşünüyorum...belkide kerem sen kızların şifrelerini alarak bana saldırıyorsun.........
ama sende çok terbiyesiz bir insanmışsın...benim ağlamamla ilgili insanlara alay etmeleri için prim verdin..
dilerim her gözyaşım için allah da seni üzer....
allah üçünüzünde belasını versin........
kerem dilerim ki hiç bir işin yolunda ve rast gitmez............
gözyaşımla bile alay ettin...karı gibi dedikodu yapıp onurumu rencide ettin..
üstelik alay ettirdiğiklerinin arkasından da sende ............(sen anlarsın) gibi bahsettin.
.dilerim ki...................beğenmediğin insanlara muhtaç olursun!!!!!
benden uzak durun!!!!!!!!
hayatımdan sizde defolun!!!!!!!!!
gecen defa hesabımı kapatmıştım......ama burdayım..............................
ben keremle görüştüğümde keremde benle görüştü...
siz utanmıyorsunuz benimde utanıcak ve üzülecek bir seyim.yok.............

zaten yanımda olanlar gercek dostlarımdır..olmayanlar da sadece tanıdıktır...
siz 2 kız hayatımda zaten yoktunuz.....artık kerem içinde zerre üzülmüyorum...
allahından bulursunuz sadece diyorum.................

melisaonair demis ki:

İpek e laf demişsin de bence de artık boş versen. İpek'e e diyorsun ki erkek arkadasini aramayacagim, canım, 2 aydir sana arama deniyor aklın nerdeydi.Böyle boş verme şiirleri yazman iyi olmuş. Birşey olmuyorsa olmuyor demek ki. Gece-gündüz aramakla bu iş olsaydı herkes birbirini arasın. Kafana artık dank ettiğine göre artık aramama kararı alman hoş olmuş. Bir de ipek'in sevgilisini arayıp ipek foruma yazmasın diyormuşsun. Ne güzel yorum yazıyor. Sen değil misin gece 2 lerde arayan, bir türlü boş vermeyen, veremeyen, hediyeler gönderen... Ben ipek'ten güzelim diyen. Bir insan dış görünüşü ile ölçülmez. Ama söz konusu dış görünüş olsa da sen nerdesin ipek nerde... Bir de iç güzelliğe gelince sevgilim var beni arama diyen birini gece 2 lerde aramak, seni çalıştığın şirkete şikayet etmeye vardıracak kadar mesai saatlerinde bile araman iç güzelliğinin ne durumda olduğunu gösteriyor. Sana tam 2 aydır arama deniyor. Ev, cep telefonu en bulsan arıyorsun. Artık bir dur.
Neden şimdi bu başlığa böyle şeyler yazdın ki. Resimlerini de kaldırmışsın. Kalsalardı da en azından yüzün görünseydi. Sevgilisi olan erkeği rahatsız eden kim belli olsaydı.

1   ~ 215 gün   mesajın adresini al  

hasnicktir
hasnicktir
KIRMIZI YETER.

DEĞMEYENLER İÇİN KENDİNE ZARAR VERİYORSUN.
~ 215 gün   mesajın adresini al  

jascoquein
jascoquein
başlıga bak polemiğe bak...poleniğe girmek yok poleniğe girmeyinn....

uysalhan
uysalhan
keremin eline bir süpürge verin...

uysalhan
uysalhan
krımızı al sen de bi tane süpürge.
başkan benim. ben ne dersem o olur :))

anthony casso cesare
anthony casso cesare
Olay başlık olmuş burası...

glikoz'last hope'
glikoz'last hope'
yazık,çok yazık...kırmızı uysalhanın sana verdiği süpürgeyi al ve hayatında olumsuz olan,seni üzen,verdiğin değeri haketmeyen insanları kısacası hayatındaki tüm pislikleri kapı dışarı et...
~ 214 gün   mesajın adresini al  

red apple
red apple
teşekkür ederim glikoza,uysalhana,hasnicktir'e,jascoquein'e..ve tutkum'a
zaten uysalhan da özelden uğraşma bunlar için değmez dedi.....
bu bir testti ve bende gözlerimi açtım uykumdan uyandım.......

bazen istemediğimiz olaylar yaşar ya da insanlarla karşılaşırız.....bundan sonrası önemli...

~ 214 gün   mesajın adresini al  

-glycerine-
-glycerine-
Ya melisanonair,bi de snin bu arkadaşın ipek var ya;

Sizin için aklımdan geçen birçok sıfat var,bu sıfatlar da Hülya Avşar,Gülben Ergen gibi,özel hayatlarını kesinlikle ilgilenmeyen insanların önüne döken;tartışılacak başka konular varken,kendi basit ve önemsiz yaşamlarını,tüm insanların sorunlarından ve toplumsal tartışmalarından üstün tutan bireylere kullandığım sıfatlar.

Burda kullanırsam hoş olmaz.

Ben sizin özel hayatınızı güncel forumlarında okumak zorunda değillim.

Kırmızı'nın açtığı her forumda bu konuyu açmak zorunda değilsiniz.

Televizyonda çıkınca kanal değiştiriyorum ama,ne yazık ki sizin kanalınız da yok.

melisaonair demis ki:

5   ~ 214 gün   mesajın adresini al  

Sayfalar: 1  2  Sonraki Sayfa >>      şu anda 1 - 20

sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin.
Hemen üye ol!
Bu foruma yorum eklemek için siteye üye olman veya giriş yapman gerekiyor.
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!

Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.
ortakantin.com bir expodea üretimidir (c) 2005-2008