walla ''Blade'' den başkası sewmem... özellikle ilki... filmin repliklerini esberledim artıkk seyretmekden..
4 Ocak 2006 00:13
1914
yazldmı bilmyrm ama vampirle görüşme çok güzeldi tom cruise ve b.pitt
4 Ocak 2006 00:15
eksilijelibon
vampire hunter d!!bu kadar mı karizma olur yaa:)
6 Şubat 2006 22:09
gökhan
:D lan emirhan...
6 Şubat 2006 22:16
palindrom
vampirle görüşme...vampirlerden ziyade çok güsel bir oyuncu kadrosu var...oyuncuları uğruna 5 kere seyrettim:)..ne filmmiş beah:P
7 Şubat 2006 00:02
cen
Underworld serisi baya gusel fakat yine de Blade!!
7 Şubat 2006 15:12
escapade
Interwiev with the Vampire
7 Şubat 2006 15:23
armin
Vampirle görüşme
19 Eylül 2006 11:40
berce
buffy the wampire slayer biraz entrikalı ama seyri güzel bi diziydi ya ama vampirle görüşme ele avuca sığmicak kadrosuyla bihoştu tabikide
19 Eylül 2006 11:57
epinox
birkere şu anda vampir filmi dendimi akla gelen ilk film blade'dir, bu kesin.
Vampirle görüşme de çok güzel filmdi ama bence bu 2film birbirlerinden çok farklı, blade daha çok bir aksyon filmiyken vampirle görüşme bir vampirin biografisi tadında tam kitap tarzında bir filmdi; 2 film de kendi tarzında çok güzeldi; karşılaştırılamaz.
Buffy the vampire slayer biraz "oc" tarzında bi dizi olduğu için zaman içinde popularitesini kaybetti çünkü herkes içinde gençler olan yeni fikri sevdiği kadar çabuk sıkılıyor. ilkönce normal gençlerin hayatı(dawsons creek) sonra vampirlerin canavarların arasındaki gençlerin hayatı(buffy) bi ara uzaylı gençlerin hayatı (rosswell) son dönemde ise zenginlerin arasındaki gençlerin hayatı (OC). O yüzden buffy bana vampir temalı olmaktan çok pembe dizi formatındaymış gibi geliyor.
Bu arada van helsing güzel filmdi...
Queen of the damned i çok övmüşlerdi ama hiç izleme şansım olmamıştı...
Blood'un dizisi çıkacak 2007de yanılmıyosam bi de...
20 Eylül 2006 00:19
denizhan
nosferatu'yu hala izleyemedim :(
hatta film festivalinde, piyano eşliğinde gösterimi vardı da baya pahalıydı
yalnız onun setinde baya bi olaylar döndüğü ve gerçek vampirlik hikayeler yaşandığı efsaneler arasındadır
benim bildiğim 79 yapımı herzog yönetiminde bi yeniden çevrimi de mevcut.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/1720
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!
Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.