ana sayfaya dön
ÜYE OL  GİRİŞ 

başlık ara

forum
forum > teknoloji > fm tutkunu musunuz?
tutkular basarilar cm fm
mesaj ekleyeni başlık aç forum ana sayfası facebook'ta paylaş!

Sayfalar: 1  2  3  4  Sonraki Sayfa >>      şu anda 1 - 12

istanbulls
istanbulls
fm tutkunumusunuz, başarılarınızı.. buldugunuz iyi oyuncuları herşeyi paylaşalım...
16 Ocak 2008 01:07   mesajın adresini al  

naiade
naiade
football manager herhalde bu.

Ben de radyo frekansı zannettim başlığı okuyunca.
16 Ocak 2008 01:09   mesajın adresini al  

denizhan
denizhan
bu aralar öyleyim. arkadaşla network'ten oynuyoruz. ben barca, o real.
tavsiye ederim, bayağı zevkli oluyor =)
16 Ocak 2008 01:15   mesajın adresini al  

ver pacıno
ver pacıno
kirikkalesporu süper lige cikardim süper ligde 2 oldum ve sampiyonlar ligin de bisey yapamadan 4 puanla döndüm:))) berselona dan bir puan, basel den 3 puan alabildim sadece:)))
16 Ocak 2008 01:17   mesajın adresini al  

istanbulls
istanbulls
ben bi keresinde gaziantep büyük şehir belediyeyi aldım.. süper lige cıkarttım şampiyon yaptım.. sonra bir oyuncumla tartıştım yönetim beni kovdu.. hala içimde bir yaradır bu...
16 Ocak 2008 01:20   mesajın adresini al  

gıro ®
gıro ®
walla oyuna güzel bi denge getirmişler...iyi liglerde şampiyonluğa oynayan takımlar saçma sapan,tecrübesiz gençleri (profil özellikleri iyi) takıma doldurup şampiyon olamıyolar artık...tecrübe çok önem kazanmış oyunda futbolcular için...bu yüzden gençleri alıp alt takımlarda geliştirmek ya da ufak takımlara kiralamak lazım...bu şekilde gençler tecrübelenmeli...yoksa hiçbişey yapamıyolar ve mutsuz oluyolar...

neyse..iyi genç oyuncular bulmak için scoutları dünyanın 4 bir yanına salın...onlar zaten iyi oyuncuları size rapor edeceklerdir,takımın bütçesine göre...
16 Ocak 2008 01:22   mesajın adresini al  

ver pacıno
ver pacıno
sağlık olsun... ben de saviola yi bir sans eseri aldim klubü ile tartismis verdim bütün bütceyi geldi anlasmaya yanlis yapmısım sezon ortasinda ilk yarı sonunda gitti bes kurus almadan buda benim içim de bir yaradır:DD
16 Ocak 2008 01:23   mesajın adresini al  

gıro ®
gıro ®
dediğim gibi...eğer 2. ligde falan oynuyosanız 36-37 yaşındaki adamları yok pahasına transfer edip 1. lige çok rahat çıkabilirsiniz...bu arada gençleri de sağa sola kiralayarak geliştirin...

ayrıca 1. lige çıktıktan sonra büyük takımlarda forma şansı bulamayan oyuncuları kiralayın..işinizi göreceklerdir..böylece hem bütçeniz yorulmaz,hem de iyi oyuncuları oynatırsınız takımda...zaten 4-5 sene idare edip şampiyon falan olmaya başlarsanız ekonminiz refaha ulaşır,siz de iyi yıldızlar almaya başlarsınız ;)
16 Ocak 2008 01:25   mesajın adresini al  

istanbulls
istanbulls
ben oyunda gençlere cok önem veriyorum takımımda 28 yaş ve üstü adam bulamazsınız hep gençlerle oynuyorum ve özellikle galatasarayın alt yapısı mükemmel
16 Ocak 2008 01:27   mesajın adresini al  

solitary man
solitary man
fm ama hangi sezon ?
16 Ocak 2008 01:56   mesajın adresini al  

seytan ucurtmasi
seytan ucurtmasi
ah ulan fm.yıllarımı aldın .uykumu aldın.saatlerimi aldın.ders çalışacakken seni oynadım:)
ama bu sezon değil.bu sezon henüz başlamadı..engel olmalıyım..:)
16 Ocak 2008 02:21   mesajın adresini al  

kertenkelebek
kertenkelebek
fmden nefret ediyorum.. hipnoz ediyor sanki.. zombi gibi oluyor başına oturan.. bir de cmsi vardı di mi bunun? Aptal noktaların sağa sola ilerleyişini maç diye adledip başında heyecan yapmanızı da anlamıyorum..
16 Ocak 2008 02:23   mesajın adresini al  

Sayfalar: 1  2  3  4  Sonraki Sayfa >>      şu anda 1 - 12

sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin.
Hemen üye ol!

Bu foruma yorum eklemek için siteye üye olman veya giriş yapman gerekiyor.

Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!

Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.
ortakantin.com bir expodea üretimidir (c) 2005-2009