ipuçları, yani etiketler; sitede dolaşırken içeriğe kolay ulaşmanızı sağlayacak sözcüklerdir.
bu anahtar kelimeler ile forum başlıklarını, grupları birbiriyle bağlayabilir, kategorize edebilirsiniz.
örnek başlığımız "hababam sınıfı" olsun; iyi ipuçları: mizah,rıfat ılgaz,sinema,kemal sunal,domdom ali,inek şaban,adile naşit
kötü ipuçları: çokkk komikk,bunun adı neydi unuttumm,bi bakar misiniz,çok egleniyorum,pffff
ekleyeceğin ipuçları -adı üstünde ipucu- mutlaka başlıkla ilgili olmalı!
artık bu başlığa ipucu ekleyebilecek kıvama gelmişsindir! bol şans
fm tutkunumusunuz, başarılarınızı.. buldugunuz iyi oyuncuları herşeyi paylaşalım...
16 Ocak 2008 01:07
naiade
football manager herhalde bu.
Ben de radyo frekansı zannettim başlığı okuyunca.
16 Ocak 2008 01:09
denizhan
bu aralar öyleyim. arkadaşla network'ten oynuyoruz. ben barca, o real.
tavsiye ederim, bayağı zevkli oluyor =)
16 Ocak 2008 01:15
ver pacıno
kirikkalesporu süper lige cikardim süper ligde 2 oldum ve sampiyonlar ligin de bisey yapamadan 4 puanla döndüm:))) berselona dan bir puan, basel den 3 puan alabildim sadece:)))
16 Ocak 2008 01:17
istanbulls
ben bi keresinde gaziantep büyük şehir belediyeyi aldım.. süper lige cıkarttım şampiyon yaptım.. sonra bir oyuncumla tartıştım yönetim beni kovdu.. hala içimde bir yaradır bu...
16 Ocak 2008 01:20
gıro ®
walla oyuna güzel bi denge getirmişler...iyi liglerde şampiyonluğa oynayan takımlar saçma sapan,tecrübesiz gençleri (profil özellikleri iyi) takıma doldurup şampiyon olamıyolar artık...tecrübe çok önem kazanmış oyunda futbolcular için...bu yüzden gençleri alıp alt takımlarda geliştirmek ya da ufak takımlara kiralamak lazım...bu şekilde gençler tecrübelenmeli...yoksa hiçbişey yapamıyolar ve mutsuz oluyolar...
neyse..iyi genç oyuncular bulmak için scoutları dünyanın 4 bir yanına salın...onlar zaten iyi oyuncuları size rapor edeceklerdir,takımın bütçesine göre...
16 Ocak 2008 01:22
ver pacıno
sağlık olsun... ben de saviola yi bir sans eseri aldim klubü ile tartismis verdim bütün bütceyi geldi anlasmaya yanlis yapmısım sezon ortasinda ilk yarı sonunda gitti bes kurus almadan buda benim içim de bir yaradır:DD
16 Ocak 2008 01:23
gıro ®
dediğim gibi...eğer 2. ligde falan oynuyosanız 36-37 yaşındaki adamları yok pahasına transfer edip 1. lige çok rahat çıkabilirsiniz...bu arada gençleri de sağa sola kiralayarak geliştirin...
ayrıca 1. lige çıktıktan sonra büyük takımlarda forma şansı bulamayan oyuncuları kiralayın..işinizi göreceklerdir..böylece hem bütçeniz yorulmaz,hem de iyi oyuncuları oynatırsınız takımda...zaten 4-5 sene idare edip şampiyon falan olmaya başlarsanız ekonminiz refaha ulaşır,siz de iyi yıldızlar almaya başlarsınız ;)
16 Ocak 2008 01:25
istanbulls
ben oyunda gençlere cok önem veriyorum takımımda 28 yaş ve üstü adam bulamazsınız hep gençlerle oynuyorum ve özellikle galatasarayın alt yapısı mükemmel
16 Ocak 2008 01:27
solitary man
fm ama hangi sezon ?
16 Ocak 2008 01:56
seytan ucurtmasi
ah ulan fm.yıllarımı aldın .uykumu aldın.saatlerimi aldın.ders çalışacakken seni oynadım:)
ama bu sezon değil.bu sezon henüz başlamadı..engel olmalıyım..:)
16 Ocak 2008 02:21
kertenkelebek
fmden nefret ediyorum.. hipnoz ediyor sanki.. zombi gibi oluyor başına oturan.. bir de cmsi vardı di mi bunun? Aptal noktaların sağa sola ilerleyişini maç diye adledip başında heyecan yapmanızı da anlamıyorum..
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/17198
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!
Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.