az önce sosyal güvenlik yasa tasarısı konulu haber vardı , vatandaşa olumsuz yönlerini anlatıyorlarken atvde , kestiler haberi aniden ve reklam verdiler :D gözünüzden kaçtı mı bilmem ama benimkinden kaçmadı (H)
işte bu maymunluktur...
115 Ocak 2008 19:26
çutee-libertine-
aaaa medya maymun olur mu?? maymun 'görmedim duymadım bilmiyorum' demektir..halbuki medya 'gordüysem gosterdim görmediysem uydurdum' demektir.
115 Ocak 2008 19:30
cici coşkun
ajdara maymun diyemezsin, ajdar maymun değildir.
souvereign demis ki:
bi de medya maymunları var. mesela ajdar...
415 Ocak 2008 19:34
paslı eyfel
hep derim
fiyat etiketi üstünde gezinenden adam olmaz.
maymun olurmu
bilmem
15 Ocak 2008 19:35
çutee-libertine-
bence de ajdar a demeyin öyle..evrimini tamamladı o!
15 Ocak 2008 19:35
souvereign jr.
iggy bop
ama ajdar muz yiyor? :D:D çikita muz hem de :D:D
şaka bi yana ajdar'ı medya ünlü yapmıştır , o yüzden medya maymunu dedim. sen çok seviyorsun galiba ajdar'ı :D
15 Ocak 2008 19:37
comandante
Şu anki medyanın 1915 mütareke basınından hiçbir farkı yoktur. En az o zamanki kadar bağımlı, en az o dönemki kadar şerefsiz, ve o zaman ki kadar satılmıştır. üstelik o zaman bir tane olan Ali Kemal sayısı bugün yüzlercedir, her yayın organında bir kaç tane bulunabilmektedir.
115 Ocak 2008 19:46
dianarabago
aynı zamanda 1959-60 medyası kadar şerefsiz ve satılmış durumdalar..
comandante demis ki:
Şu anki medyanın 1915 mütareke basınından hiçbir farkı yoktur. En az o zamanki kadar bağımlı, en az o dönemki kadar şerefsiz, ve o zaman ki kadar satılmıştır. üstelik o zaman bir tane olan Ali Kemal sayısı bugün yüzlercedir, her yayın organında bir kaç tane bulunabilmektedir.
15 Ocak 2008 19:59
tohunç
ajdarı sahipsiz sananlar karşılarında bizi bulacaklar
souvereign demis ki:
iggy bop
ama ajdar muz yiyor? :D:D çikita muz hem de :D:D
şaka bi yana ajdar'ı medya ünlü yapmıştır , o yüzden medya maymunu dedim. sen çok seviyorsun galiba ajdar'ı :D
215 Ocak 2008 20:11
ne alaaka
hahah 40 yıl düşünsem bu örnek aklıma gelmez:D
souvereign demis ki:
zaten çoğu medya çok çarpıtıyor ki. mesela yaprak dökümü'nü izleyenler bilir. oğuz hapisten kaçıp ferhunde'yi döverek intikamını alıyordu , ama bebeğinin doğduğunu öğrenince hastaneye gitti ve polisler yakaladı ama gazetelerin başlığında şu yazıtordu Oğuz hapisten bebeğini görmek için kaçmış. hiç alakası yok amacı ferhunde idi...
15 Ocak 2008 20:28
feykoğlufeyk
gel gelelim sonuca!!!
nihayet ortak bir karar cıktı orta kantinde:D
Bir terim moda oldu biliyorsunuz, acitasyon. Ne kadar ağlar ne kadar ağlatırsan o kadar popüler olursun. İnsanların duygularına direk hitap edecek, ya helal olsun ya da yazıklar olsun dedirtecek bir şey varsa ana habere konuyor. Sıradan bir konu bile sunumla bu hale getiriliyor.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/17186
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!
Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.