gruplar
 hocalar
 okullar
 üye/içerik arama 

Kampüs Hayatı - Üniversite Yan Gelip Yatma Yeri Değildir
 Sayfalar: 1  2  3  Sonraki Sayfa >>      Listelenen Kayitlar 1 - 20
 Yazar: Mesaj:
hüzün abi
hüzün abi
Hepimiz üniversiteye ne hayallerle gelmişizdir. Özellikle ÖSS den önce kendimizi bol bol avuttuk, üni ye gidicem bir sene yatıcam yapcam üni ye gidicem içki-kumar karı-kız(bayanlar yanlış anlamayın sevgili babında) yapıcam. Hatta buna benim BABAM da dahil olmak üzere aileden de destek aldık. Örneğin babam ban OĞLUM ÜNİYİ KAZAN DA İSTERSEN 6 SENE DE BİTİR dedi. Kazandıkta sonra kendime verdiğim sözü yerine getirdim ve hazırlıkta tam bir yatış içersindeydim.

Fakat bu sene de aynı aymazlığa düşünce dersler .oka sardı ve ortaya çok güzel bir transkrip ortaya çıktı.

Bundan çıkaracağım ders lütfen kızmayın ama babamın da dediği gibi Üniversite Yan Gelip Yatma Yeri Değildir olmalı. Hep yatış olmaz biraz da ders çalışmak gerekiyormuş.

2 defa alkışlanmış (2)  15 Ocak 2008 12:50  mesajın adresini al  
red apple
red apple
valla ben optik öğrenciyim.........hoca falan tanımam...

ama evet çalışmazsan olmazz.......olmazz olmazz.....

15 Ocak 2008 13:02  mesajın adresini al  
zifir
zifir
rte nin öğrenciye verdiği ayar olsa gerek!

15 Ocak 2008 13:12  mesajın adresini al  
çutee-libertine-
çutee-libertine-
bu kadar şikayet edip duruyoruz ama yan gelip yatma yeri olmasın zaten olmamalı da..yatmak isteyen için başka secenek cok..

15 Ocak 2008 13:51  mesajın adresini al  
üstteki
üstteki
biri benim yerime okulu bitirebilir mi ? :)

4 defa alkışlanmış (4)  15 Ocak 2008 14:09  mesajın adresini al  
boomerang ¹³
boomerang ¹³
öyleyse velimi de alır giderim..

6 defa alkışlanmış (6)  15 Ocak 2008 14:10  mesajın adresini al  
holy şit varyok©
holy şit varyok©
yatarak bitirilcek yer var, yatmadan -diken üstünde- bitirilcek yer var. öss geçmiş bi kere başımızdan. yeni sınav düzenlemeleriyle çocuklar artık 6. sınıftan itibaren sınavlara girecek. 6-7-8 derken lise gelcek. lisede de 1-2-3-4 derken üniversite gelcek. üniversite 1-2-3-4-... derken ne zaman yatıcak bu çocuklar? her sene çalışmıyosun sen, senden adam olmıycak bu gidişle. en iyisi seni okuldan alıp tamirci çırağı yapalım. bu çalışmayla ancak bilmem ne anadolu lisesine girersin sen.... tipinden şeylerle baskı altında kalacaklar. üniversite bitecek, kızlar daha mı rahat bilmiyorum; işe gircek onlar belki. ya da giremiycekler. erkeklerin askerliği var, orası da başka bi konu yan gelip yatmak olarak. askerlik bitti, iş... çalış çalış emekli olana kadar, oldun diyelim. az biraz emekli maaşıyla geçim derdi, çalışmaya devam. ancak mezarda yan gelip yatabilecek bazılarımız.
nereye kadar?

15 Ocak 2008 14:21  mesajın adresini al  
güveeen
güveeen
3 sene gayet güzel yatılır son sene; başka bahara diyerek bırakılımış, alttan alınan derslerle birlikte 20 ders birden eşşek gibi çalışıp geçilir, mezun olunur

15 Ocak 2008 15:14  mesajın adresini al  
souvereign jr.
souvereign jr.
zaten yatamıyon ki sıralar rahatsızlık veriyo :P

15 Ocak 2008 17:14  mesajın adresini al  
eda_laylay
eda_laylay
hacıyatmaz oldum bu aralar bi yatacam zatenn....

15 Ocak 2008 17:14  mesajın adresini al  
hüzün abi
hüzün abi
yatmak yok yola devam....

15 Ocak 2008 17:36  mesajın adresini al  
dogujan
dogujan
derslerden kalmak falan koymuyorda hani millet laf sölüyor yaaa adama o koyuyor

15 Ocak 2008 17:42  mesajın adresini al  
çutee-libertine-
çutee-libertine-

bekle giyersin camdan ayakkabını bitirince:)

mimosh demis ki:

ilk seneki uyuyan guzel kul kedısıne donuştu son sene =))

15 Ocak 2008 17:53  mesajın adresini al  
kandanadam
kandanadam
kantin bana diploma bul lamn allahsız

2 defa alkışlanmış (2)  15 Ocak 2008 18:28  mesajın adresini al  
üstteki
üstteki
zihninle ateş etmeye devam et silahşör, diplomanı bulacaksın :)

1 defa alkışlanmış (1)  15 Ocak 2008 18:38  mesajın adresini al  
şeytan azapta™coitus
şeytan azapta™coitus
karpuzda yata yata büyür misali..

15 Ocak 2008 21:09 ~ 15 Ocak 2008 21:33  mesajın adresini al  
eje
eje
her final bir öss gibi demişlerdi de inanmamıştık:p

1 defa alkışlanmış (1)  15 Ocak 2008 22:47  mesajın adresini al  
fanfan
fanfan
yatan bölümler var tabi, ama haftada 40 saat dersle benim için yan gelip yatmayı bırak, üniversitenin liseden bile zor olduğu anlar gelmekte. üniversite eğitimi denilince akla farklı şeyler geliyo zaten ben kendimi öyle isteklerden tamemen soyutladım... üniversite deyince akla kampüs, tiyatro-fotoğrafçılık gibi hobilerle uğraşan öğrenciler, çimler, entelektüel sohbetler, yurt hayatı falan gelir. bunların hiçbiri benim çevremde yok. ben de okulu asmaya başladım artık sadece lablara gidiyorum. devamsızlıktan kalma ihtimalim yüksek tabi ama son günlerde 'düşük notlarla büte kalıcağıma devamsızlıktan gururumla kalırım' diye bir ideoloji edindim. bakalım ne olucak:) liseden farklı bişi bu mesela bakın benim için mutluluk kaynağı, hiç olmazsa okul daha rahat asılabiliyo:) ha bir de akşamları yorgun argın dersaneye gitmiyorum o kadar. onun dışında her şey lise gibi. üniversitede yan gelip yatmak isteyen öğrenci bölümünü dikkatli seçmelidir efem:)

15 Ocak 2008 22:53  mesajın adresini al  
jadambenim
jadambenim
vallaa arkadaşim ben yatarım ...

zaten ders bana göre degil ders yapınca dengem bozuluyo..:D

videden vizeye calişsam yeter..::P

15 Ocak 2008 22:58  mesajın adresini al  
şeytan azapta™coitus
şeytan azapta™coitus
önyargı mıdır bilmem ama; şu konservatuar da okuyanlar ne kadar güzel, şarkı türkü söyleyek, resim yaparak, fotograf çekerek eğlence içinde okulu götürüolar... öfff bide ben akşama kadar hastalarla, yok neren ağrıyo, yok ne zamn başladı, yok dikiş at, yok reçete, muayene.. ıyk dimi!.. konservatuar gibi okullar yan gelip yatma yeri diil belki ama, en keyifli yer olsa gerek!..

15 Ocak 2008 23:16  mesajın adresini al  
 Sayfalar: 1  2  3  Sonraki Sayfa >>      Listelenen Kayitlar 1 - 20
bloguna / web sayfana ekle Bloguna / Web Sayfana Ekle     arkadaşlarına gönder Arkadaşlarına Gönder     başlığın adresini al Başlığın Adresini Al     favori başlıklarına ekle Favori Başlıklarına Ekle

Sen de binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Bu foruma yorum eklemek için siteye üye olman veya giriş yapman gerekiyor.

Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!

Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.
Hoşgeldin!

OrtaKantin.com bir expodea üretimidir (c) 2005-2008