ana sayfaya dön
ÜYE OL  GİRİŞ 

başlık ara

forum
forum > konu dışı > deniz gezmiş savunma
mesaj ekleyeni başlık aç forum ana sayfası facebook'ta paylaş!

Sayfalar: 1  2  3  4  5  6  7  8  9  << Önceki Sayfa      şu anda 97 - 104

denge11
denge11
vatan askeri dediğin amerikanın isteklerinin yerine yetirdi
13 Ağustos 2008 12:10   mesajın adresini al  

-neva-
-neva-
zaten bu basliga geri donup bakacagini sanmiyorum boyle bi yorum yapan kisinin.sadece dusuncelerimi soylemek istedim...
13 Ağustos 2008 12:12   mesajın adresini al  

m.a.h.i.r
m.a.h.i.r
farkında olmayana kızmak pek işe yaramaz önce farkına varmalı...
13 Ağustos 2008 12:25   mesajın adresini al  

-neva-
-neva-

mahir.... demis ki:
farkında olmayana kızmak pek işe yaramaz önce farkına varmalı...

o hic bi zaman bunun farkina varamaz.ama ben her zaman dusuncelerimi soylerim.yazdiklarim silinse de:)
13 Ağustos 2008 12:28   mesajın adresini al  

maktulren
maktulren

önce neyin ne oldugunu ögren sonra kavramlar hakkında yorum yap...tavsiye
yobaz kavramını ac biraz da ögrenelim mesela

*mahkum* demis ki:
YOBAZ OLMAKTANSA KOMİNİST OLMAYI TERCİH EDERİM ZATEN HERKES TAKDİR ETSEYDİ O KADAR ANLAM KAZANMAZDI BIRAKALIMDA BAZI İNSANLARCA TAKDİR EDİLİP KÜÇÜLMESİNLER
13 Ağustos 2008 12:30   mesajın adresini al  

maktulren
maktulren
doğudakilerdan iyi devrimci yoktur heralde

biradamsmithbirdeben demis ki:
Mahir Çayanın bir sözü..
Devrim için savaşmayana sosyalist denmez..
 2   13 Ağustos 2008 12:32   mesajın adresini al  

zabaha kadar eğlence
zabaha kadar eğlence
bi şeyleri değiştirmeye çalışmak sadece savaşla mı olur...bende bi şeyleri değiştirmek istiyorum ama savaşmıyorum değil mi...kaç masum insan deniz gezmiş yüzünden öldü...bu ülke deniz gezmiş olmasadı seksenli yılları daha az zararla atlatamazmıydı...ülke için şunu yaptı diyemezsiniz hiç bi şey yapmadı zarardan başka...ve asıldı...ben benim askerime kurşun sıkanı sevemem...sizler deniz gezmişi neden seviyorsanız pkk'lılarda apoyu aynı nedenden dolayı seviyor
 1   13 Ağustos 2008 12:57   mesajın adresini al  

-neva-
-neva-
bi şeyleri değiştirmeye çalışmak sadece savaşla mı olur...bende bi şeyleri değiştirmek istiyorum ama savaşmıyorum değil mi...kaç masum insan deniz gezmiş yüzünden öldü...bu ülke deniz gezmiş olmasadı seksenli yılları daha az zararla atlatamazmıydı...ülke için şunu yaptı diyemezsiniz hiç bi şey yapmadı zarardan başka...ve asıldı...ben benim askerime kurşun sıkanı sevemem...sizler deniz gezmişi neden seviyorsanız pkk'lılarda apoyu aynı nedenden dolayı seviyor

deniz gezmis ve arkadaslari sadece amerikan emparyalizmine ve isbirlikcilerine karsi mucadele verdi. ve bu ulkenin tam bagimsizligini ve gercekten demokratik turkiye olmasini istedi.ama o zamanki dusunce buna izin vermedi cunku cikarlarina uygun dusmedi.cunku amerikanin altina yatanlara ters dusuncelere sahipti.ve bu dusunceleri onlari idam ederek yok ettiler.ve rahat rahat amerikanin altina yatabilmek icin.deniz gezmis tam bir devrimciydi...
13 Ağustos 2008 13:40   mesajın adresini al  

Sayfalar: 1  2  3  4  5  6  7  8  9  << Önceki Sayfa      şu anda 97 - 104

sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin.
Hemen üye ol!

Bu foruma yorum eklemek için siteye üye olman veya giriş yapman gerekiyor.

Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!

Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.
ortakantin.com bir expodea üretimidir (c) 2005-2009