şimdi filistin halk kurtuluş cephesi ciddi bir silah yardımı yapmıştır diycem kafan iyice karışacak :))
19 Şubat 2008 22:42
kafamagöre
sweetdreams demis ki:
Deniz Gezmiş'i severim,hataları olmuştur bence,bazı konularda aynı görüşteyimdir bazı konularda değil...Yalnız devamlı Deniz Gezmiş konusu açılması bence kendimizi tekrardan başka bir işe yaramıyor.Tabiki bu konular muhakkak konuşulmalı,açan arkadaşa da herhangi bir sözüm yoktur,bu daha genel bir yorum üniversite gençliği sohbette Deniz Gezmiş ile ksııtlı sanki,kısır bir döngü gibi.Sadece içimden geçeni yazmak istedim o kadar.
cok guzel dusunmussun cıdden ama burda konusmak cok ıyı kı ınsanlar kafalarında kı sorulara cevap bulyuoo dıye dusunuyorum
9 Şubat 2008 22:43
sweetdreams
haklısın burda konuşulmasına bir itirazım yok,zaten bu yorum daha çok bu siteye de yönelik değil daha makro düzeyde,ama haklısın tabiki konuşulmalı.Ben sadece Deniz Gezmiş konusu olunca belirteyim istedim.Ayrıca bilgilenmek isteyenlere tavsiyem kendileri okumalılar.Her görüşten insana ait yorumlarını okumalılar.Burdaki yorumlar ister istemez objektiflikten uzaklaşabilir çünkü.
9 Şubat 2008 22:45
kafamagöre
no control demis ki:
:))))
şimdi filistin halk kurtuluş cephesi ciddi bir silah yardımı yapmıştır diycem kafan iyice karışacak :))
yok bende dıyodum bu adam nıye fılıstıne gıdıp druyooo vay be dmeek ondanmıs pekııı flıstının arkasındakı kım
?
9 Şubat 2008 22:45
no control
aga sen olayı dallandırıyosun :))
filistine o dönemde destek veren çok fazla devlet var.. senin sormak istediğin sovyetler mi? evet filistine o dönem destek veren en büyük güç sovyetlerdi..
9 Şubat 2008 22:52
kafamagöre
no control demis ki:
aga sen olayı dallandırıyosun :))
filistine o dönemde destek veren çok fazla devlet var.. senin sormak istediğin sovyetler mi? evet filistine o dönem destek veren en büyük güç sovyetlerdi..
bende onu sordum ruslar mı abde mı dıye :D
9 Şubat 2008 22:53
kafamagöre
sweetdreams demis ki:
haklısın burda konuşulmasına bir itirazım yok,zaten bu yorum daha çok bu siteye de yönelik değil daha makro düzeyde,ama haklısın tabiki konuşulmalı.Ben sadece Deniz Gezmiş konusu olunca belirteyim istedim.Ayrıca bilgilenmek isteyenlere tavsiyem kendileri okumalılar.Her görüşten insana ait yorumlarını okumalılar.Burdaki yorumlar ister istemez objektiflikten uzaklaşabilir çünkü.
tarıhı pekı hangı kıtaptan okuyımm yazarı solcu mu sagcımı olsun
?
9 Şubat 2008 22:55
no control
ikiisinden de oku.. ben tek görüşün kitabının okunmasına karşıyım şahsen.. ikisinden de oku.. mesela turan fevzioğlu bu konuda tarafsız denebilir.. sol adına da sağ adınada kitaplar çıkarmıştır..tavsiye edilebilir
9 Şubat 2008 22:58
kafamagöre
no control demis ki:
ikiisinden de oku.. ben tek görüşün kitabının okunmasına karşıyım şahsen.. ikisinden de oku.. mesela turan fevzioğlu bu konuda tarafsız denebilir.. sol adına da sağ adınada kitaplar çıkarmıştır..tavsiye edilebilir
abı 2sındende okursam farklı seyler yazaaklarından bı bok anlamam turan fevzıoglunu arastırayım bakem
9 Şubat 2008 23:00
sweetdreams
her iki görüşten de oku ya da ilkönce salt bilgi içeren,araştırma niteliğindeki kitaplardan başlayabilirsin,önce olayları kafanda oturtmana sıraya sokmana yardımcı olur,yani haddim olmayarak tavsiyemdir.
9 Şubat 2008 23:05
kafamagöre
sweetdreams demis ki:
her iki görüşten de oku ya da ilkönce salt bilgi içeren,araştırma niteliğindeki kitaplardan başlayabilirsin,önce olayları kafanda oturtmana sıraya sokmana yardımcı olur,yani haddim olmayarak tavsiyemdir.
hadde gore bısı yok :) tesekkurler tavsıyen ıcn
9 Şubat 2008 23:06
tohunç
ya boşver ne okucan 2sinide :):) başka forumlardan bak buraya yaz ;);)
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/17177
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!
Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.