ana sayfaya dön
ÜYE OL  GİRİŞ 

başlık ara

forum
forum > güncel > Türbanlılar kuaförüne baskın!
mesaj ekleyeni başlık aç forum ana sayfası facebook'ta paylaş!

Sayfalar: 1  2  3  4  5  6  << Önceki Sayfa      şu anda 61 - 63

cansuuu
cansuuu

seni ailece alkışlıyoruz.......

comandante demis ki:

sanane nerde açılıyosa açılıyo

Ne demek nerede açılıyorsa açılıyor. Birincisi TBMM Bünyesinde açılan herşey beni ilgilendirir. Çünkü orada çalışanlar adı üstünde vekildir. Ben halkım, asılım. Asıl vekili her zaman denetleme ve eleştirme hakkı vardır.

İkincisine gelirsek oranın ismi Türkiye Büyük Millet Meclisidir. Ve isminde geçen Türkiye laik bir devlettir. Hiçbir dinin diğerine karşı bir farkı, hiçbir inanç sahibinin ''ötekine'' karşı bir üstünlüğü yoktur. Hiçbir allahın kuluna orada ayrımcılık, kayırmacılık, özel muamele yapılamaz. O vekillerin hanımları açık bayanlarla aynı ortamda kuaföre gitmeyi istemiyorlarsa giderler mahallelerindeki türbancı salonlarına orada yaptırırlar saçlarını. Rahmetli Ecevit'in bu simgeyi meclise sokan ilk kadın THE Merwe'ye söylediği söz gerçekten çok güzel ve doğruydu.

Türkiye'de hanımların giyim kuşamına, başörtüsüen özel yaşamlarında hiçkimse karışmıyor. Fakat burası hiçkimsenin özel yaşam yeri değildir. Burası devletin yüce kurumudur.Burada bulunanlar devletin kurallarına geleneklerine uymak zorundadırlar. BURASI DEVLETE MEYDAN OKUNACAK YER DEĞİLDİR!!!

9 Şubat 2008 00:11   mesajın adresini al  

cansuuu
cansuuu

comandante yalanmı demiş.çok doğru demiş arkadaşım.

dianarabago demis ki:

comandante

sen ve senin gibiler , güya kendi çapınızda her zaman yaptığınız gibi Türkiye Cumhuriyeti vatandaşlarının ciddi bölümünü aşağılayarak tdk da dahi geçmeyen 'sıkmabaş' sözcüğünü kullandıkça... ve bu sözcük 'Lail bir devlet' kelimesiyle aynı cümle içinde kullanıyosa.. ben istemiyorum sizin laiklik anlayışınızı.. buysa laiklik anlayışınız,alın sizin olsun,..Atatürk e bile saygısı kamamış siz zavallılar bu ülkeye kim bilir daha neler yapacaksınız... bu ülke için en acı tarihtir 10 kasım..

9 Şubat 2008 00:21   mesajın adresini al  

cansuuu
cansuuu
tesettürlü yani türbanlıların bayanlardan farkımı varki ayriyeten birde tesettürlü bayanlr kuaforü olacakmış.gerçekten çok yazık.kimsenin o insanları dışladıkları yok bu ayırımı onlar kendileri yaratıyor.

kunteper canavarı demis ki:

meclis kuaforu vardır benim bildiğim erkek kuaforu var bayan kuaforu var artık tesetturlu bayanlar içinde var!!!

9 Şubat 2008 00:28   mesajın adresini al  

Sayfalar: 1  2  3  4  5  6  << Önceki Sayfa      şu anda 61 - 63

sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin.
Hemen üye ol!

Bu foruma yorum eklemek için siteye üye olman veya giriş yapman gerekiyor.

Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!

Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.
ortakantin.com bir expodea üretimidir (c) 2005-2009