ana sayfaya dön
ÜYE OL  GİRİŞ 

başlık ara

forum
forum > güncel > Türbanlılar kuaförüne baskın!
mesaj ekleyeni başlık aç forum ana sayfası facebook'ta paylaş!

Sayfalar: 1  2  3  4  5  6  << Önceki Sayfa  Sonraki Sayfa >>      şu anda 49 - 60

uysalhan
uysalhan
16 Ocak 2008 03:38   mesajın adresini al  

çutee-libertine-
çutee-libertine-
okdum saol. acil ihtiyaç için bişey olsa mecliste açılmasını anlarım da saç kestirmenin manikürün neresi acil?ne gereksiz olay ya..ipuclarından belli olayın absürdlugu akp chp kuafor vatan..yanyana sıralanınca bile komik:)

oje- cımbız- vatan millet sakarya- chp- akp- eso

(eso bizim kuaforun ismi:)
16 Ocak 2008 03:43   mesajın adresini al  

uysalhan
uysalhan
gereksz olaylardan biri...
16 Ocak 2008 03:48   mesajın adresini al  

çutee-libertine-
çutee-libertine-
meclisteki kuaforun ismi ne acaba? o da yazıyo muydu yazıda ben goremedim..
eso açsaymış orda hem uyumlu da 3 harfli fln parti ismi gibi...
16 Ocak 2008 03:50   mesajın adresini al  

kertenkelebek
kertenkelebek
hiçbirşeyi okumadım, sadece başlığın bana çağrıştırdığı bir anımı anlatmak istiyorum. İzmir'de bir düğüne gitmiştik, kız tarafıydık biz. Kuaföre filan gittik işte cümbür cemaat.. Ben daha çocuğum.. Erkeğin ailesinde türbanlılar vardı.. Bir baktım onlar da sıra bekliyor, Allah Allah dedim.Heyecanla sıranın onlara gelmesini bekledim.. İlginç ama teyzeler renkli, güllü,çiçekli,böcekli, giyecekleri kıyafetlere uygun türbanlar almışlar, onlardan topuz yaptırdılar :S Gelin başı gibi oldu türbanları.. İlginçti.. İlk defa gördüğüm birşeydi.. Şimdi başlıkta türban ve kuaförü aynı anda görünce aklıma geldi paylaşayım dedim.
16 Ocak 2008 04:02   mesajın adresini al  

uysalhan
uysalhan
konuya da tam uydu :)
16 Ocak 2008 04:11   mesajın adresini al  

feykoğlufeyk
feykoğlufeyk
kimseyi denek yapma cabam yok sen biraz tersinden kalkıyorsun son gunlerde sanırım benım dedıklerımden o anlamı cıkaran bı sen varsın cunku...

konu acılmasındaki amaca hizmet etmedi ama olsun...
16 Ocak 2008 19:13   mesajın adresini al  

zifir
zifir
cunku konunun acılma amacı yoktu..ya da böyle konular cokda gerekli degil zira sende bunu söyledin buraya kadar dert degil..ama söyleme seklin 'hehe tiplere bak kuyuya bi tas attım hala cıkaramıyolar hehe'gibi olunca...ben bu baslıga yorum yazmadım konuyla alakalı ki yazmam da ama bu baslıkta konusan insanlar adına hoş bir tututm degildi bende bunu söyledim..şimdi de terk-i diyar ediyorum..saygılarımla
18 Ocak 2008 13:37   mesajın adresini al  

feykoğlufeyk
feykoğlufeyk
iyide o lafımla ben deli yazanlar akıllı oluyor farkındaysan...
18 Ocak 2008 13:40   mesajın adresini al  

zifir
zifir
sözün anlamını ve icerigini biliyorum ama senin tutumun 'an hemende gaza geliyonuz..hemende tartısıyonuz...ne gaz adamlarsınız' tarzındaydı

//bana göre//

öyle degilse ses etmem..ama sanırım ikimizde yazdıgın seylerin iç anlamını bilebilcek düzeydeyiz:))
18 Ocak 2008 13:52   mesajın adresini al  

feykoğlufeyk
feykoğlufeyk

efet cok gusel anlamıssın... ole dedim! ben bu siteye geldiğimden beri provakasyon msjlarla savasıom. akp bunu dedi sunu yaptı... habeler bangır bangır baarıo zati buraya tasımak provakasyondan baska bise deildir...
ulan dedim bunlar beni siklemio bende acarım nolcak dedim...
sen tabi oncelerini bilmedigin icin ole dusundun...

zifir demis ki:

sözün anlamını ve icerigini biliyorum ama senin tutumun 'an hemende gaza geliyonuz..hemende tartısıyonuz...ne gaz adamlarsınız' tarzındaydı

//bana göre//

öyle degilse ses etmem..ama sanırım ikimizde yazdıgın seylerin iç anlamını bilebilcek düzeydeyiz:))

18 Ocak 2008 13:57   mesajın adresini al  

su..
su..
valla benimde eşim milletvekili olsun türbanlı olayım isterdim böyle bir hizmet ohh ne güzel meclise git manikür pedikür makyaj fön vs.yapsınlar milletvekili eşi old için itinayla mecliste yapılsın bu nasıl olsa kuaför açılmış..oradaki bayan vekiller için aynı şekilde çok güzel bir olay zaman kazanmak için de pratik yöntem.abicim niye türbanlıların bakımlı olmaları canımızı sıkar anlamam ne var yani yaptırsın hayret bişey yaaa...başlıga bakkkkk
18 Ocak 2008 14:03   mesajın adresini al  

Sayfalar: 1  2  3  4  5  6  << Önceki Sayfa  Sonraki Sayfa >>      şu anda 49 - 60

sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin.
Hemen üye ol!

Bu foruma yorum eklemek için siteye üye olman veya giriş yapman gerekiyor.

Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!

Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.
ortakantin.com bir expodea üretimidir (c) 2005-2009