ipuçları, yani etiketler; sitede dolaşırken içeriğe kolay ulaşmanızı sağlayacak sözcüklerdir.
bu anahtar kelimeler ile forum başlıklarını, grupları birbiriyle bağlayabilir, kategorize edebilirsiniz.
örnek başlığımız "hababam sınıfı" olsun; iyi ipuçları: mizah,rıfat ılgaz,sinema,kemal sunal,domdom ali,inek şaban,adile naşit
kötü ipuçları: çokkk komikk,bunun adı neydi unuttumm,bi bakar misiniz,çok egleniyorum,pffff
ekleyeceğin ipuçları -adı üstünde ipucu- mutlaka başlıkla ilgili olmalı!
artık bu başlığa ipucu ekleyebilecek kıvama gelmişsindir! bol şans
Meclis Başkanı Köksal Toptan’a yazdığı mektupla “türbanlı kadınlar için kuaför salonuna izin vermeyin” diye uyaran CHP İzmir Milletvekili Canan Arıtman, mektubunun ardından gittiği kuaför salonunda, iddialarını destekleyen bir manzara ile karşılaştı.
Öğlen saatlerinde, Meclis’te bugün hizmete sokulan ikinci kuaför salonuna giden Arıtman kapının kilitli olduğunu gördü. Görevlilere kapıyı açtıran Arıtman, içeride türbanlı bir kadının saçının kesildiğini gördüğünü ve bu nedenle kapının kilitlendiğini söyledi. Saçına fön çektirmek ve manikür için ısrarcı olan Arıtman, Meclis’te türbanlı kadınlara ayrılan ikinci salonda saçı kesilen kadının ise AKP Gaziantep Milletvekili İbrahim Halil Mazıoğlu’nun eşi olduğunu bildirdi.
Meclis’te türbanlılara özel kuaför salonu yapılmasına sert tepki gösteren Arıtman, “Meclis Başkanı’ndan açıklama bekliyorum. Meclis Başkanı her istediğini yapamaz. Gerekirse konuyu yargıya taşıyacağım ve Cumhuriyet Savcılığına suç duyurusunda bulunacağım” dedi.
Arıtman, “tolerans, hoşgörü kimse benden beklemesin, bu konuda tolerans bizi Suudi Arabistan kadınına benzetecek, tüm kadınları uyarıyorum” diye konuştu.
Konuya ilişkin ANKA’ya açıklama yapan Arıtman, olay konusunda şunları söyledi:“Cuma günü kuaför salonuna gittim. Manikürcü olarak işe alınan hanım, stajer ve şefleriyle görüştüm, ‘bakın ikinci kuaför salonunun türbanlı hanımlara hizmet vereceği yönünde duyumlarım var, bunlara alet olmayın’ dedim. Bugün de saat 14.30-15.00 arasında kuaföre gittim ve kapısının kilitli olduğunu gördüm. Görevlilere kapıyı açtırdım. Kuaför koltuğunda bir hanım vardı. Yan koltukta da türban ve takke. Niçin kapının kilitli olduğu da böylelikle anlaşıldı. Fön ve manikürün birlikte yapılmasını istiyorum dedim ve yan salondan kuaförü çağırın dedim. O da geldi. Üstelik kapıyı çalarak. Hemen perde tuttular. Kuaför ve manikürcü elleri titreyerek iş yaptı. Yan koltukta oturan hanım da işi bittikten sonra türbanını taktı ve gitti.
”AKP’Lİ MAZIOĞLU’NUN EŞİ
Kuafördeki türbanlı kadınla sohbet ettiklerini ve AKP Gaziantep Milletvekili İbrahim Hakkı Mazıoğlu’nun eşi olduğunu öğrendiğini belirten Arıtman, türbanlılara özel kuaför salonu tahsis edilmesine sert tepki gösterdi. Arıtman, “benim tepkim türbanlı hanıma değil, Meclis Başkanı’na. Tolerans, hoşgörü bunları kimse benden beklemesin. Bu konudaki tolerans, bizi Suudi Arabistan kadınına benzetecek. Bütün kadınları uyarıyorum.” Dedi.
GEREKİRSE YARGIYA GİDECEĞİM”
Meclis kuaföründe yaşadığı olayla ilgili Meclis Başkanı Köksal Toptan’dan açıklama beklediğini söyleyen Arıtman, “Meclis başkanı her istediğini yapamaz. Gerekirse yargıya başvuracağım. Cumhuriyet Savcılığı’na suç duyurusunda bulunacağım” dedi.
ilk konumu acmıs bulunmaktayım... copy/paste modasına uydum bende...
simdide o bayan milletvekiline sesleniyorum işin yokmu senin bacım:D
yavuzcan sen de muthis baslıklar aciyorsun hakkaten. basarilarinin devamini dilemem...
14 Ocak 2008 21:00
yasin altunkaynak
yeğen neettin sen yav ?
14 Ocak 2008 21:07
tömbeki
allahım bırakın artık şu türban meselesini
yauv küfür edicem zor tutuyorum...
14 Ocak 2008 21:09
scoobydoowhereareyou
buna da biz oy verdik..
14 Ocak 2008 21:14
comandante
Yalnız bu özel kuaför öyle herhangi bir yerde değil TBMM Bünyesinde açılıyor.. İşin haber olan ve milletvekili tarafından soru önergesine tutulan noktası da burası.
514 Ocak 2008 22:34
tohunç
sanane nerde açılıyosa açılıyo
comandante demis ki:
Yalnız bu özel kuaför öyle herhangi bir yerde değil TBMM Bünyesinde açılıyor.. İşin haber olan ve milletvekili tarafından soru önergesine tutulan noktası da burası.
414 Ocak 2008 22:36
kiss ekaton epta
Yahu ne isteniyor kadınımızın başındaki iki metre bezden? Her konunun onda dokuzu türban üzerinde bunların çoğunluğu da provake tartışmalar.
Not: Başlığa laf etmedim.
14 Ocak 2008 22:39
pinkorgasm61
bazı insanlar hassas konular hakkında konuşulmasını istemiyorlar..ozaman bu konu hakkında da yorum yapmasınlar...ANLAYAN ANLAR..
comandante demis ki:
14 Ocak 2008 22:45
comandante
Ne demek nerede açılıyorsa açılıyor. Birincisi TBMM Bünyesinde açılan herşey beni ilgilendirir. Çünkü orada çalışanlar adı üstünde vekildir. Ben halkım, asılım. Asıl vekili her zaman denetleme ve eleştirme hakkı vardır.
İkincisine gelirsek oranın ismi Türkiye Büyük Millet Meclisidir. Ve isminde geçen Türkiye laik bir devlettir. Hiçbir dinin diğerine karşı bir farkı, hiçbir inanç sahibinin ''ötekine'' karşı bir üstünlüğü yoktur. Hiçbir allahın kuluna orada ayrımcılık, kayırmacılık, özel muamele yapılamaz. O vekillerin hanımları açık bayanlarla aynı ortamda kuaföre gitmeyi istemiyorlarsa giderler mahallelerindeki türbancı salonlarına orada yaptırırlar saçlarını. Rahmetli Ecevit'in bu simgeyi meclise sokan ilk kadın THE Merwe'ye söylediği söz gerçekten çok güzel ve doğruydu.
Türkiye'de hanımların giyim kuşamına, başörtüsüen özel yaşamlarında hiçkimse karışmıyor. Fakat burası hiçkimsenin özel yaşam yeri değildir. Burası devletin yüce kurumudur.Burada bulunanlar devletin kurallarına geleneklerine uymak zorundadırlar. BURASI DEVLETE MEYDAN OKUNACAK YER DEĞİLDİR!!!
614 Ocak 2008 22:56
tohunç
ÖLDÜRMEK YOK DİYORUM
[quote/comandante]
Ne demek nerede açılıyorsa açılıyor. Birincisi TBMM Bünyesinde açılan herşey beni ilgilendirir. Çünkü orada çalışanlar adı üstünde vekildir. Ben halkım, asılım. Asıl vekili her zaman denetleme ve eleştirme hakkı vardır.
İkincisine gelirsek oranın ismi Türkiye Büyük Millet Meclisidir. Ve isminde geçen Türkiye laik bir devlettir. Hiçbir dinin diğerine karşı bir farkı, hiçbir inanç sahibinin ''ötekine'' karşı bir üstünlüğü yoktur. Hiçbir allahın kuluna orada ayrımcılık, kayırmacılık, özel muamele yapılamaz. O vekillerin hanımları açık bayanlarla aynı ortamda kuaföre gitmeyi istemiyorlarsa giderler mahallelerindeki türbancı salonlarına orada yaptırırlar saçlarını. Rahmetli Ecevit'in bu simgeyi meclise sokan ilk kadın THE Merwe'ye söylediği söz gerçekten çok güzel ve doğruydu.
Türkiye'de hanımların giyim kuşamına, başörtüsüen özel yaşamlarında hiçkimse karışmıyor. Fakat burası hiçkimsenin özel yaşam yeri değildir. Burası devletin yüce kurumudur.Burada bulunanlar devletin kurallarına geleneklerine uymak zorundadırlar. BURASI DEVLETE MEYDAN OKUNACAK YER DEĞİLDİR!!!
[/quote]
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/17164
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!
Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.