ana sayfaya dön
ÜYE OL  GİRİŞ 

başlık ara

forum
forum > sinema-tv > holivud izlememek marjinallik midir?
mesaj ekleyeni başlık aç forum ana sayfası facebook'ta paylaş!

Sayfalar: 1  2  3  Sonraki Sayfa >>      şu anda 1 - 12

moviebiker
moviebiker
bununla ilgili bi kaç tepki almıştımda.ondan açtım.sizce de öyle mi?holivud izlemeyen adam marjinal adam mıdır?
3 Ocak 2006 01:34   mesajın adresini al  

a. bandini
a. bandini
ya şimdi bağımsız filmlerin herkese hitap etmediği zor filmler olduğu kesin. o yüzden bunu izleyenlere de marjinal olmaya çalışan hırbolar olarak bakıyorlarki, yanlış =). zaten heriften anlıyorsun sırfiş olsun diye mi izliyor yoksa sevdiği için mi izliyor"
3 Ocak 2006 01:40   mesajın adresini al  

nevra
nevra
Senin tabirinle holivud
filmleri daha çok gişe filmleri,eğlenceli,bol atraksiyonlu,bol paralı,meşhur kadrolu,olay olan herkesin izlediği filmler genelde!Avrupaya baktığında tabii daha bir sanatsallık,daha bi kafa yorucu enteresan şeyler görüyorsun, bütçenin azlığıyla insanlar düşünceye yoğunlaşıyolar ve harikalar yaratıyolar sanki.Şimdi ben holivud filmi izlemem dersem popüler kültürü reddetmiş olurum bu da marjinallik yaratabilir belki ama yine de tek bi segmentle kimse kategorize edilemez.
3 Ocak 2006 02:03   mesajın adresini al  

emiracle
emiracle
"sanat filmi" diye bişey yoktur ki nerden çıkartıyorsunuz? sinema sanat dalıdır zaten başlı başına.
3 Ocak 2006 02:27   mesajın adresini al  

a. bandini
a. bandini
abi kimseden "hollywood'un yaptığı sanat değildir" gibi bir laf çıkmamış ki. sadece nevra avrupalılar daha sanatsal gibi bir tabir kullanmış. ne kadar doğru ne kadar yanlış tartışılır tabi
bence o milyon dolarlık özel efektlerde sanattır; ama sanat nedir =Pp bunu tartışalım. misal sistina şapeline sanat demeyenler ama pisuvara sanat diyenler var....
uzaaaar gider
3 Ocak 2006 02:30   mesajın adresini al  

sinan
sinan
holivud filmlerini bunnlar geniş bütçeli cafcaflı ama ucuz basit filmler deyip tek celsede tümünü kaldırığp atmak pekala sizce de biraz ağır olmaz mı bence gayet kaliteli ve usta kurgulu filmler var
3 Ocak 2006 02:36   mesajın adresini al  

tarçınlı kakaolu kek
tarçınlı kakaolu kek
holivud izlememek evt bazı açılardan marjinalliktir zira holivud izlemeyi tercih etmeyen kişi şehrinde sadece 1-2 sinemada izlemek istediklerini bulabilir, cd kiralamak istese "öle bi film yok" cevabını alır, biriyle oturup konuşmak istese aynı filmi izlediği adamları zar zor bulur.
bu durumda evt holivud izlememek radikal bir karardır.
ama tüm holivud filmler kötüdür de bir genellemedir ve tüm genellemeler yanlıştır (bu da bir genellemedir :) )
3 Ocak 2006 03:08   mesajın adresini al  

tarçınlı kakaolu kek
tarçınlı kakaolu kek
hayır :) bu hakikat :P
her ihtimal her zmn vardır yane :)
3 Ocak 2006 03:15   mesajın adresini al  

a. bandini
a. bandini
coffee and cigarettes tavsiye ederim ben o zaman
çok güzel
3 Ocak 2006 03:16   mesajın adresini al  

abbas
abbas
hahahahahahahahah marjinallik olmaz ya yapmayın boş işler bunlar
3 Ocak 2006 03:16   mesajın adresini al  

abbas
abbas
estafurullah öyle demedim ben çok dolu yaşadığımdan demedim açıkçası ben de boş yaşıyorum :) ama şunu demek istedim biraz da abarttım çünkü biz lisede yapardık bu muhabbetleri abi malboro sememek marjinallik mi abi harley giymeliyim biz toommy girmesin hayatımıza bi kere hollywood hakkaten işini iyi yapıyo bunu kabul edelim fikren duygusal olarak değil sinema açısından o yüzden bana artık malesef böyle şeyler boş geliyo, sırf duygularımızdan ötürü bazı şeylere karşı çıkmak
3 Ocak 2006 03:22   mesajın adresini al  

moviebiker
moviebiker
erdem cevabında bişey gözüme ilişti.duygularımızdan ötürü bazı şeylere karşı çıkmak demişsin.bence zaten temelde duygu yatıyo.yanılıyo muyum yoksa?
3 Ocak 2006 03:25   mesajın adresini al  

Sayfalar: 1  2  3  Sonraki Sayfa >>      şu anda 1 - 12

sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin.
Hemen üye ol!

Bu foruma yorum eklemek için siteye üye olman veya giriş yapman gerekiyor.

Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!

Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.
ortakantin.com bir expodea üretimidir (c) 2005-2009