Arkadaşın evine ilk defa gidiyorum. Toplanmışız bir kaç kişi güle eğlene evin içine girdik. Salon dedikleri ahırımsı odanın ortasında bir oksijen tüpü etrafında ise sehpalar.
Ben : o neden ki öyle oradı ki, he ne ki nedeni ki?
Evin sahibi : Bir süre sonra turnike yapacağız.
ben : hııı... nasıl ki?
e: Yetersiz oksijen...
bir süre sonra gidince, o oksijen tüpünün yanında 3 adet saksı ve içlerinde ise çiçekler vardı. ( bu defa gülmüştüm )
ben: şimdi nedir olay x'cim...?
o : her zaman doğallıktan yana olmuşumdur.
ben : he zaten 3 saksı çiçek de sizi kurtaracak;?
o : yok güzel duruyorlar, oksijen tüpü de artık onlar için, sizden daha değerliler. Hiç değilse doğallar lan.
Ben: sktr git.
o: benim evim sen siktr git.
B: hoş düşünmüşsün tabi, ehe ...
12 Ocak 2008 18:06
kertenkelebek
kelepçe kırbaç iyiyimiş :D
off the record demis ki:
16-9 LCD,Klima,kelepçe,kırbaç,deri kıyafetler
12 Ocak 2008 18:07
no control
belediyenin sizin için çalışıyoruz tabelası...(ziira bizde mevcuttur)
12 Ocak 2008 18:23
gıro ®
cnc tezgah
12 Ocak 2008 19:11
kiss saranda okto :)
Bir gece bizim arkadaşlar, kafalar bir dünya iken, mükemmel bir operasyon ile meydandaki beton bankı ödünç alıp eve kadar getirmişlerdi. O değil de gecenin dördünde o sessizlikte ses yapmadan apartmanın üçüncü katına nasıl çıkarmışlar onu hala anlamış değilim.
12 Ocak 2008 19:12
souvereign jr.
hiç öğrenci evim olmadı... ama olsaydı bulunabilecek en absürt şey ben olurdum :P
112 Ocak 2008 19:13
handikap06
jartiyer:D
12 Ocak 2008 19:14
kiss saranda okto :)
Olm Amerika'yı yeniden keşfetmeye gerek yok:DZaten öyle bir tatlı var da az miktarda süt gerek,onu da süt tozuyla kapatmışsınız siz işte:D
Ömercim, linkte verdiğin tariften yeni haberim oldu inan :) biz olur mu olmaz mı düşünürken güzel de oldu.
Tatlıyı gece yaptık, kendininkini sabaha kadar soğusun diye mutfağa bırakmış kuzen, sabah aldı yemek için ama tatlı resmen donmuştu! Zaten soba yanan oda biraz sıcak, mutfak ve diğer oda dışarıdan daha soğuk. Klasik edirnenin kış havası (:
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/17122
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!
Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.