Dün gece kuzendeyiz, kuzen mutfaktan elinde pirinç unu ile geldi.
h : hasnicktir
k : kuzen
h: abi ne yapacan pirinç ununu?
k: yaw hascıım, sobanın üzerinde su kaynıyor, muhallebi yapamaz mıyız?
h: abi muhallebi süt ile olur (:
k: olsun biz deneyelim. belki olur. (bir anlık düşünceden sonra) bak aklıma ne geldi. (mutfağa gidip döner elinde süt tozu vardır.)
k: süt tozu da katacağız.
h: puhahahah (: tamam deneyelim.
k: süt tozunun tarihi geçmiş ama olsun soğuk mutfakta bir şey olmaz.
tencereye süt tozu, pirinç unu ve 14 kesme şeker atılır ve soba üzerinde kaynatılır. sonra iki tabağa bölüştürülür.
tadı hiç fena değildi (:
212 Ocak 2008 16:06
osge
dantelli örtü:)
12 Ocak 2008 16:07
aslan67
Olm Amerika'yı yeniden keşfetmeye gerek yok:DZaten öyle bir tatlı var da az miktarda süt gerek,onu da süt tozuyla kapatmışsınız siz işte:D
hasnicktir demis ki:
Dün gece kuzendeyiz, kuzen mutfaktan elinde pirinç unu ile geldi.
h : hasnicktir
k : kuzen
h: abi ne yapacan pirinç ununu?
k: yaw hascıım, sobanın üzerinde su kaynıyor, muhallebi yapamaz mıyız?
h: abi muhallebi süt ile olur (:
k: olsun biz deneyelim. belki olur. (bir anlık düşünceden sonra) bak aklıma ne geldi. (mutfağa gidip döner elinde süt tozu vardır.)
k: süt tozu da katacağız.
h: puhahahah (: tamam deneyelim.
k: süt tozunun tarihi geçmiş ama olsun soğuk mutfakta bir şey olmaz.
tencereye süt tozu, pirinç unu ve 14 kesme şeker atılır ve soba üzerinde kaynatılır. sonra iki tabağa bölüştürülür.
tadı hiç fena değildi (:
12 Ocak 2008 16:13
kupa kızı
Olm Amerika'yı yeniden keşfetmeye gerek yok:DZaten öyle bir tatlı var da az miktarda süt gerek,onu da süt tozuyla kapatmışsınız siz işte:D
benim nnekremim bütün muhallebileri bilir bana bu hususta grup açtığı bile olmuştur :))) vee beni çok mes'ud etmiştir :)))
12 Ocak 2008 16:14
peter pan
benim kapıma yapıştırılmış olan 'lütfen burada sigara içmeyiniz' yazısı oldukça absürt.
12 Ocak 2008 16:16
uaxoy
temizlik
12 Ocak 2008 16:29
tutaste
absürt kelimesine taktım ben..
neyse..
12 Ocak 2008 16:29
aslan67
heralde nnayselim:D
Eski İstanbul'da muhallebiye kaşık atanlar mıydı ne?:D
çok hünerliyimdir o konuda valla:P
kupa kızı demis ki:
benim nnekremim bütün muhallebileri bilir bana bu hususta grup açtığı bile olmuştur :))) vee beni çok mes'ud etmiştir :)))
12 Ocak 2008 16:34
kandanadam
daddy's girl demis ki:
kamyon tekeri
kamyon tekerini bilmiyorm da formula 1 arabalarının tekerlegi çok şekil duruyo..masa niyetine kullanıyorum.
12 Ocak 2008 16:39
kertenkelebek
hep trafik ışığım olsun odamda istedim , o yoksa taksilerin üzerindeki taksi yazan şey adını bilmiyorum.. bi kafede gördüm az daha çalacaktım..
12 Ocak 2008 16:50
kertenkelebek
benim bi arkadaşım profilonun yakınlarında oturuyo.. kocaman bi poster almış..atmışlar sanırım profilodan :) poster de değil işte maket.. kocamaaaaaaaan petek dinçöz.. yarı çıplak :) peteği de sevmiyoz ama yakıştı baş köşeye diyo :) başörtü örtüp tişört giydirmişler kadına :)) o da oldukça absürttü..
12 Ocak 2008 16:52
kertenkelebek
ha aynı arkadaşımın eve girdiğinizde gözünüze çarpan eşşek kadar bir tabelası var.. doğumhane 20 m sağda diye :) sağda da diğer elemanın odası var :) çok komik olmuş
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/17122
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!
Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.