ohooo iş edebiyat dersine döndüyse ben de düzeltirim arkadaşım:D
'yapıyosun' değil 'yapıyorsun':D
dimitry demis ki:
offf olay karıştı abi valla ben altından kalkamazdımm :D ortalığı kızıştırmayım ben yinede : ))
çutee
biraz edebiyat dersi alsın diye kurdugun cumlede sen en vahim hatayı yapıyosun: 'nüans farkı' anlatım bozuklugudur, sevgili aslan:)
12 Ocak 2008 13:09
çutee-libertine-
ya var ya bir tek ondan şüpheliydim,hatta farkındaysan düzeltme yaptım o mesajımda,başta nüans yazmıştım,sonra google'da nüansı aratınca nüans farkı ifadesine rastladım,yani beni yanıltan google idir
google a suç atıyor bi de:) öss anlatım bozuklugu konusu be bu:p nese affettim:p
12 Ocak 2008 13:11
çutee-libertine-
yok cnm iş edebiyat dersinde deil herkes yazsın istedigi gibi de hani edebiyat dersi alsın derken ona senin yazman komik olmuş sadece..yoksa ben karışmıyorumm çooottt yazana bile.. ne haddime..
12 Ocak 2008 13:12
aslan67
Reha Muhtar'ın hepimizden kötü olduğu aşikar tabii ki..Ne bileyim ben olsam şu şekilde yazmazdım mesela:
Keşkeler fazlaysa, aşkın acısı çoktur...
Keşkeler yoksa, artık aşk da yoktur...
Abi zaten okuyucu ilk cümleyi okuduğunda,ikinci cümleyi hayal edebiliyor..Garipsin Reha Abi..Küçükken de böyleydin sen..
12 Ocak 2008 13:13
aslan67
Hakikaten özel kelimelerden biridir bu..Hatta çoğu insan dikkatsiz davranır bu kelimede demişti hocam da;ama kelime çok garip,insanın hata yapası geliyor:)
çutee demis ki:
ya var ya bir tek ondan şüpheliydim,hatta farkındaysan düzeltme yaptım o mesajımda,başta nüans yazmıştım,sonra google'da nüansı aratınca nüans farkı ifadesine rastladım,yani beni yanıltan google idir
google a suç atıyor bi de:) öss anlatım bozuklugu konusu be bu:p nese affettim:p
12 Ocak 2008 13:14
pinkorgasm61
hocamm özr dilerim gerçekten kızmasaydın keşke..kelimleri yuvarlamak hoşuma gider ama ders verme gibi bi yetneğim olduğunu SÖLEYEMEM
12 Ocak 2008 13:15
aslan67
Abi kızmadım merak etme,gerginlik yarattık sabah sabah,ben gayet neşeliyim şu anda ve her zaman:D
dimitry demis ki:
hocamm özr dilerim gerçekten kızmasaydın keşke..
12 Ocak 2008 13:16
çutee-libertine-
ya o değil de ben reha muhtarı duygusal düşünemiyorum nedense bi turlu..kırmızı burun taksa daha yakışır mesela..
12 Ocak 2008 13:20
aslan67
Kesin döver de kızı o:P
Suratı pancar gibi olur..
12 Ocak 2008 13:23
pinkorgasm61
nilüfer e hitaben yazılmış olabilir mi?? admın içine dert olmuş demek çok seviomuş belkide nerden bileceksiniz o adam deilmi sevemez mi :D
12 Ocak 2008 13:37
aslan67
Kısmet bu işler..Bak koskoca spiker yıllardır,para gani;ama huzur yok..
Kimin karşısına doğru insanın ne zaman çıkacağı ya da çıkıp çıkmayacağı meçhul:)
12 Ocak 2008 13:39
cigdém
reha muhtar kendine de soruyormuş demek ki acı var mı acı die...
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/17121
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!
Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.