ana sayfaya dön
ÜYE OL  GİRİŞ 

başlık ara

forum
forum > geyik > hepimizin saflık bir anı vardır
saf inanmak bos bulunmak
mesaj ekleyeni başlık aç forum ana sayfası facebook'ta paylaş!

Sayfalar: 1  2  3  4  5  6  Sonraki Sayfa >>      şu anda 1 - 12

barışcıl atom™
barışcıl atom™
bi keresinde bende bu koyun gibi boş bulundum ankarada güpegündüz dolandırıldım hemde okula giderken, ne diye okuyorsam :))

sizin bu saflık anlarınızda neler geldi başınıza ??
 7   12 Ocak 2008 00:00   mesajın adresini al  

henüzdüşünmedim
henüzdüşünmedim
geçen arkadaş telefonunu benim odada bırakıp gitmiş mesaj attım telefonunu benim odada bırakmışsın diye... akabinde bir ses dıddıddıd :)

kendimi aptal gibi hissediyorum ama benimkiler aşırı zekilikten oluyor dikkatimi toplayamıyorum ,bazen buda beyin devrelerimin yanmasına neden oluyor:)
 2   12 Ocak 2008 00:05   mesajın adresini al  

my eraser pisişik
my eraser pisişik

bunu yapmıs olamazsın:)

henüzdüşünmedim demis ki:

geçen arkadaş telefonunu benim odada bırakıp gitmiş mesaj attım telefonunu benim odada bırakmışsın diye... akabinde bir ses dıddıddıd :)

kendimi aptal gibi hissediyorum ama benimkiler aşırı zekilikten oluyor dikkatimi toplayamıyorum ,bazen buda beyin devrelerimin yanmasına neden oluyor:)

12 Ocak 2008 00:11   mesajın adresini al  

koza,kelebeği bilmez
koza,kelebeği bilmez
bir anlık dalgınlığıma gelerek dark efesin kola gibi rengi olduğuna inandırmışlardı:D
12 Ocak 2008 00:12   mesajın adresini al  

henüzdüşünmedim
henüzdüşünmedim
bunu yapmıs olamazsın:)

tahmin edemiceğin daha neler yaptım bir bilsen...
12 Ocak 2008 00:12   mesajın adresini al  

küçük bir kız çocuğu
küçük bir kız çocuğu
benim yanımda zaman geçmek bilmiyo..
12 Ocak 2008 00:13   mesajın adresini al  

küçük bir kız çocuğu
küçük bir kız çocuğu
dolmuşla okula dönerken Armada'nın (Ankaranın Akmerkez benzeri)önünden geçmek üzereydik.. Dolmuş şoförü Armadada inecek var mı manasında Armada diye seslendi ben de yoklama veriyormuşçasına Burda! demiştim :P dolmuş koptu ben de çok utandım tabi :))

bende salaklık bitmez :Pp lisede bi erkek arkadaşım vardı ağzı da çok iyi laf yapardı normalde hep güzel şeyler söylerdi bana.. bi haftasonu dersanemin tenefüs arasına gelmişti 10 dakikalığına.. konuştuk falan tenefüs bitti, zil çaldı.. çocuk dönüp bana romantik bi şekilde hayatım senin yanında zaman geçmek bilmiyo dedi.. ben de canımmmmmmmmmm diye cevap vermiştim :Pp gülmeye başladı tabii.. bana da 1 dakka sonra falan düştü neden güldüğü.. uzun bi süre alay konusu olmuştum :D

ben salaam diye bi başlık var ayrıca..
 4   12 Ocak 2008 00:16   mesajın adresini al  

...aisha...
...aisha...
bi keresnde bi arkadşmn telinn şarjı bitmişti bana bluutootunu açda şarj göndereryim kendime artık öle oluo falan dedi bende salak gibi yedim vayy be demek onuda yaptılar sonunda ama çok ii bişi falan dedm blutoottu açtım herkes yerlerde tabi nası yedim hala şaşıorum kendime
12 Ocak 2008 00:18   mesajın adresini al  

souvereign jr.
souvereign jr.
karikatür süper :D
12 Ocak 2008 00:18   mesajın adresini al  

taramaucu
taramaucu
lisede okula giderken annem elime çöp poşedini tutuşturdu giderken atıyim diye bende sınıfa kadar onunla girdim.işin komik tarafı hocanın kokudan kıllanıp beni uyarması yoksa anlamıcaktı:)tabi bende eve geri götürürdüm artık nabiyim:)
 1   12 Ocak 2008 00:20   mesajın adresini al  

gıro ®
gıro ®
benim telefona arkadaşın hattını taktık,onun şarj bitmişti...sonra telefon çaldı...3. eleman can telefonun çalıyo dedi...kim dedim...baban arıyo dedi...

açtım telefonu efendim baba dedim...karşıdaki ses biraz bekledi...eve gelmiyomusun dedi...sonra ben biraz bekledim...tamam baba geliyorum hemen dedim...telefonu kapadım...filmi izlemeye devam edecektik...sonra ben yerde duran arkadaşın telefonu gördüm...gülmeye başladım...sonra herkes koptu.

iyi mallıktı...
12 Ocak 2008 00:20   mesajın adresini al  

taramaucu
taramaucu
arkadaşın bisküvisinden otlanırken bi yandanda sigaramı içiyodum bi baktım ağzımda bi sıcaklık.muhabbet acayipti ama ondan oldu:)
12 Ocak 2008 00:22   mesajın adresini al  

Sayfalar: 1  2  3  4  5  6  Sonraki Sayfa >>      şu anda 1 - 12

sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin.
Hemen üye ol!

Bu foruma yorum eklemek için siteye üye olman veya giriş yapman gerekiyor.

Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!

Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.
ortakantin.com bir expodea üretimidir (c) 2005-2009