ipuçları, yani etiketler; sitede dolaşırken içeriğe kolay ulaşmanızı sağlayacak sözcüklerdir.
bu anahtar kelimeler ile forum başlıklarını, grupları birbiriyle bağlayabilir, kategorize edebilirsiniz.
örnek başlığımız "hababam sınıfı" olsun; iyi ipuçları: mizah,rıfat ılgaz,sinema,kemal sunal,domdom ali,inek şaban,adile naşit
kötü ipuçları: çokkk komikk,bunun adı neydi unuttumm,bi bakar misiniz,çok egleniyorum,pffff
ekleyeceğin ipuçları -adı üstünde ipucu- mutlaka başlıkla ilgili olmalı!
artık bu başlığa ipucu ekleyebilecek kıvama gelmişsindir! bol şans
Yönetmen Joe Wright
Senaryo Ian McEwan, Christopher Hampton
Oyuncular Keira Knightley, James McAvoy, Romola Garai, Saoirse Ronan, Brenda Blethyn
Filmin Türü Drama, Romantik
Orijinal Adı Atonement
Yapımcı Firma Working Title Films [gb]
Yapım Yılı 2007
Yapım Ülkesi İngiltere
Orijinal Dili İngilizce, Fransızca
Filmin Süresi 130 dakika
Resmi Sitesi http://www.atonementthemovie.co.uk
1935 yazının en sıcak gününde, on üç yaşındaki Briony Tallis, ablası Cecilia’nın soyunup yazlık evlerinin bahçesindeki küçük havuza girdiğini görür. Cecilia’nın çocukluk arkadaşı Robbie Turner de kızı gözlemektedir. O gün sona ermeden bu üç gencin hayatı bir daha düzelmemek üzere değişmiş olacaktır. Başkalarına ait sırlara tanık olan Briony, bir suç işleyecek ve bu suçun kefaretini ödemek için ölene kadar çabalayacaktır.
filmi dün gece izledim, her karede, her görüntüde inanılmaz detaylar vardı, aynı uğraşıyı mutlulukta görmüştüm ve filmin görüntülerine senaryoda sürekli devam eden flashbacklerine bayıldım, şu sıralar dönem filmi izlemek istiyorum diyorsanız şiddetle tavsiye ediyorum....
11 Ocak 2008 23:07
handikap06
kefaret kelimesini super işlemişlerrr
bence izlenir
11 Ocak 2008 23:10
fanfan
güzel güzel... Keira Knightley'i daha da kıskanmama sebep olan film...çok da acıklı...kitabını da okumak lazım tabi. ayrıca briony'nin çocukluğunu oynayan kız müthiş döktürmüş filmde...büyüyüp de yerini başkası alınca farkediyorsunuz küçük kızın muhteşem yeteneğini. James McAvoy'a ise bir şey diyemiyorum, erkek güzeli bir şahıs; oyunculuğunu ve şirin aksanını da pek beğenmekteyim
12 Ocak 2008 01:00
ver pacıno
bugun izledim valla konu olarak açsam diyodum vayy be:)))
indirmiştim ama izlememiştim...akşam kesin izlicem teşekkürler :))
19 Şubat 2008 10:44
nomorehere
başrollerde keira ve james mcavoy olmasına ragmen bence filmi taşıyan isimler briony'i oynayan Romola Garai ve Saoirse Ronan...
ilginc ve guzel bir konusu var filmin.. ve finali filmi taçlandırıor bence..
izlenmesi tavsiye olunur ;)
20 Şubat 2008 11:01
boomerang ¹³
güzel film, keza bir o kadar da yavaş film..
20 Şubat 2008 11:10
hiyelk@r
James McAvoyun yükselişinin başladığı film olucak bence..ki kendisini ilk izlemem, band of brothersdaki çaylak asker rolüydü, orda da dikkat çekmişti. Keira Knightleyin tam tarzı olmuş zaten, küçük Briony en etkileyici olandı ama.
bu filmdeki askerlerin geri çekilme sahnesi, gerçekten insanın içine oturan bi sahnedir, en beğendiğim kısmı olduğunu söyleyebilirim. sonuç olarak, güzel film.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/17111
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!
Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.