tikabi demis ki: hadi erkeğin kıllısı normal, erkekte kıl olur veya olmaz ikiside normal peki arkadaşlar KADININ KILLISINA NE DİYECEKSİNİZ buyrun birsürü kadında kıl var hormon bozukluğu bilmem ne ....hadi buyrun bakalım..........kızlar erkeklere ıyyy felan diyolar ama bide kendinize bakın isterseniz.... fualleri oluyo , bıyıkları oluyo, göğüs uçları yok arası yok beli yok bacakları hadi buyrun.....
5 Ekim 2008 23:30
belliciste
onlar çaresine bakıyo :)
biz de bakabiliyoruz istersek.
5 Ekim 2008 23:33
terapist_arzu
işte istemek önemli.
5 Ekim 2008 23:34
oralet
yapma ya çaresine bakıyolar mışmış mış mış....ben otobüste bir sürü kadın görüyorum fualli bıyıklı....yiwraannç
hatta bi ara bi kızla niyetlendim aman allahım kabus gibiydi , bide denize geliyolar insan bi ağda yapar ya pisler......kırpık gibi oluyolar.... büdü gibi :D
5 Ekim 2008 23:34
oralet
kardeşim erkek çaresine bakmasada alıcısı oluyo ya kadın bakmasa olurmu hiç yakışır mı
25 Ekim 2008 23:35
belliciste
tikabi demis ki: kardeşim erkek çaresine bakmasada alıcısı oluyo ya kadın bakmasa olurmu hiç yakışır mı
aynen erkek çaresine bakmak zorunda değil ama kadın bakmak zorunda bizim lüksümüz bu istersek yapıyoruz. göğsü kıllı bi erkek bazı kadınlara seksi gelebilir ama göğsü kıllı bi kadın hiç bi erkeğe seksi gelmez aksine itici gelir.
5 Ekim 2008 23:37
terapist_arzu
:) inan sana bunları konuşma fırsatı veren o kadınları yok etmek isterdim.
ama çoğu dikkat edio ya.ne bilim benim çevremde bakımsız yok.ama hani çok nadir yüzünü aldırmaya vakti olmamış olabilir ya da ağdaya.olabilir yani.insanız sonuçta.ama tabi denize öle gidilir mi! kabus!
tikabi demis ki: yapma ya çaresine bakıyolar mışmış mış mış....ben otobüste bir sürü kadın görüyorum fualli bıyıklı....yiwraannç
hatta bi ara bi kızla niyetlendim aman allahım kabus gibiydi , bide denize geliyolar insan bi ağda yapar ya pisler......kırpık gibi oluyolar.... büdü gibi :D
bence de.tmm göğüs kısmında olması çekici gelebilio bayana,ama fazlası çok çirkin.fazla olmasındansa hiç olmasın daha ii! hem sırtta falan,hiç hoş deil.bacaklar ve kollar için de aynı şey geçerli.
bence erkeğin de aldırmamak gibi bi lüksü olmamalı.
5 Ekim 2008 23:43
belliciste
terapist_arzu demis ki: bence de.tmm göğüs kısmında olması çekici gelebilio bayana,ama fazlası çok çirkin.fazla olmasındansa hiç olmasın daha ii! hem sırtta falan,hiç hoş deil.bacaklar ve kollar için de aynı şey geçerli.
bence erkeğin de aldırmamak gibi bi lüksü olmamalı.
ne yani aldıralım mı, çekilir mi be o, sizdeki 'tüy' bizdeki 'kıl'.
5 Ekim 2008 23:44
dernieredanse-
ne yani aldıralım mı, çekilir mi be o, sizdeki 'tüy' bizdeki 'kıl'
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/17103
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!
Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.