ipuçları, yani etiketler; sitede dolaşırken içeriğe kolay ulaşmanızı sağlayacak sözcüklerdir.
bu anahtar kelimeler ile forum başlıklarını, grupları birbiriyle bağlayabilir, kategorize edebilirsiniz.
örnek başlığımız "hababam sınıfı" olsun; iyi ipuçları: mizah,rıfat ılgaz,sinema,kemal sunal,domdom ali,inek şaban,adile naşit
kötü ipuçları: çokkk komikk,bunun adı neydi unuttumm,bi bakar misiniz,çok egleniyorum,pffff
ekleyeceğin ipuçları -adı üstünde ipucu- mutlaka başlıkla ilgili olmalı!
artık bu başlığa ipucu ekleyebilecek kıvama gelmişsindir! bol şans
Cinsel içerikli mesaj yollayan kocasından şikayetçi oldu
Bilecik'in Pazaryeri İlçesi'nde K.L. adlı kadın, kendisine yeni satın aldığı cep telefonu hattıyla kimliğini gizleyerek cinsel içerikli mesajlar gönderen eşi A.L.'den davacı oldu. K.L. suç duyurusunda bulunduktan sonra mesajları çekenin, ‘sadakatini sınamak’ isteyen eşi olduğunu öğrenmiş, ancak şikayetinden vazgeçmemişti. Çiftin boşanma davası açmadığı ancak olayın ardından ayrı yaşamaya başladığı öğrenildi.
Pazaryeri'nde bir kamu kuruluşunda görevli olduğu ileri sürülen A.L., çok sevdiği eşi K.L.'nin kendisine sadakatini sınamak istedi. Eşine söylemeden yeni bir cep telefonu hattı alan A.L., yazdığı cinsel içerikli mesajı, karısı K.L.'ye gönderdi. Mesajın hangi telefondan geldiğini öğrenemeyen K.L., hiç tereddüt etmeden savcılığa başvurarak, ‘cinsel tacize uğradığını’ ileri sürdü ve şikayetçi oldu. İnceleme başlatan savcılık, K.L.'nin kullandığı cep telefonu operatörüne başvurarak, o tarih ve saatte mesaj gönderen numarayı saptadı.
‘TACİZCİ’ KOCASI ÇIKTI
Cep telefonu operatöründen gelen yazıda, mesajı gönderen kişinin K.L.'nin eşi A.L. olduğu ortaya çıktı. Savcılığa getirilen A.L. ifadesinde, “Karım K.L.'yi çok seviyorum. Onun beni aldatıp aldatmayacağını sınamak için böyle bir yola başvurdum, pişmanım'' dedi.
‘Cinsel taciz’ suçlamasıyla şikayetçi olduğu meçhul kişinin eşi A.L. olduğunu öğrenen K.L. de şikayetinden vazgeçmedi.
AYRI YAŞIYORLAR
Olaydan sonra boşanma aşamasına geldikleri bildirilen K.L., şikayetinden vazgeçmeyince eşi A.L. hakkında Pazaryeri Sulh Ceza Mahkemesi'nde dava açıldı. Çiftin boşanma davası açmadığı, K.L.'nin Pazaryeri İlçesi'nde oturduğu, eşi A.L.'nin ise olaydan sonra Bilecik dışındaki başka bir ilde kalmaya başladığı öğrenildi.
Türk Ceza Kanunu'nun 105'inci maddesine göre ‘cinsel amaçlı taciz’ suçundan 3 aydan 2 yıla kadar hapis istemiyle tutuksuz yargılanacak A.L.'nin geçtiğimiz günlerde talimatla ifadesinin alındığı belirtildi. A.L.'nin ifadesinin henüz kendilerine ulaşmadığını kaydeden Pazaryeri Sulh Ceza Mahkemesi hakimi Eren Güven, 25 Şubat 2008 tarihinde yapılacak olan ilk duruşmaya A.L. ve K.L.'nin katılacaklarını söyledi. Duruşmda K.L.'nin şikayetinden vazgeçme ihtimalinin de bulunduğu, ancak vazgeçmemesi halinde kararın Mart ayında yapılacak olan bir sonraki duruşmada verilebilineceği ifade edildi.
Yetkililer, A.L. ve K.L.'nin aile birliği devam ettiği için kimliklerini gizli tutmaya özen gösterildiğini söyledi. A.L., mahkum olursa ilk kez biri, eşine cinsel içerikli mesaj çektiği için mahkum olmuş olacak. Olay ilçede geniş yankı uyandırmıştı.
milliyet gazetesi
11 Ocak 2008 16:52
kırmızı elma
adam karısının sadakatini sınamak istemiş....aşka bak..be..... :))
kadında inadım inat sapık die dava etmiş.....çok büyür bu kavga :PP
yaw gece yapınca bi şe yok:p msj ını attın mı mahkemeye:p :D
olmaz böle şey yahu:D
11 Ocak 2008 17:10
handikap06
olaya baggg manyag herif bırak bu işleri kadın tekmeyi vurmus daha ne uggrasıosun ki
11 Ocak 2008 19:00
başrahip ve şürekası
ne tür mesajlar yazıyordu acaba???
11 Ocak 2008 19:11
tutaste
öyle kocayı ben de dava ederim..
ne yahu?bir kez mesaj gönderirsin iki kez mesaj gönderirsin baktın bir şey yok usulca susarsın..cinsel tacize kadar götürmenin,kadını sık boğaz etmenin anlamı ne?manyak mısın?
destekliyorum ablayı:))
11 Ocak 2008 20:24
solitary man
ben bu aileyi yıkarım diosun yani:D
tutaste demis ki:
öyle kocayı ben de dava ederim..
ne yahu?bir kez mesaj gönderirsin iki kez mesaj gönderirsin baktın bir şey yok usulca susarsın..cinsel tacize kadar götürmenin,kadını sık boğaz etmenin anlamı ne?manyak mısın?
destekliyorum ablayı:))
11 Ocak 2008 20:26
tutaste
ya aile yıkmak kolay değil..o kadar yapabilir miyim bilmiyorum ama bi durup düşünürüm açıkcası..bana güvenmeyen bir adam var karşımda..üstelik de bu şüphesi yüzünden mesaj göndererek beni sınamaya çalışıyor..düşünmek gerekmez mi?
bu abla daha ilk mesajda adamı mahkemeye vermemiştir heralde..adam o kadar çok rahatsız ettik ki kadın olayı mahkemeye götürdü..kolay mı mahkemeye gitme kararı almak?hem de evlisin..
yani abla hiç mi evde konusunu açmadı?ben mahkemeye gideceğim böyle böyle bir durum var,sen ne diyorsun diye sormadı mı kocasına?
bence sormuştur..evliyse sorması gerekir yani..duruma burdan bakarsak kadın sonuna kadar haklı..
ama yok hiçbir şey anlatmadıysa kocasına o da ayrı bir tartışma konusu olur..
11 Ocak 2008 20:45
*mahkum*
bahane arıyomuş ayrılmak için
11 Ocak 2008 21:00
solitary man
ya ben anlamıorm.. bunlar ayrı yaşamaya başlamış.. oldu ki boşanacaklar..
nie boşandınız die sorsalar ne diecekler?
kocam bana cinsel içerikli msj attı.. bende boşadım.. sadakatimi sınamak istedi.. ona çok sadık olduumu göstermek istedim ve boşadım :D
bu mudur yani?
kadın hala davasına devam ediomuş.. bence haksız .. gidersin kocanla konuşursun anlaşırsın.. mahkeme kapılarında sürünmeye aileyi yıkmaya hiç gerek yok..
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/17101
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!
Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.