gunumuzde hersey kullan-at seklınde yasanır olmusken,aşk dostluk arkadaslık gıbı kavramlar da bundan fazlasıyla nasıbını almaktadır,artık devır uretmek degıl tuketmek devrıdır ask ne kadar cok tuketılırse populer olunmakta ne kadar uzun surerse değerini kaybetmektedır...yazık....
11 Ocak 2008 20:30
solitary man
sıra evlenmeye geldiğinde onlar kıymete binio:D
ama sevgili olma çıkma durumlarında.. onlar tercih edilmio:D
neden? çünkü sevgilim şöyle sevgilim böyle şeklinde anlatılacak bi tarafı yok.. bi çekiciliği yok:D bilmem anlatabildim mi:D
11 Ocak 2008 20:30
kiss saranda okto :)
Aşklar neden aşk olma değerini kaybetti? neden kızlar sadece kendilerini düşünüyorlar? belli bir yaşa kadar fırlama erkeklerle birlikte olan kızların layığı ilk mesajda anlattığım iyi erkekler midir?
11 Ocak 2008 22:21
luca leotardo
Zaman akıllı ve efendi adamların lehine işler ona emin olun:))
12 Ocak 2008 16:11
mooncries
o sadece erkeklerde değil öle olan kızlarda var...
12 Ocak 2008 16:16
daddy's girl
adam derslerinde çok başarılı, sessiz, sakin, kimseyle kavgası dövüşü yok, fırlama değil, kızlara sorsan ideal erkek tanımlarına uyan kişi ama 20 senedir yalnız.
tamam yalnızlık zordur fakat iyiler kazanır bunu bir kayıp olarak görmeyin derim ben...oyunu kurallarına göre oynayacaksın fln bunlar saçma geliyor bana..herkesin layığını bulacağına inanıyorum...
12 Ocak 2008 17:21
paslı eyfel
ilişkilerde idealliği kendi haline bırakmak lazım.
iki kere iki nin dört etmedği bir boyut bence. o yüzden
12 Ocak 2008 17:25
^^^^pilli bebek^^^^
kimSeye iyilik yaramaz bu devirde... Sen ne kadar iyi düşünürsen karşındakiler seni o denli salak yerine koyup kullanmaya kalkıyor.! deve ve diken ile ilgili olan söz her alanda geçerLi sanırım...
12 Ocak 2008 17:28
sarho$
aslında ortada bir kayıp yoktur.
o tip insanlarla beraber olmayı seçen birisini kaybetmiş olmak aslında bi kazançtır.
ama insan üzülüyo tabi neticede..
14 Ocak 2008 17:29
-kudurock-
o iyi olan insanlar bi gün kesnlikle o karşılığını alıcak eminim ben
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/17098
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!
Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.