hoca gölün kenarında ramazanda yoğurt yiyormuş oradan biri hoca utanmıyormusun ramazanda yogurt yiyorsun oruç tutmuyorsun demiş
oda ya tutarsam demiş:D
11 Ocak 2008 02:37
dr_fb_li
yarınki başlığımda tavşanlardan bilirsiniz dünyanın en çok ilişkiye giren canlıları tavşanlar bu yüzden playboy işareti tavşan amblemiymiş:D
11 Ocak 2008 02:38
kertenkelebek
bu zugasi_berepe'ye ben hep gülüyorum.. o diye değil valla lan.. ama gülüyorum işte..sonra farkediyorum ki yine o :))
11 Ocak 2008 02:46
kafamagöre
izledim vee bööööööööö diyorummm
11 Ocak 2008 02:48
zuğaşi_berepe
saol kız acayip götüm kalktı :)
kertenkelebek demis ki:
bu zugasi_berepe'ye ben hep gülüyorum.. o diye değil valla lan.. ama gülüyorum işte..sonra farkediyorum ki yine o :))
11 Ocak 2008 02:54
göjmen
Bare ŞişmE KapLumBağa ALsınlarda EtRafa SAldırmasın :D
11 Ocak 2008 02:57
zuğaşi_berepe
yok hadi onu yapmıyorsun bari önüne bi ilistir koy bulduğu deliğe uydursun hayvan ... tava ne yaa alla allaa
göjmen demis ki:
Bare ŞişmE KapLumBağa ALsınlarda EtRafa SAldırmasın :D
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/17091
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!
Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.