aydınlandım ii ki soledin .. cümlenin anlamı su oluyo ki ben orda led zeppelin nin bir efsane oldugundan bahsediodum.. hard rock yaptıgını bilmezdim ama :p
~ 239 gün
dumanyaxx
bulunamazsın zaten :p:D:D tabi ki james abin iyi biliyo bu işi.. iron maiden,system of a down, soracıma black sabbath da severim
michelangelo demis ki:
ben sana her hangi bi sümük atma girişiminde bulunmadım ki nie öle hemen savunmaya geçtin..peki hadi metal grubu olsun madem..bu arada efsane kelimesi yetersiz kalabilir..
~ 239 gün
gameness
dikkat ettimde demons and wizards yazan olmamış:) bi dikkat edin derim, blind guardian, iced earth karışımı grup...
bide bpm si (beat per minute) yüksek olan gruplardan
demons & wizards :D en bi grup, grup içinde grup :D
~ 226 gün
üstteki
demons & wizards ın hangi şarkısı peki ? :)
~ 226 gün
o6uz²
Bence en kralı Ankara Devlet Metalciler Sendikasından çıkar..
Ankara maceram sırasında gitmeye fırastım olmadı, bir gün gidip önünde üsttekiyle poz verip fotoğrag çektiresim var xD
zor bi soru :D devamlı değişmekte. şu sıralar favorim loves tragedy assunder. ama terror train, blood on my hands, touched by the crimson king... diye gidiyo işte cümleyi tamamlayamam bu gidişle :D
~ 226 gün
üstteki
25 Şubat civarları frp kulübü ile gidiyoruz ahbabım :)
onu da aradan çıkartırız :)
o6uz² demis ki:
Bence en kralı Ankara Devlet Metalciler Sendikasından çıkar..
Ankara maceram sırasında gitmeye fırastım olmadı, bir gün gidip önünde üsttekiyle poz verip fotoğrag çektiresim var xD
~ 226 gün
aha
benm favorim hep Dream Theater oldu vede olucak :)
~ 224 gün
patronahalil
1884285834682068056245 tane metal türü varken
ve bu türlerin öncüleri varken hangi akıllı en iyi metal grubu kim diye başlık açıyo
ferdi tayfur diorum
atmosferik türkişi suicidal arabesking metal
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/17054
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Bu foruma yorum eklemek için siteye üye olman veya giriş yapman gerekiyor.
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!