ipuçları, yani etiketler; sitede dolaşırken içeriğe kolay ulaşmanızı sağlayacak sözcüklerdir.
bu anahtar kelimeler ile forum başlıklarını, grupları birbiriyle bağlayabilir, kategorize edebilirsiniz.
örnek başlığımız "hababam sınıfı" olsun; iyi ipuçları: mizah,rıfat ılgaz,sinema,kemal sunal,domdom ali,inek şaban,adile naşit
kötü ipuçları: çokkk komikk,bunun adı neydi unuttumm,bi bakar misiniz,çok egleniyorum,pffff
ekleyeceğin ipuçları -adı üstünde ipucu- mutlaka başlıkla ilgili olmalı!
artık bu başlığa ipucu ekleyebilecek kıvama gelmişsindir! bol şans
Bazen boş vermek gerekiyor, oluruna bırakıp gitmek en iyisi. Tavsiye ederim.
18 Ocak 2008 17:28
nestlee klasik
evet bazen bırakmak gerek......
bazen de karsılıklı !!!! olurmuş....
18 Ocak 2008 17:35
cerens
boşluk insanı çeker boş vermiş bir insan belki de boş vermek istemiyor da olabilir
18 Ocak 2008 21:30
nestlee klasik
İPEK İÇİN:
Bu akşam olanlar hoş ve güzel değildi.Bilmeni isterim ki üzgünüm.Ben artık vazgeçtim.Tamam buraya kadarmış.Bıraktım.Artık birbirimize olumsuz cümleler söylemeyelim.İnsan olarak bir sey kazandırmadı bu durum.Sana sevdiğinle mutluluk dilerim.Tartışmanın kimseye faydası olmadı.
Son olarak imkansız insanın iletişim bilgilerini sildim.Ben artık hayatınızda veya onunla artık iletişim halinde değilim.Aramayacağımı ve görüşmeyeceğimizi akşam saat 18.00 de kendisine söyledim.Son mesajımdır.Artık ben yokum.Buraya kadar.
Her sey gönlünce olsun ipek.......
şu andan itibaren sorun olmadığına inanıyorum.Herseyin düzelmesi için ve yola daha huzurlu devam etmek için çekiliyorum.
Bitti.
Sevgiler,
Hoşçakal
18 Ocak 2008 21:32
eda_laylay
kırmızı??
18 Ocak 2008 21:39
cerens
İpek e laf demişsin de bence de artık boş versen. İpek'e e diyorsun ki erkek arkadasini aramayacagim, canım, 2 aydir sana arama deniyor aklın nerdeydi.Böyle boş verme şiirleri yazman iyi olmuş. Birşey olmuyorsa olmuyor demek ki. Gece-gündüz aramakla bu iş olsaydı herkes birbirini arasın. Kafana artık dank ettiğine göre artık aramama kararı alman hoş olmuş. Bir de ipek'in sevgilisini arayıp ipek foruma yazmasın diyormuşsun. Ne güzel yorum yazıyor. Sen değil misin gece 2 lerde arayan, bir türlü boş vermeyen, veremeyen, hediyeler gönderen... Ben ipek'ten güzelim diyen. Bir insan dış görünüşü ile ölçülmez. Ama söz konusu dış görünüş olsa da sen nerdesin ipek nerde... Bir de iç güzelliğe gelince sevgilim var beni arama diyen birini gece 2 lerde aramak, seni çalıştığın şirkete şikayet etmeye vardıracak kadar mesai saatlerinde bile araman iç güzelliğinin ne durumda olduğunu gösteriyor. Sana tam 2 aydır arama deniyor. Ev, cep telefonu en bulsan arıyorsun. Artık bir dur ve şiiirindeki gibi BOŞVER
kırmızı demis ki:
melis teşekkür ederim....
..yüzün gibi Kalbin de güzelmiş...allaha emanet ol inşallah.
18 Ocak 2008 21:41
nestlee klasik
Ben çekildim........bundan sonrasını Allaha bırakıyorum.........
18 Ocak 2008 21:43
cerens
Bir de arkadaş diyor ya artık aramayacakmış, numaraları silmiş, ben ona ilk cevap yazdıktan sonra arkadaşımı sildim dediği numaralardan! aramış, ağlamış. Çok hastaymış, antibiyotik kullanıyormuş, onla doktora gelir miymiş? Bir de diyor ki özür diledim, neden benle uğraşıyorlar. Direk olarak özür dilediği olmadığı gibi, öyle bir mesaj yazıyor ki sanıyorsun ki sürekli ev-iş-cep gece 02.ye kadar arayan, arama diye küfür edildiği halde bile arayan, el işi sepetler yapıp yollayan bu arkadaş değil de kendisi bir melek. Adamla ipek nişanlanacak hala arıyorsun. Unutmadan bu arkadaşın önceki nicki fresya idi, siteden atıldı, nickini değiştirdi.
Sildiği numradan nasıl tekrar tekrar arıyor o da malum. Böyle bir insan.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/17050
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!
Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.