ana sayfaya dön
ÜYE OL  GİRİŞ 

başlık ara

forum
forum > edebiyat > Boş vermişin masalı/ŞİİR
soylenmek hayat bos vermek
mesaj ekleyeni başlık aç forum ana sayfası facebook'ta paylaş!

Sayfalar: 1  2  Sonraki Sayfa >>      şu anda 1 - 12

nestlee klasik
nestlee klasik
-Boş vermişin masalı-

Boşluk pis bir duygu....

Küfrettiğin şey bile değmiyor hayata

İçinden öfke saçarken.....

Ve yanında bir şarabın olmalı

Hafifçe başın dönmeli

Sarhoşluk gelmeleri ve gitmeleri arasından

Seni delirttiler diye

İnceden bir koymalısın hayata

En ince noktasından

Yüzünde alaycı tebessümün olmalı

Ve en güzel yüz gördüğünde

Senin bu boşvermişiliğini

Merak etsin hikayeni

Anlatıversinler boş vermiş masalını

Sen kimsin diye.......
9 Ocak 2008 14:28   mesajın adresini al  

mona roza
mona roza
bişey demicem =)
9 Ocak 2008 15:34   mesajın adresini al  

nestlee klasik
nestlee klasik
3 kelime etmişsin ama ;))
9 Ocak 2008 15:36   mesajın adresini al  

*mahkum*
*mahkum*
...............
9 Ocak 2008 21:33   mesajın adresini al  

ipeks
ipeks
Bazen boş vermek gerekiyor, oluruna bırakıp gitmek en iyisi. Tavsiye ederim.
18 Ocak 2008 17:28   mesajın adresini al  

nestlee klasik
nestlee klasik
evet bazen bırakmak gerek......

bazen de karsılıklı !!!! olurmuş....
18 Ocak 2008 17:35   mesajın adresini al  

cerens
cerens
boşluk insanı çeker boş vermiş bir insan belki de boş vermek istemiyor da olabilir
18 Ocak 2008 21:30   mesajın adresini al  

nestlee klasik
nestlee klasik
İPEK İÇİN:

Bu akşam olanlar hoş ve güzel değildi.Bilmeni isterim ki üzgünüm.Ben artık vazgeçtim.Tamam buraya kadarmış.Bıraktım.Artık birbirimize olumsuz cümleler söylemeyelim.İnsan olarak bir sey kazandırmadı bu durum.Sana sevdiğinle mutluluk dilerim.Tartışmanın kimseye faydası olmadı.
Son olarak imkansız insanın iletişim bilgilerini sildim.Ben artık hayatınızda veya onunla artık iletişim halinde değilim.Aramayacağımı ve görüşmeyeceğimizi akşam saat 18.00 de kendisine söyledim.Son mesajımdır.Artık ben yokum.Buraya kadar.
Her sey gönlünce olsun ipek.......
şu andan itibaren sorun olmadığına inanıyorum.Herseyin düzelmesi için ve yola daha huzurlu devam etmek için çekiliyorum.
Bitti.

Sevgiler,

Hoşçakal
18 Ocak 2008 21:32   mesajın adresini al  

eda_laylay
eda_laylay
kırmızı??
18 Ocak 2008 21:39   mesajın adresini al  

cerens
cerens
İpek e laf demişsin de bence de artık boş versen. İpek'e e diyorsun ki erkek arkadasini aramayacagim, canım, 2 aydir sana arama deniyor aklın nerdeydi.Böyle boş verme şiirleri yazman iyi olmuş. Birşey olmuyorsa olmuyor demek ki. Gece-gündüz aramakla bu iş olsaydı herkes birbirini arasın. Kafana artık dank ettiğine göre artık aramama kararı alman hoş olmuş. Bir de ipek'in sevgilisini arayıp ipek foruma yazmasın diyormuşsun. Ne güzel yorum yazıyor. Sen değil misin gece 2 lerde arayan, bir türlü boş vermeyen, veremeyen, hediyeler gönderen... Ben ipek'ten güzelim diyen. Bir insan dış görünüşü ile ölçülmez. Ama söz konusu dış görünüş olsa da sen nerdesin ipek nerde... Bir de iç güzelliğe gelince sevgilim var beni arama diyen birini gece 2 lerde aramak, seni çalıştığın şirkete şikayet etmeye vardıracak kadar mesai saatlerinde bile araman iç güzelliğinin ne durumda olduğunu gösteriyor. Sana tam 2 aydır arama deniyor. Ev, cep telefonu en bulsan arıyorsun. Artık bir dur ve şiiirindeki gibi BOŞVER

kırmızı demis ki:

melis teşekkür ederim....
..yüzün gibi Kalbin de güzelmiş...allaha emanet ol inşallah.

18 Ocak 2008 21:41   mesajın adresini al  

nestlee klasik
nestlee klasik
Ben çekildim........bundan sonrasını Allaha bırakıyorum.........
18 Ocak 2008 21:43   mesajın adresini al  

cerens
cerens
Bir de arkadaş diyor ya artık aramayacakmış, numaraları silmiş, ben ona ilk cevap yazdıktan sonra arkadaşımı sildim dediği numaralardan! aramış, ağlamış. Çok hastaymış, antibiyotik kullanıyormuş, onla doktora gelir miymiş? Bir de diyor ki özür diledim, neden benle uğraşıyorlar. Direk olarak özür dilediği olmadığı gibi, öyle bir mesaj yazıyor ki sanıyorsun ki sürekli ev-iş-cep gece 02.ye kadar arayan, arama diye küfür edildiği halde bile arayan, el işi sepetler yapıp yollayan bu arkadaş değil de kendisi bir melek. Adamla ipek nişanlanacak hala arıyorsun. Unutmadan bu arkadaşın önceki nicki fresya idi, siteden atıldı, nickini değiştirdi.

Sildiği numradan nasıl tekrar tekrar arıyor o da malum. Böyle bir insan.
19 Ocak 2008 03:04   mesajın adresini al  

Sayfalar: 1  2  Sonraki Sayfa >>      şu anda 1 - 12

sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin.
Hemen üye ol!

Bu foruma yorum eklemek için siteye üye olman veya giriş yapman gerekiyor.

Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!

Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.
ortakantin.com bir expodea üretimidir (c) 2005-2009