iyi sonla bimedi henüz yahu.. dur bakalım.. yavaş yavaş.. kantin kapandı gençler,dağılın diyene kadar devam ettirelim :) bu ilahi aşk da bir gün bitecek elbet, aldatmalar,yalanlar.. entrikalar.. ben bi dallas kadar sürer diyorum,ya da yalan rüzgarı.. ya siz? :)
10 Ocak 2008 15:47
gıro ®
aslıcım ve kertencim...iyi okumadınız mı yoksa ben mi anlatamadım? :D
oradaki karlar elemanın zihninde zaten..böyle karlara uzanmış ama içi sıcacık falan filan...hmm...aslında düşündüm de saçma olmuş hakkaten tam istediğim gibi anlatamamışım...
er ryan'ı kurtarmak filminde falan geçiyodu...işlevsiz,tamir edilemez manasında :D
2. dünya savaşı temalı bi oyundan yeni çıktım,başlığa yazarken aklım ordaydı ;)
10 Ocak 2008 15:51
kertenkelebek
ne olacak senin şu oyunların bilmem ki.. etkisinden de sıyrılamıyorsun hemen. sonra ben ve benim gibi oyunu sadece www.friv.com daki flash oyunlardan ibaret algılayan saygı değer kantin üyeleri afallayıp kalıyoruz..
10 Ocak 2008 15:53
gıro ®
özür dilerim
10 Ocak 2008 15:55
kertenkelebek
aferin evladım , özür bilmek hikmettendir. geç, geç otur yerine.. çekinme,çekinme
10 Ocak 2008 15:56
gıro ®
bi ara ben de friv'e sarmıştım...iyidir.
10 Ocak 2008 15:56
kertenkelebek
orda ying-yang diye bir oyun var.. bir türlü oynayamadım, içimde kaldı.. bir ara dene bana da öğret, olar mı ?
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/17040
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!
Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.