aslı ile kerem daha masaya oturmadan sorarım ne alırdınız diye :)
19 Ocak 2008 20:43
cigdém
efet bence de elleşmeyin :)
9 Ocak 2008 20:43
kertenkelebek
Beklemediği bu soru karşısında bocaladı Aslı.. İşi ne kadar sürecekti? Aslında işim yok sizin için bindim vapura diyemezdi ya. Yine düşünceleri arasında bocaladı. Bir zaman uydurmak zorundaydı. Peki ne demeliydi ? Yarım saat, iki saat? Üç ? Beş? Off.. Keşke Kerem'in işinin ne kadar süreceğini kestirebilseydi.. Peki kendisi ne yapacaktı burada onu beklerken ?
9 Ocak 2008 20:48
kertenkelebek
biliyorum yahu takıldım.. hadi dal artık bi yerlerden hikayeye :)
no control demis ki:
yahu hikayeye el atma manasında dedim.
aslı ile kerem daha masaya oturmadan sorarım ne alırdınız diye :)
9 Ocak 2008 20:48
no control
yok dalmam.ben basit bir garson parçasıyım :)))
19 Ocak 2008 20:51
küçük bir kız çocuğu
belki de sonra görüşmeliydiler.. ertesi gün için sözleşseler? hem haftasonuydu yarın..
''bütün günümü arkadaşıma ayırdım'' dedi Aslı.. bir sonraki vapurla geri dönerdi.. böylece Pınar'ı da çok bekletmemiş olurdu..
9 Ocak 2008 20:54
aslan67
Siz biraz takılın ben Erol Taş kimliğimle dalacağım hikayeye daha sonra:)
Eee hayat öyle sandığınız gibi tozpembe değil..
muhahaha
19 Ocak 2008 21:02
kertenkelebek
Tam o esnada çalan telefon Aslı'yı pişmanlık duymaktan kurtardı. Pınar'dı arayan. Yarım saattir bekliyordu, ve hava çok soğuktu, neredeydi sahi Aslı ? ''geliyorum, biraz geciktim afedersin'' dedi Aslı alelacele.. Ne de olsa yanına gittiğinde Pınar'a herşeyi açıklayacak,kızgınlığı geçecekti Pınar'ın. Ya da belki daha da kızacaktı, kim bilir.
9 Ocak 2008 21:05
küçük bir kız çocuğu
bu arada tekrar okudum da Can, hava soğuk falan değil yahu :D mevsim yaz :D
10 Ocak 2008 15:34
kertenkelebek
hep bu Can :) yazı kışa çevirdi..insanları da elele tutuşturdu.. cık cık cık :D
10 Ocak 2008 15:44
..!!onur
valla ya bn kötü son isterdim .. 2 side ölsün hatta bagırsakları falan cıksın dısarı offf ne çekerdi he..
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/17040
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!
Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.