aslı ne güzel yazmışsın ya : ) içimden keşke,keşke benimde böyle bir hikayem olsaydı diye geçiriyorum...hayalperest biriyim sanırım...yüreğine,ellerine sağlık..lütfen devamı gelsin...gerçi bunun için reinforced gattusoyada devamı gelsin demek gerekiyor oldukça başarılı devam ettirmiş hikayeyi... : )
9 Ocak 2008 08:23
serd@l
harikasınız ya...aslı lütfen devamını okuyalım..ne güzel bir aşk hikayesi yaşanıyor sonun da öyle bitsin...offf benim de böyle bir hikayeye ihtiyacım vaaar :((
9 Ocak 2008 08:32
kertenkelebek
bu ismini yanlış söyleme hikayesi çok Türk filmi tadında olmuş ama olmuş bence :)) tabi sonunu tatlıya bağlamak bizim elimizde..
hatta belki ilham kaynağı olur geçen gün yaşadığım bir olayı anlatayım..
köprülü kavşakta indim yıldıza gideceğim.. oraları bilen bilir hava da kararınca acayip bir yol.. indim, ilk defa oradan okula gideceğim. Neyse bi çocuk geçiyodu bi tek yoldan, pardon dedim beşiktaşa gitçem de nasıl gidebilirim acaba.. benimle gelin dedi ben de zincirlikuyuya gitçem ordan başka yol yok burdan gitmenin.. derken bıdı bıdı, vıdı vıdı.. artık otobüse bineceğimiz yere geldik gayri ihtiyari görüşürüz oldu.. nasıl görüşeceğiz der gibi baktık birbirimize :) çocuk ismini söyledi, çalıştığı yeri söyledi eve geldiğimde unutmuştum.. al işte nereden bulacağım bir daha ben onu :D
9 Ocak 2008 09:07
kertenkelebek
ay resmen berbat anlatmışım :S Aslı'cım benden sana yar olmaz.. Can'dan sonra utandım kendimden..
9 Ocak 2008 09:10
küçük bir kız çocuğu
iyi ki varsınız be inanılmaz gaza geldim :) hiç bu kadar çok bitirmek istememiştim.. ama isimler aslı ve kerem olarak kalsın olmaz mı?
9 Ocak 2008 09:54
serd@l
aslı senaryoda ufacı bi değişiklik yapabilirmisin..erkek karakterin ismi serdal olsun :) adım s ile başlıyor o zaman kızın adı da s ile başlasıın :))) sponsorun olurum yeni klavye alırım sana tamam mı:))
kerem-aslı efsane oldular..bu hikayede yeni isimlerle çağımızın efsanesi olabilirler..yeni isim olsun derim...
9 Ocak 2008 10:40
küçük bir kız çocuğu
hikaye bitsin sen karakterlerin adını değiştirirsin =)
s£®d@l demis ki:
aslı senaryoda ufacı bi değişiklik yapabilirmisin..erkek karakterin ismi serdal olsun :) adım s ile başlıyor o zaman kızın adı da s ile başlasıın :))) sponsorun olurum yeni klavye alırım sana tamam mı:))
kerem-aslı efsane oldular..bu hikayede yeni isimlerle çağımızın efsanesi olabilirler..yeni isim olsun derim...
9 Ocak 2008 10:52
serd@l
adını nerden biliyorum küçük kız :))
kandıramadım yaa..orjinal senaryoda olmak vardı tühhh. :P
9 Ocak 2008 10:58
küçük bir kız çocuğu
Aslı, kıyının yaklaştığını görünce iyiden iyiye panik halinde buldu kendini.. vücudunun verdiği tepkilere kendisi bile inanmıyordu.. susuyorlardı.. Aslı, bu susmaları oldum olası sevmezdi zaten.. şimdi ise bu susmalar işkence gibi gelmeye başlamıştı.. Aslı, onun için vapura bindiği adamın kendi kendine gülümsediğini fark etti.. acaba ne düşünüyordu, aklından neler geçiyordu? başkalarının düşüncelerini okuma fikri her zaman ürpertici gelmişti ama şimdi yanında oturan adamın aklından geçenleri okumayı çok isterdi..
bir anda Aslı'nın aklına bu iyi giyimli yakışıklı adamın adını bile bilmediği geldi.. Kerem'e dönüp gülümsedi Aslı, '' hayatımı kurtardınız ama daha adınızı bile bilmiyorum '' dedi.. doğru ya, Kerem'in nasıl aklına gelmemişti bu.. onu ilk kez gördüğünde adı nedir acaba diye düşünmüştü ama olaylar sonradan o kadar hızlı gelişmişti ki ismini sormak aklına gelmemişti.. '' Ne kadar kabasın Kerem '' diye düşündü içinden.. elini uzattı, ''Ben Kerem'' dedi..
Aslı'nın yüzündeki gülümseme biraz daha canlandı.. bu nasıl bir tesadüf olabilirdi ki.. '' Ben de Aslı '' dedi ''memnun oldum''..
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/17040
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!
Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.