(tek satır halinde yazılması gerekir, sayfa dağılmasın diye kaydırdım satırları)
gibi..
48 Ocak 2008 19:40
basbleuu
isim vermeseydin keşke, kimse adını merak etmiodur.ayrıcaaaaa, yaratık ve mal yakıştırması da hoş olmamıs bence kendi yorumun olmadan aktarsaydın bence..
(tek satır halinde yazılması gerekir, sayfa dağılmasın diye kaydırdım satırları)
gibi..
8 Ocak 2008 19:54
solitary man
abi bizim evde .. onun bir iki üst modeli var:D valla bak:D
8 Ocak 2008 19:54
*** perihel
hayır sana niye bu kadar dokandı bu ben de onu anlamadım..
istanbulls demis ki:
bizim üniversitede bir tane çoçuk var benim sınıf arkadaşımın ev arkadaşı 2 üst komşum.. adı özcan taş.. bu yaratık kendi evinde film cd si takıp izliyor, tabi hemen film başlamıyor ve reklam veriyor, yaratık reklamı begeniyor, reklamın sonundada coming soon yazıyor.. bu yaratık öbür gün gidip cd ciye
- abi coming soon filmi cıktı mı diyor...
bu nasıl birşey.. cem yılmazında dediği gibi bu kişi bizimle aynı oksijeni yakıyor.. bir açıklama getirin
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/17030
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!
Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.