ipuçları, yani etiketler; sitede dolaşırken içeriğe kolay ulaşmanızı sağlayacak sözcüklerdir.
bu anahtar kelimeler ile forum başlıklarını, grupları birbiriyle bağlayabilir, kategorize edebilirsiniz.
örnek başlığımız "hababam sınıfı" olsun; iyi ipuçları: mizah,rıfat ılgaz,sinema,kemal sunal,domdom ali,inek şaban,adile naşit
kötü ipuçları: çokkk komikk,bunun adı neydi unuttumm,bi bakar misiniz,çok egleniyorum,pffff
ekleyeceğin ipuçları -adı üstünde ipucu- mutlaka başlıkla ilgili olmalı!
artık bu başlığa ipucu ekleyebilecek kıvama gelmişsindir! bol şans
bizim üniversitede bir tane çoçuk var benim sınıf arkadaşımın ev arkadaşı 2 üst komşum.. bu yaratık kendi evinde film cd si takıp izliyor, tabi hemen film başlamıyor ve reklam veriyor, yaratık reklamı begeniyor, reklamın sonundada coming soon yazıyor.. bu yaratık öbür gün gidip cd ciye
- abi coming soon filmi cıktı mı diyor...
bu nasıl birşey.. cem yılmazında dediği gibi bu kişi bizimle aynı oksijeni yakıyor.. bir açıklama getirin
18 Ocak 2008 18:56
pinkorgasm61
dostum herkesin öle bir komşusu var demekki..bizimde bir adet saf yağız anadolu genci vardı.evimize gelip kız arkadaşlarımıza '' kızların sol kulağını öpünce zevk aldıkları doğrumu'' die sormuştu.. o an kendimi camdan atasım gelmişti.. : ))))
8 Ocak 2008 19:09
ruin
yazık ama.. niye eziyorsun çocuğu..
8 Ocak 2008 19:10
pinkorgasm61
bu ezme değildir.hayatın gerçekerini piyasa sürmedir..
8 Ocak 2008 19:11
dummy_-variable
koşun koşun helgalar geliyor
8 Ocak 2008 19:12
^^^^pilli bebek^^^^
ya bi de isim vermiş insan bir x ne biliyim bir y fln der :) çetelesi belli oldu :) yazık çocuğa ama bizde neler var sen bilseenn :)
8 Ocak 2008 19:14
ruin
Hayatın gerçekleri mi? Evet çocuk aptal olabilir, ama bunu burada deşifre ederek onu ezmiş olmuyor mu bu arkadaş?
dimitry demis ki:
bu ezme değildir.hayatın gerçekerini piyasa sürmedir..
18 Ocak 2008 19:14
pinkorgasm61
ruin
Hayatın gerçekleri mi? Evet çocuk aptal olabilir, ama bunu burada deşifre ederek onu ezmiş olmuyor mu bu arkadaş?
dostum ben çocuğun aptal olduğunu sölemedim ki..çocuğu aptal anlayan sensin..ben sölediği sözü aktardım sanki videosunu çekip milletemi gösterdim..
8 Ocak 2008 19:20
gıro ®
belki adam milletle taşak geçiyodur...aptal gibi davranarak tepki koyuyodur topluma...belki geceleri gizli gizli doomsday weapon geliştiriyo...2 sene içinde dünyanın ebesini zikecek belki de...
bunları hiç düşündün mü uşağum?
hatta kumandasını bile yapmış bak,burada işte...
28 Ocak 2008 19:23
zuğaşi_berepe
sana giren çıkan ne ??
insanların cehaletiyle dalga geçip kendinin ne kadar görgülü bilgili bir insan olduğunu mu kanıtlamaya çalışıyorsun? ... bizlerin tanımadığı özünde nasıl birisi olduğunu bilmediğimiz bir insanı embesil, mal,beyinsiz gerizekalı terimlerle aşşağılayıp egonu mu tatmin ediyorsun ? sik sik başlık açmak nasıl bir yetenek gerektiriyor çok merak ediyorum
128 Ocak 2008 19:24
ruin
Dimitry, ben sana dememiştim ki zaten başlığı açana demiştim..
8 Ocak 2008 19:27
dummy_-variable
nette ad soyad vermemk lazım belki yıllar sonra adam işe başvuracak google da adını soyadını girecekler sonra bu gereksiz şeylerle karşılaşıcaklar
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/17030
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!
Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.