%78 oy almış Howard. o boyda biri için büyük başarı smaç şampiyonu olmak.
17 Şubat 2008 05:59
hüzün abi
en güzel cumartesiydi denebilir bu gece için
17 Şubat 2008 06:00
souvereign jr.
evet evet en güzel cumartesiydi. yarın da en güzel pazar olacak :)
17 Şubat 2008 06:01
yerleyeksan
büyük başarımı ya sen iyimsiin:) adam 2 10 boyunda zıplamasa bile smaç vurur.. bu işte püf nokta .. Kısa boylu sporcunun zıplama fonksiyonunu yerine getirip smaç vurması. değerli olan bu uzun boylu olmak marifet değil çünki kısa YAY uzun yaydan daha iyi zıplar bir fizik kuralıdır bu.. 2006 daki o eleman 179 boyundaydı ama neler yaptı..gerçi kazanamadı ama estetik olarak herkesi büyüledi ben böyle düşünüyorum bilmem arkadaşlar ne düşünüyor:)
117 Şubat 2008 06:02
yerleyeksan
Yarın gözlerimize ziyafet çekeriz. hayırlı sabahlar arkadaşlar büyük keyifti sizinle konuşmak yarın devam ederiz sütümüzü içip uyuyalım.
17 Şubat 2008 06:07
souvereign jr.
gerald green de pek kısa boylu değil 2.03 :) tabi 2.10luk bir adam elini kaldırsa basar smacı o ayrı konu ama estetik olarak daha başarılıydı howard green'den.
17 Şubat 2008 06:09
souvereign jr.
ben de yatayım artık herkese iyi geceler yarın görüşürüz esas maçta. :)
17 Şubat 2008 06:10
yerleyeksan
görüşürüz.. Bu howard rüyamıza girmesin izbandut herif:) supermannnnnnnnnnnnnnnnnnn:)
17 Şubat 2008 06:14
aslan67
Dün gece de dediğim gibi doğu karması çaktı:D
Kevin Garnett ya adamım oynayamadı:(
18 Şubat 2008 12:21
denizhan
hasta halimle gecenin 3'ünde uyandım ve izledim. değdi mi ?! emin değilim =)
bir ara lebron ile howard'ın coşmaları dışında bayağı durağan geçti maç. yine de kidd-lebron-howard üçlüsünü izlemek epey eğlenceliydi.
bir de sonu iyiydi maçın. ray allen yerine hido alınsaydı da lebron muhtemelen mvp olamayacaktı =)
18 Şubat 2008 12:47
yerleyeksan
İlk 10 dakika doğunun alacağı belliydi. Batıda bir isteksizlik vardı zaten..Tim duncan ve Dirk durağan kalınca.. güzeldi ama yinede..Lebronu çok abartıyorlar..Ee ,Jordan olmayınca ortalık ..böylelerine kaldı..
18 Şubat 2008 17:30
souvereign jr.
ray allen saf şutör valla adam leblebi gibi 3lük attı maçın sonlarında. ben bi ara maçı kazandıran , çeviren adam olduğu için ray allen bile kazanabilir diye düşündüm ama lebron'un smaçları asistleri ve istatistikleri çok çok iyiydi. haketti lebron.
kobe'de maşallah alçı ile sahaya çıkçakmış nerdese 3.dakkadan sora bench'e oturunca parmağının kırık olmasına rağmen tüm elini sardılar. 3dakka seyrettiğimiz için maç durağan geçti bence ilk çeyrek özellikle ama gene bol skorlu geçti.
ben özellikle chris paul'ü çok beğendim sayı ve asistte double double yaptı eğer batı kazansaydı o mvp seçilirdi hem kendi seyircisinin önünde oynamanın verdiği avantaj da cabası.
maçın en iyi hareketi ise kidd-lebron-howard 3lüsünün havada paslaşıp yapılan alleyhoop'tu.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/17026
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!
Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.