| |
aslan67
|
tecrübe denen şey tek dişi kalmış canavar denizhan,gerektiğinde adamı yer bitirir:P
denizhan demis ki:
yavaş gel ömer :)
batı yaşlandı.
doğu gümbür gümbür geliyor.
lebron, dwight howard. wade formsuz, ona rağmen yine wade.
|
|
|
~ 243 gün
|
|
| |
aslan67
|
ben smaç yarışmasını bekliyorum asıl:P
sokmuşum nba all star'a:D
|
|
~ 243 gün
|
|
| |
luca leotardo
|
Türk yok mu:D Hedo valla olur aslında da destek yok bu sene 19 sayı 6 reb 4 asist ile oynuyor:))
|
|
~ 243 gün
|
|
| |
souvereign jr.
|
Euroleague ile NBA karşılaştırılmamalı bence.
Euroleague 40 dakika oynanan maçlardan oluşuyor ve haftada 1 maç. NBA ise 48 dakkalık maçlardan oluşuyor ve haftada minimum 3 maç.
Euroleague savunma ağırlıklı oynanıyor NBA ofans ağırlıklı.
ayrıca NBA'deki yıldızlar hiçbir yerde yok ;)
şimdi diceksiniz neden Dünya Şampiyonu olamıyorlar çünkü Dream Team artık kurulmuyor sakatlıktan korktukları için ve okadar çok maç yaptıkları için , azcık insaflı olunda tatil yapalım 1 ay diyo oyuncular :) haklılar da çünkü yazın da NBA Pre season oluyor...
|
|
~ 243 gün
|
|
| |
koalalumpur
|
Haklısın karşılaştırılmamalı bencede Euroleague de basketboll oynanıyo nba de şov yapılıyo
48 dakikda daha az efor saarfediyolardır nba de bundan eminim
Nba de ki yıldızlar hiçbiyerde olmaz yıldızlar neye gore dğelendirilir istatistiklere gore savunma yapılmıyo cunku rahat sut atıyolar ayrıca yıldız dediimiz adamlar mac basına 30 40 sut deneyebiliolar bu yuzden sayı ortalmalarıda yuksek oluyo asistte keza aynı bide Euroleague de ki gibi deil herşey asist saytılıyo nba de
Basketbol sadece şov diildir bu benim gorusum avrupada basketbol daha zevkli heyacanlı gelio bana nba de de san antonio maclarını izlerim onlar avrupalı gibi oynuyolar cunku
souvereign demis ki:
Euroleague ile NBA karşılaştırılmamalı bence.
Euroleague 40 dakika oynanan maçlardan oluşuyor ve haftada 1 maç. NBA ise 48 dakkalık maçlardan oluşuyor ve haftada minimum 3 maç.
Euroleague savunma ağırlıklı oynanıyor NBA ofans ağırlıklı.
ayrıca NBA'deki yıldızlar hiçbir yerde yok ;)
şimdi diceksiniz neden Dünya Şampiyonu olamıyorlar çünkü Dream Team artık kurulmuyor sakatlıktan korktukları için ve okadar çok maç yaptıkları için , azcık insaflı olunda tatil yapalım 1 ay diyo oyuncular :) haklılar da çünkü yazın da NBA Pre season oluyor...
|
|
|
~ 243 gün
|
|
| |
kimin umrunda ki:d:d
|
basketbol bıraz da şov oyunudur onu hentbolden voleybolden ayıran da bu şovdur.. ızlenmesının keyıf vermesı de bundan kaynaklanır.. futboldan sonra basketbolun bu kadar sevılmesı ve tutulmasında NBAın ve bu işin şov kısmının onemı de buyuktur... eger kı basketbol bu sekılde şovla ilgi çekebılecekse bırakalım yapılsın...
|
|
1 ~ 243 gün
|
|
| |
koalalumpur
|
Profosyonel sporlarda sov 2. 3. planda olmalıdır ayrıca bu bi takım oyunudur.
Sovu bu allstarlarda yapmalılar sadece bence basketbolu smaçlardan ibaret zannedilmesine sebep olmuştur nba yaptığı tanıtım budur!!!
|
|
~ 243 gün
|
|
| |
kimin umrunda ki:d:d
|
takım oyunu dıe bıreysel farklılıgını gosteremezsın şovunu yapamazsın dıe bı kural yoktr ama.. ayrıca bazen o şovları ıkılı uclu de yapabılıolar... yanı takım oyunu olması şovun yapılmasına engel deıl .. ayrıca zaten sadece şovdr denmıo içinde şov da vardr.. ben nbaı takıp edıp de basketbolu sadece smaclardan ıbaret sayan bırını daha gormedım:S
|
|
~ 243 gün
|
|
| |
koalalumpur
|
Kimse yapmasın demiyo ama basketbolda sadece şov deildir..eminim nba i izleyenlerin buyuk bölümü sadece o smaçlar için izliyodur hos zaten izlenilcek başka bi şeyide yok (bi kac guardı ayrı tutuyorum)
Peki nba de kurallar neden değişmeye başladı neden avrupai basketbol oynayan takımlar nba de daha başarılı oldular (bknz. spurs)
Onlarda anlamaya başladılar basketbolun gerçekte ne olduğunu..
|
|
~ 242 gün
|
|
| |
souvereign jr.
|
|
|
1 ~ 242 gün
|
|
| |
e = m . c²
|
bu da benim all star ım..:)
Eastern Conference:
C - Shaquille O'Neal, Miami (Ben Wallace, Chicago)
PF - Kevin Garnett, Boston
SF - LeBron James, Cleveland
SG - Vince Carter, New Jersey (Ray Allen, Boston)
PG - Jason Kidd, New Jersey
Western Conference:
C - Mehmet Okur, Utah
PF - Tim Duncan, San Antonio
SF - Dirk Nowitzki, Dallas
SG - Kobe Bryant, L.A. Lakers
PG - Allen Iverson, Denver ( Steve Nash, Phoenix; Tony Parker, San Antonio)
|
|
~ 242 gün
|
|
| |
üstteki
|
çok keyifli bi all star bizi bekliyor, bu sene LeBron James biraz daha ön plana çıkar bence.
|
|
~ 225 gün
|
|
| |
denizhan
|
ilk 5'ler açıklanmış. bir gazetede başlığı gördüm ama kadroları bilmiyorum. hoş, tahmin edebiliyorum.
off amma tembelim.
|
|
~ 224 gün
|
|
| |
souvereign jr.
|
evet bugün açıklanacaktı zaten.
|
|