30da 25 puanla kapono aldı gibson 17de kaldı nowitzki 14.
17 Şubat 2008 04:55
aslan67
kapono bu yarışmaya 10 sene boyunca da katılsa 10 sene boyunca da siker atar..öyle bir parıltı var keratada..
17 Şubat 2008 04:55
yerleyeksan
kunteper:) sökül paraları 100 dolar kaybettim acısını senden çıkarıcam:)
17 Şubat 2008 04:56
souvereign jr.
valla öyle adam leblebi gibi tıktık attı.
17 Şubat 2008 04:56
yerleyeksan
aslan sende bir traş olsan sende bir parıltı olcak ama yaz yaklaşıyor karpuz işine başlayalım:) ahahaa:)
17 Şubat 2008 04:57
aslan67
Galiba kaan kural'ın bahsettiği 25'ye 23 attığı video..
17 Şubat 2008 04:57
souvereign jr.
şimdi gecenin en güzel yarışması var smaç yarışması ben howard'ın kazanmasını istiyorum.
17 Şubat 2008 04:58
yerleyeksan
off off özledim walla basket oynamayı geneçken ne oynardık hey gidi günler hey:9 wesley snipes la beyaz bir adamın filmi vardı beyazlar beceremez adında harika bir filmdi sokak basketbolu üstüne lakaplarıda Çirkin ve kral dı. izlemeyenler varsa bulup izlesin süper bir fimdi wesley snipes baba o zamanlar vampir işiyle uğraŞmıyordu BLADE OLMADAN EVVEL:)
17 Şubat 2008 04:59
sphinx®
josh smith gelip şu dwight howard a nasıl smaç yapılır gösterse...
17 Şubat 2008 05:01
yerleyeksan
ASLAN SEN kAAN KURALLA MAÇ YAPARMISIN?= ZUHAHA MAZALLAH 180 KİLO ADAM:) üstüne falan düşerse diyorum yazık olur sana:)
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/17026
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!
Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.