ana sayfaya dön
ÜYE OL  GİRİŞ 

başlık ara

forum
forum > güncel > Diyarbakır bombacısı yakalandı
ne istediniz gencecik cocuktan pkk bombaci diyarbakir
mesaj ekleyeni başlık aç forum ana sayfası facebook'ta paylaş!

Sayfalar: 1      şu anda 1 - 6

serd@l
serd@l
Diyarbakır'daki bombalı saldırının faili yakalandı.

Diyarbakır'daki bombalı saldırının failinin yakalandığı bildirildi. Yakalanan teröristin uzun süre Irak'ın kuzeyindeki terör örgütü kamplarında eğitim aldığı kaydedildi.

ayrıntılar birazdan..
8 Ocak 2008 11:44   mesajın adresini al  

tömbeki
tömbeki
alla alla ne çabuk!!!

ne kadar salakmış bu adam ya!!! gir bi ağacın kavuğuna 1 ay saklan... sanki elleriyle koymuşlar saklandığı yere...
8 Ocak 2008 12:14   mesajın adresini al  

@' li kurufasulye
@' li kurufasulye
Yakalanması ney değiştirecek ki ? Ölen öldü, bölgedeki insanar belki korktu belki pkk nın mesajını aldı, belki de daha çok hırslandılar. Kim bilir ?
Kesin olan bir şey vardır ki : Ölenler öldü ve bir daha geri gelmeyecekler. Tek şuçları ise o anda orada olmak. İnsan hayatı bu kadar ucuz değildir. Sen büyüteceksin, okutacaksın, 3-5 çar çakal gecek bomba atacak ölecek evladın. Bu nasıl bir haktır, bu nasıl bir eylemdir. O adamın yakalanması neyi değiştirecek ? Kime ne faydası olacak ? Önemli olan kökten bir çözümle bunun bitirilmesi, eylemlerin faillerinin yaptıktan sonra değil, yapmadan önce yakalanmasıdır. Ölmek bu kadar basit bir şey değildir.
8 Ocak 2008 12:33   mesajın adresini al  

solitary man
solitary man
asalım desen astırmazlar:p dövelim desen dövdürmezler:p ne anladım ben bu işten..
8 Ocak 2008 12:34   mesajın adresini al  

xwex
xwex

kardeşim belkide adam hala bir agacın kavugunda ..... belki yakalamadılar ben hiç görmedim bir bombalı saldırıda yakalayamadık açıklamalarını hep yakaladık sorguladık cart curt sen dagdaki bir yıgın teroristti yakalamıyorsun onların içinden sadece bir tanesini yakalıyorsun iyi vaLaha

tömbeki demis ki:

alla alla ne çabuk!!!

ne kadar salakmış bu adam ya!!! gir bi ağacın kavuğuna 1 ay saklan... sanki elleriyle koymuşlar saklandığı yere...

9 Ocak 2008 22:20   mesajın adresini al  

*mahkum*
*mahkum*

belkide birilerin parmağı vardı önce yaptırdılar sonra yakkaladılar

tömbeki demis ki:

alla alla ne çabuk!!!

11 Ocak 2008 01:11   mesajın adresini al  

Sayfalar: 1      şu anda 1 - 6

sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin.
Hemen üye ol!

Bu foruma yorum eklemek için siteye üye olman veya giriş yapman gerekiyor.

Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!

Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.
ortakantin.com bir expodea üretimidir (c) 2005-2009