ipuçları, yani etiketler; sitede dolaşırken içeriğe kolay ulaşmanızı sağlayacak sözcüklerdir.
bu anahtar kelimeler ile forum başlıklarını, grupları birbiriyle bağlayabilir, kategorize edebilirsiniz.
örnek başlığımız "hababam sınıfı" olsun; iyi ipuçları: mizah,rıfat ılgaz,sinema,kemal sunal,domdom ali,inek şaban,adile naşit
kötü ipuçları: çokkk komikk,bunun adı neydi unuttumm,bi bakar misiniz,çok egleniyorum,pffff
ekleyeceğin ipuçları -adı üstünde ipucu- mutlaka başlıkla ilgili olmalı!
artık bu başlığa ipucu ekleyebilecek kıvama gelmişsindir! bol şans
1. Modeminizi kapattiginizda icinizde bir burukluk hissediyorsaniz;
2. Defterinizdeki tum adreslerde @ varsa;
3. Internet erisimi olmadigi icin annenizle haberlesemiyorsaniz;
4. Telefon faturaniz 2 sayfadan fazlaysa;
5. Esiniz resti cekip Hayir, bilgisayar yataga giremez! dediyse;
6. Bilgisayar masanizin sandalyesini bir klozetle degistirmeyi dusunduyseniz;
7. Gulumsediginizde basinizi yan ceviriyorsaniz; :-)
8. Esiniz devamli olarak evlilikte iletisimin onemini vurguluyorsa ve siz de bunun uzerine kendisine yeni bir telefon hatti ve modem aldiysaniz;
9. Kelime islemcinizle birseyler yazarken her noktadan sonra com yaziyorsaniz.com
10. 0,1,2,3,4,5,6,7,8,9,A,B,C,D,... diye sayiyorsaniz;
11. Ruyalariniz 256 renkse;
12. Uyumaya calisirken sleep(8*3600) diye dusunuyorsaniz;
13. Asansore bindiginizde gitmek istediginiz kata ait dugmeyi cift tikliyorsaniz.
Bu internet olayı biraz abartıya kaçmaya başlamış demektir
8 Ocak 2008 00:31
souvereign jr.
ben bir internet delisiymişim... :)))
çok güzel tespitler...
8 Ocak 2008 00:50
souvereign jr.
hadi ordan :P sen de bendensin ;)
solitary man demis ki:
bende internet delisi oldum zannediodum:p deilmiişim :D valla sevindim he:)
8 Ocak 2008 01:04
the prens
hanginiz internet yüzünden 2 yakın arkadaşı ile tartışmaya başlayıp olay eski defterlerin açılmasına neden oldu :ss ewet bn bir deliyim hatta bağımlıyım ben bir ADD yim :ss üzülerek sölüyorum :((
ADD:Attention Deficit Disorder dikkat eksiklği sabahtan beri bunu sölüyolar yaa:((
8 Ocak 2008 01:31
poccahontas
süper !!!ben internet delisi diilim ozman:)
8 Ocak 2008 02:07
sultana (sayko)
ya geçenlerde tv seyrediyordum, kanal değiştireyim dedim, bi anda koltuğun üzerindeki kumandayı mouse gibi tutup bi yerden bi yere kaydırdığımı farkettim, ve dehşetle elimi kumandadan çektim! resmen tvde bir menü sekmesi aradı bi an için gözüm ve tıklamaya çalışıyordum. korkunç bir hal almaya başladı artık benim internet-bilgisayar bağımlılığım
(1) 8 Ocak 2008 04:03
yasin altunkaynak
kantinde ki forumlarda kendi kendime konuşarak..
8 Ocak 2008 04:05
taramaucu
darbuka ne zaman uyuştu ozaman 5-10 saniye havalandırır sonra devam ederim.seçeneklerden çok azı bana uyuyo ama ben yinede kalkamıyorum çocuğumun(bigisayarım)başından..
8 Ocak 2008 04:09
exitus
ya bigün giremezsem nete oyuncağı elinden alınmış bi çocuk gibi oluyom=/
8 Ocak 2008 15:18
eda_laylay
rüyamda ortakantin i görmeye başlayınca anladım ben..
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/17009
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
Sen de binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!