ana sayfaya dön
ÜYE OL  GİRİŞ 

başlık ara

forum
forum > sinema-tv > my name is earl& hakkını helal et
set by flo cilgin hirsiz orjinaline sadik stv
mesaj ekleyeni başlık aç forum ana sayfası facebook'ta paylaş!

Sayfalar: 1  2  3  Sonraki Sayfa >>      şu anda 1 - 12

kafamagöre
kafamagöre

cnbce deki my name is earl i izliyordur çoğumuz buda onun türkçe dini versiyonu diyelim of yaaa bu ulke ne kadar yapmacık oldu amk.....
şahsen açıp youtube de izledim earl'inkinden bi farkı yok tabı bu daha dini :) herif bile bire bir yaa he bide bunun kardeşi yok karılar aynı cadaloz....

Bir hırsızın kul haklarından kurtuluş hikayesi...

Hayata hep serseri tarafından bakan Murat, hırsızlıkla, dolandırıcılıkla yolunu bulmakta; böylelikle bu adaletsiz dünyadan kendi payına düşeni aldığına inanmaktadır. Üstelik bu serseri yaşamından hiçbir şikayeti yoktur. Fakat son işinde yakayı ele verince Murat için her şey bir anda değişir. Hapse atılan genç adam, hırsızlığın sevimsiz yüzüyle karşı karşıya kalmıştır. Hapishanede geçen zorlu iki yılın ardından Murat’ın önünde iki seçenek belirir: Ya eski hayatına geri dönecek veya tövbe ederek yepyeni bir hayata başlayacaktır. Bu sürede karısı Murat’tan boşanmış, ona bir kez olsun haram süt emzirmemiş annesi ise geçimini sağlamak için el kapılarına temizliğe gider olmuştur. Fakat bunların hiçbiri Murat’ın yaptıklarından pişman olmasını sağlamaz. Ta ki Murat, babasının öldüğünü öğrenene kadar…

Bir ölümle gelen hesaplaşma…

Yıllar önce kendilerini terk eden babasının cenazesine giden Murat, hayatı boyunca kötü yaşayan, başkalarının hakkına giren bir insanın; kendi babasının düştüğü ibretlik hale bizzat tanık olur. Cenazeye katılan hiç kimse Murat’ın babasına hakkını helal etmemiştir. Bu durumdan çok etkilenen Murat, hatalarıyla yüzleşerek derin bir iç hesaplaşma yaşar. Hapishanede ve devamındaki günlerde gördüğü o garip rüya da yavaş yavaş anlam kazanmaya başlamıştır.

Tövbe kapısı aralanıyor

Sırtında tonlarca günah, kurtuluşuyla arasında yüzlerce hayat olduğunu fark eden Murat, daha önce kötülükte bulunduğu insanlardan helallik istemek için kolları sıvar. Tövbe kapısını aralayan eski hırsız, artık geçmişte işlediği günahlardan pişmandır ve üzerindeki kul haklarından kurtulmalıdır. Fakat bu nasıl olacaktır? Hakkına girdiği onca insanı tek tek nasıl bulacaktır? Her bölüm farklı bir macera yaşayacak olan Murat, hatalarını telafi etmek için var gücüyle çabalarken onu bu helallik alma serüveninde kimi zaman dramatik kimi zaman da komik olaylar bekleyecektir.

7 Ocak 2008 15:49   mesajın adresini al  

ivy * kartanesi
ivy * kartanesi
hee evet duymuştum bunu ...ama nerden duydumu hatırlasam
7 Ocak 2008 15:55   mesajın adresini al  

kafamagöre
kafamagöre
facebook :)
7 Ocak 2008 15:56   mesajın adresini al  

secret smile(: l
ben şimdi senden duydum..
7 Ocak 2008 15:57   mesajın adresini al  

sweetdreams
sweetdreams
ahahahhahaha....
7 Ocak 2008 16:01   mesajın adresini al  

..lustrall..
..lustrall..
hiçbir taklit orjinalinden iyi olamaz.. adamı da Earl e benzetmeye çalışmışlar :p yok ama olmaz yani
7 Ocak 2008 16:11   mesajın adresini al  

ewet yaa adamı benzetmeye çalişmişlar..bıyık saçlar ama bundakinin duruşunda bi küçük emrahlık bakışi war ahahah(:

deepllessman demis ki:

hiçbir taklit orjinalinden iyi olamaz.. adamı da Earl e benzetmeye çalışmışlar :p yok ama olmaz yani

7 Ocak 2008 16:14   mesajın adresini al  

kafamagöre
kafamagöre
ya earl bari komık bu dırek duygusal bide tam izlerken alkol alıodum bunalıma girdim bi an sanki tovbe kapım aralandı :ws
7 Ocak 2008 16:15   mesajın adresini al  

((:
7 Ocak 2008 16:16   mesajın adresini al  

kafamagöre
kafamagöre
içkiyi bıraktım yaa 5 dakikalıga 11 bölümünü 3günde izledimm ufkum genişledi ama elemanda cok serefsizz yaaa cok kısnın hayatını zıkıp atmıs :)
7 Ocak 2008 16:20   mesajın adresini al  

sweetdreams
sweetdreams
ahahaha...
peki kardeşini de benzetebilmişler mi?
7 Ocak 2008 16:22   mesajın adresini al  

kafamagöre
kafamagöre
işte sorun bu kardesı yok ama eskı karı aynı cadalozz :) bidebunun annesi var bide ekmek fırını oldu haha :)

bide esas kız var anam bu kadarmı guzel olabılır

kesın bı kac bolum sonra fılm icabı olür o kız

bi dizide cemaatci genclık kız ıcın izliyor diyee kızı öldürdüler rol icabı hahahaaaa
7 Ocak 2008 16:34   mesajın adresini al  

Sayfalar: 1  2  3  Sonraki Sayfa >>      şu anda 1 - 12

sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin.
Hemen üye ol!

Bu foruma yorum eklemek için siteye üye olman veya giriş yapman gerekiyor.

Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!

Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.
ortakantin.com bir expodea üretimidir (c) 2005-2009