YÖK Başkanı Özcan, konuşmasına şöyle devam etti: “Liseyi bitiren her öğrenci üniversiteye gitmek istiyor. Neden herkes üniversiteye yöneliyorlar? Çünkü, üniversiteler bedava.
üniversite bedava mı? harç parası niye alınıyo madem? hem lisede de her ay aidat toplanıyordu benim mezun olduğum lisede geçen sene aidatları vermedikleri için mezuniyet töreni ve andaç yapılmadı zaten... lisede de bedava okuduk sanki!
7 Ocak 2008 16:06
souvereign jr.
“Madem böyle düşünüyorsunuz, neden düşüncenizi uygulamak yerine, yeni üniversiteler açıyorsunuz?” sorusu üzerine, “Ben göreve geleli henüz üç hafta oldu. Bu kadar kısa sürede bunu uygulamaya kalkarsam, herhalde beni oradan çabuk indirirler” yanıtını verdi.
zaten üniversiteleri paralı hale getirirsen mecbur 1 hafta içinde inersin... neyden korkuyor ki yök başkanı beni çabuk indirirler diyor? komik böyle düşünmesi...
7 Ocak 2008 16:08
ot
hey allahım. su yorumlara bak cay demle. okumuyor musunuz adamin dediklerini ya. halen parasi olmayan okumayacak mı diyorsunuz?
7 Ocak 2008 16:08
souvereign jr.
okudum zaten tamamını üniversite bedava demiş adam nesi bedava işte? ben de onu soruyorum...
..ot... demis ki:
hey allahım. su yorumlara bak cay demle. okumuyor musunuz adamin dediklerini ya. halen parasi olmayan okumayacak mı diyorsunuz?
7 Ocak 2008 16:14
kırmızı elma
ADAM vakıf olsun kredi sağlansın altında parayı veren düdüğü çalar diyor...
sen DÜDÜK SATAN DEVLET GÖRDÜNMÜ???????
iyice keriz yerine koyuyorlar bu umacılar bizi......
7 Ocak 2008 16:14
ot
alemsiniz valla :) saygılar...
7 Ocak 2008 16:16
boomerang ¹³
benden de sevgiler..
7 Ocak 2008 16:17
souvereign jr.
odtü'de devlet üniversitesi ama... paralı olursa sen de para verceksin.
..ot... demis ki:
alemsiniz valla :) saygılar...
7 Ocak 2008 16:17
ot
yok baskaninin aciklamasi muallak kalmıs. ne kastettigini bilmiyorum. ama boomerang ve benim basindan beri bahsettigim sistem basarili ogrenciye burs veriyor. yani ben burs alcaktim. para vermeyecektim. he ama yök baskaninin kasti herkes para verecek ise yanlıs olur.
(valla bana dokunmayan yılan bin yasasincilik degil bu :))
7 Ocak 2008 16:23
jadambenim
once onlar memur maaşı almayı kabul etsinler sonra bakalım cocuk okutmak degil ...yiyecek eymekleri olmaz.....
17 Ocak 2008 16:24
kırmızı elma
ben sizi anlamıyorum ot ve boom...ne bu ayrımcılık? okumak herkezin hakkı değilmi?
birsürü işe yaramayan makam verken ve resmi dairelerde gereksiz iç yazışma yapılırken okul vakıf olsun....oldu biz bunun adını koyalım a dostlar...biz bu açıklamaya üniler Ticarethane olsun diyelim?????????????????
7 Ocak 2008 16:54
ot
ben sizi anlamıyorum ot ve boom...
bence de arkadasım. anlamıyorsun. su cumlenden belli:
ne bu ayrımcılık?
cikara cikara bunu cikardin yani yazdiklarimizdan. :) dogrudur...
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/16994
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!
Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.