ana sayfaya dön
ÜYE OL  GİRİŞ 

başlık ara

forum
forum > kampüs hayatı > Devlet üniversiteleri paralı olsun/YÖK Bşk.

Sayfalar: 1  2  3  4  5  6  7  8  10  11  12  13  14  << Önceki Sayfa  Sonraki Sayfa >>      şu anda 73 - 84

boomerang ¹³
boomerang ¹³
garip..
 2   7 Ocak 2008 15:30   mesajın adresini al  

kırmızı elma
kırmızı elma
orman mühendisliği......su ürünlerii...besicilik....arıcılık....çevre mühendisliği......
evet bunlar az bölümler..ama bu bölümlerin 1 öğrencisi olsada ayırım olmamalı.
 2   7 Ocak 2008 15:30   mesajın adresini al  

ot
ot
ögrenci sayisiyla alakasi yok arkadasım olayin. piyasanın ihtiyaci ile alakası var. ne bekliyorsunuz bilmem ki. devlet herkese mavi boncuk dagitsin sonra bir adım ilerleyemesin mi? devletin üstüne yuktur bu kadar universitede ogrencisi. bu yuk de pahaliya patlamaktadir. ihtiyac olmayan bolumlere yapilan bunca yatirima bir yerde dur demek lazimdir...

kırmızı demis ki:

orman mühendisliği......su ürünlerii...besicilik....arıcılık....çevre mühendisliği......

7 Ocak 2008 15:34   mesajın adresini al  

ot
ot
arti bunlarin bazilari meslek liselerinde ogretilebilecek meslekler. gerek yoktur universiteye. ilkokulda kumeleri, orta okulda kumeleri tekrar, lisede olmadi tekrar kumeleri ogretmektense ogrenciye, meslek lisesinin bir bransında aricilik ogretirsin. gerek yoktur kumeleri bilmesine pek fazla. o adam da liseden sonra cikar isini yapar. universiteye gerek kalmaz...

kırmızı demis ki:

7 Ocak 2008 15:37   mesajın adresini al  

kırmızı elma
kırmızı elma
bilgi istiyorummmmm lütfeennnnn.

aranızda orman mühendisi olan varmı?????????? ORMAN MÜHENDİSİ ne yapar?
7 Ocak 2008 15:40   mesajın adresini al  

ot
ot
:)
turkiyede en fazla issiz mezunun oldugu bolumdur bildigim kadariyla...

kırmızı demis ki:

bilgi istiyorummmmm lütfeennnnn.

aranızda orman mühendisi olan varmı?????????? ORMAN MÜHENDİSİ ne yapar?

7 Ocak 2008 15:41   mesajın adresini al  

kırmızı elma
kırmızı elma
yaaa dalga geçme...valla.....ben mühendis değilim..işletme iktisat benim alanım......orman mühendisi,çevre mühendisi ve Özellikle de Su ürünlerini merak ediyorum...
7 Ocak 2008 15:46   mesajın adresini al  

ot
ot
arkadasim ben de ne is yaptiklarini bilmem pek fazla. ama orman muhendislerinin is bulamadiklarini, onlara ihtiyacin olmadigini bilirim. hepsi bu. bu bolumlerden hangisi icin de universiteye gerek yoktur teorik olarak. onu da bilmem. ama bazilari icin olmasa gerek. teknik lisede halledilebilcek konular. en basitinden bana aricilik oyle geliyor. tam bilgim yok ama aricilik oyle olmasa bile bu sekilde cok bolum cikarilabilir...

kırmızı demis ki:

yaaa dalga geçme...valla.....ben mühendis değilim..işletme iktisat benim alanım......orman mühendisi,çevre mühendisi ve Özellikle de Su ürünlerini merak ediyorum...

7 Ocak 2008 15:49   mesajın adresini al  

ot
ot
7 Ocak 2008 15:50   mesajın adresini al  

..lustrall..
..lustrall..
devlet unilerini özelleştirmeyi amaçlıyorlar belli, yada yabancı devletlere satmayı.. bi okullarımız kalmıştı satılmadık.. boğaziçinin adı robert olur, odtu san athuan okulu .. satın anasını satiim satın ipneler.. pezevkinn evlatları kendi çocuklarını amerikalarda okutsun bizim burda haklarımızı gaspetsin..
 2   7 Ocak 2008 15:58   mesajın adresini al  

kırmızı elma
kırmızı elma
EVET...biz boşa dirsek çürütelim tepedikilerde popo büyütsün.... :((

ı am so unhappy.........
7 Ocak 2008 16:02   mesajın adresini al  

souvereign jr.
souvereign jr.
Devlet üniversiteleri paralı olsun
YÖK Başkanı Özcan: 'Herkes üniversite okumamalı'

HÖST!

tamam senin paran var anladık Sayın Özcan , ama parası olmayan okuyamıcak mı? çok saçma , gereksiz polemik yaratmaya çalışmış...
7 Ocak 2008 16:04   mesajın adresini al  

Sayfalar: 1  2  3  4  5  6  7  8  10  11  12  13  14  << Önceki Sayfa  Sonraki Sayfa >>      şu anda 73 - 84

sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin.
Hemen üye ol!

Bu foruma yorum eklemek için siteye üye olman veya giriş yapman gerekiyor.

Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!

Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.
ortakantin.com bir expodea üretimidir (c) 2005-2008