ana sayfaya dön
ÜYE OL  GİRİŞ 

başlık ara

forum
forum > İlişkiler > lise aşkı ve olanlar

Sayfalar: 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  << Önceki Sayfa  Sonraki Sayfa >>      şu anda 97 - 108

_lulu_
_lulu_
böyle bişey gecen facebookta okudum.içinize atmayın söyleyin gitsin sonradan pişman olmayın tarzı bıseydı
7 Ocak 2008 17:35   mesajın adresini al  

looser
looser
sevipte söyleyememeyle alakalı bi hikaye daha vardı baya güzel bi yazıydı. adam çok seviyor ama söyleyemiyor en iyi arkadaşı oluyor kızın... evlilik töreninde sağdıcı bile olur.. kızın da kendini sevdiğini kız öldükten sonra günlüğünden öğreniyor... benim bi arkdaşta bunu okuyunca hemen sevdiği kıza kendini açtı ( kızla arkdaşım çok iyi arkdaştı hatta hikayedeki gibi en iyi arkadaş olanından) ama ne yazık ki kız hayır sen benim çok sevdiğim bir arkdaşımsın senle öle bişey düşünemem dedi:) neymiş hayat her zaman hikayelerdeki gibi olmuyomuş:D
7 Ocak 2008 17:41   mesajın adresini al  

tine®©in
tine®©in
hayatınızın sonuna kadar yalnız kalcağınızı bilsen bile arama tekrar cıkma karşısına, karşına cıkmasına da izin verme, yine kırcaksınız yine acıtcaksınız birbirinizi. uzaktan sev seviceksen bırak yoluna gitsin
7 Ocak 2008 17:57   mesajın adresini al  

o6uz²
o6uz²
oha ! aşk acısı çeken her insan evladına sesleniyorum burdan :
Bu filmden uzak durun. adaımın ebesini beller kendisi..
ha ama inanmayıp görmek istiyosanız, sonuçlarına katlanacaksanız önden buyurun..

çok fena bir filmdir.
city of angels 1,
the notebook 2 dir. ya da yer değiştirirler aralarında.
öyle diyim ben size.

taramaucu demis ki:

sana tek tavsiyem notebook filmini izlemeni istemem olurdu.orda kendini görceksin emin ol...

7 Ocak 2008 18:00   mesajın adresini al  

the_ruach
the_ruach
ouz sende var mı notebook filmi:D
7 Ocak 2008 19:01   mesajın adresini al  

dr_fb_li
dr_fb_li
unutamamak ne kötü keike format atabilsek beyinlerimize bi gün bunu bulucam gerçek anlamda amnezi yapan bi ilaç yutucam ondan her bir tablet bi sene 3 tablette 3 seneyi unutucam ama belli kısımlarını offffffff
7 Ocak 2008 19:03   mesajın adresini al  

looser
looser
eternal sunshine of the spotless mind filminide unutmamak lazım güzel bi film... insanı etkiliyor....
7 Ocak 2008 19:22   mesajın adresini al  

o6uz²
o6uz²
varDI.. 2 gün önce izledim sonra shift+delete kurbanı oldu.
istersen download eder getiririm.

the_ruach demis ki:

ouz sende var mı notebook filmi:D

7 Ocak 2008 20:40   mesajın adresini al  

looser
looser
ben daha dün izledim çok hoş bir film güzel film eğer notebook tarzı filmleri seviyosanız great expectations filmini mutlaka izleyin notebook a benziyor konusu ama bence ondan çok daha güzel...
8 Ocak 2008 06:30   mesajın adresini al  

! ßlaq~ßerry
! ßlaq~ßerry
ILK ASK diye bi film izledim gecen gün o aklima geldi yazdiklarini okuyunca...
8 Ocak 2008 10:18   mesajın adresini al  

€ponin
€ponin

korkarım haklı:(

*tane® can* demis ki:

hayatınızın sonuna kadar yalnız kalcağınızı bilsen bile arama tekrar cıkma karşısına, karşına cıkmasına da izin verme, yine kırcaksınız yine acıtcaksınız birbirinizi. uzaktan sev seviceksen bırak yoluna gitsin

9 Ocak 2008 01:13   mesajın adresini al  

anasayfa
anasayfa
lisede platonik bi şekilde aşık olduğum kişiyle mezun olduktan sonra falan görüşmüş buluşmuştuk bi defa.. hissediyodu onu sevdiğimi sanırım ama ben söylemedim inat ettim. şimdi amerikada yüksek lisans yapıyo.. giderken mail adresimi falan da almıştı ama seneler geçti bi mail gelmedi.. of ulan
10 Ocak 2008 18:55   mesajın adresini al  

Sayfalar: 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  << Önceki Sayfa  Sonraki Sayfa >>      şu anda 97 - 108

sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin.
Hemen üye ol!

Bu foruma yorum eklemek için siteye üye olman veya giriş yapman gerekiyor.

Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!

Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.
ortakantin.com bir expodea üretimidir (c) 2005-2008