sweetdreams demis ki:
neyse bundan sonraki kısma mehmet devam etsin ben gidip devletler özel hukuku çalışyıım hayır yazınca da tekrara giriyoruz boşuna yer israfı:))
saol boomerang valla küfretcen die tırsmıştım ama...
boomerang ¹³ demis ki:
hayatta önemli bulduğun şeyleri gerçekleştirmek için, asla geç değildir..
sonra,
Merciful Father, I have squandered my days with plans of many things. This was not among them. But at this moment, I beg only to live the next few minutes well. For all we ought to have thought, and have not thought; all we ought to have said, and have not said; all we ought to have done, and have not done; I pray thee God for forgiveness.
düşündükçe kafayı tırlatacaksın..anlıyorum iki arada kalmayı..
ne demiş iclal ablam(kendisinden pek hazzetmesem de)..
sadece bizim kanayan dizlerimiz yoktu,bizim de kanattıklarımız vardı..
7 Ocak 2008 03:00
aslan67
not defterim aklıma geldi:)
boomerang ¹³ demis ki:
ha, bir de..
en kötü karar bile kararsızlıktan iyidir..
7 Ocak 2008 03:00
peter pan
hayır neden hala of çekiyosun ki? olması gereken o. biriyle konuşup yol yakınken yanlıştan dön, diğerine koş. madem eleman da hala seni seviyo ne halt yemeye beklersin. yemişsin bi halt işte, bi halt daha yemeden vakit kaybetme.
ayrıca biri bana sus desin. buralara yazmak bana göre değil. lakin hikaye ilgimi çekti işte.
peter pan demis ki:
hayır neden hala of çekiyosun ki? olması gereken o. biriyle konuşup yol yakınken yanlıştan dön, diğerine koş. madem eleman da hala seni seviyo ne halt yemeye beklersin. yemişsin bi halt işte, bi halt daha yemeden vakit kaybetme.
ayrıca biri bana sus desin. buralara yazmak bana göre değil. lakin hikaye ilgimi çekti işte.
7 Ocak 2008 03:02
€ponin
en iyisi herkese bi eyvalla deyip gideyim ben nereye gitceksem
ulan gitcek yer de yok....
benim canım çikolata istedi, aşağıda buzdolabında var 2 tane kinder.. şimdi istiyorum ama aşağıya inip, dolabı açıp onu almak koyuyor.. yani üff diyorum püff diyorum.. veya bazen ya daha sonra diyorum..
ama eğer ben aşağıya inip dolabı açıp kinder'imi almıyorsam demek ki ben bunu yeteri kadar istemiyormuşum diyorum.. diyorum ki, demek ki aşağıya inmek, dolabı açıp kinder'i almak yüzünden kalkmıyorum yerimden, ve demek ki aslında o kadar çok istemiyormuşum..
sonra ne oluyor.. aşağıya iniyorum.. bir bakıyorum hassiktir be rıfat abi kinder'ler yok.. babam uyanmış çikolata yiyeceği tutmuş almış yemiş..
sonra elimde bir paket sigara bir de eski kinder paketleri sabahlıyorum..
ne erken, ne geç..
şu an onu istiyorsan, arayıp ''ıgh, şey, eaam, hmm, aaaaaaaam'' der söylersin..
ya peter yani kırk yılda bir bişey sordum hemen gitmeye kalkıyosun ya
ölme gitme yoluna gelsin dicem ama o kadar vicdansız değilim
peter pan demis ki:
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/16989
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!
Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.