Ya sen beim yazdıkalrımı yazmasana mehmet,böyle faydamız olmuyo sen konuya soldan dal ben sağdan:)) ayrıca taklit etme beni artık:)yeter!
tirbiyeli ol acık:)) ben sana bişey diyom mu sen benim yazdıklarımdan kopya çekerken?:))
7 Ocak 2008 02:35
sweetdreams
ayrıca ona daha çok zarar veriyosun çünkü bi gün er ya da geç gerçeği farkediceksin ve sen gittiğinde daha kötü olcak sana da şaane bi pişmanlık ve vicdan azabı kalcak,sana daha fazla bağlanmadan olaya müdahale etmelisin bence.
peter pan
olur:))
michelangelo demis ki:
peter bunu hallettikten sora beni de dinler misin?benim de anlatcak çok şeyim var..
sweetdreams
kimin tirbiyesiz olduunu 70 milyon biliyo mehmet,ayrıca döverim seni mehmet:) bana laf yetiştirme de insanların sorunalrını çöz bak kuyruk oluyo süpersonik kahraman,hep laff hep iş yok ama:))
peter pan demis ki:
Ya sen beim yazdıkalrımı yazmasana mehmet,böyle faydamız olmuyo sen konuya soldan dal ben sağdan:)) ayrıca taklit etme beni artık:)yeter!
tirbiyeli ol acık:)) ben sana bişey diyom mu sen benim yazdıklarımdan kopya çekerken?:))
7 Ocak 2008 02:37
peter pan
kesinlikle...
yapılacak ilk şey de bu işte. konuşmak, anlatmak. zor belki ama mecbursun.
sweetdreams demis ki:
ayrıca ona daha çok zarar veriyosun çünkü bi gün er ya da geç gerçeği farkediceksin ve sen gittiğinde daha kötü olcak sana da şaane bi pişmanlık ve vicdan azabı kalcak,sana daha fazla bağlanmadan olaya müdahale etmelisin bence.
€ponin
ben onu sevmiorum aslında yani öyle demek istedin di mi peter şimdi ama haklısın sağlıklı olalım da tek başına yetmiyo...
peter pan
kimin tirbiyesiz olduunu 70 milyon biliyo mehmet,ayrıca döverim seni mehmet:) bana laf yetiştirme de insanların sorunalrını çöz bak kuyruk oluyo süpersonik kahraman,hep laff hep iş yok ama:))
bana çamur atmasana sen arkadaşım! herkesi yedin, ortakantini yedin beni de mi yicen?:)
7 Ocak 2008 02:38
rap'unzel
ilkOkul,lise,üniversite..ve şu an aramızda bulunamayan bütün aşkların ......!!
7 Ocak 2008 02:38
peter pan
sevmiyosun evet. sevmiyosan bağlanmasın daha fazla. stres yapıp sağlığından olmamak için bir an evvel git konuş işte.
€ponin demis ki:
ben onu sevmiorum aslında yani öyle demek istedin di mi peter şimdi ama haklısın sağlıklı olalım da tek başına yetmiyo...
7 Ocak 2008 02:39
sweetdreams
sevmiyosun onun seni sevmesini seviyosun,üzülüyosun onun için yardım etmek istiyosun,sanıyosun ki onu sen mutlu edebilirsen sen de mutlu olucaksın,değil ama...
ben de amma kesin konuşuyorum haa böyle benim sanki olay kişisi:)
€ponin demis ki:
7 Ocak 2008 02:39
boomerang ¹³
imdb puanı 7,7..
17 Ocak 2008 02:40
sweetdreams
bak hala mehmet:) arkadaşım sen mi benim sen mi bensin nooluyo yav?:) bi farklı şeyler yaz kurbanın olaam:))
ayrıca senin karın nerde?kızın nerdee??:))
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/16989
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!
Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.