ana sayfaya dön
ÜYE OL  GİRİŞ 

başlık ara

forum
forum > İlişkiler > lise aşkı ve olanlar
mesaj ekleyeni başlık aç forum ana sayfası facebook'ta paylaş!

Sayfalar: 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  << Önceki Sayfa  Sonraki Sayfa >>      şu anda 25 - 36

aslan67
aslan67
7 Ocak 2008 02:23   mesajın adresini al  

sweetdreams
sweetdreams
o değil de neredeyse aynı şeyleri yazmışız:)

heh bunu da az önce yazıcaktım benden önce davrandın yine:))
7 Ocak 2008 02:24   mesajın adresini al  

peter pan
peter pan
aga senin şu mesajlarında fix olmaktan çıksın artık:)

reinforced gattuso® demis ki:

memet bu konulardaki görüşlerin aşırı fix...biraz değiş artık!

7 Ocak 2008 02:24   mesajın adresini al  

€ponin
€ponin
peter şunu farkediyorum ben ona sadece alışıyorum ama o bana bağlanıyor. lutfetmek filan değil ya....
7 Ocak 2008 02:25   mesajın adresini al  

gıro ®
gıro ®
he
7 Ocak 2008 02:25   mesajın adresini al  

peter pan
peter pan
bağlatma kendine, dost olarak bağlansın. bunu hissettir.

€ponin demis ki:

peter şunu farkediyorum ben ona sadece alışıyorum ama o bana bağlanıyor. lutfetmek filan değil ya....

7 Ocak 2008 02:27   mesajın adresini al  

€ponin
€ponin
ama bu olay olmasaydı ben onu dost olarak görmeyecektim bi süre sonra biliyorum
7 Ocak 2008 02:28   mesajın adresini al  

sweetdreams
sweetdreams
hayır lutfetmek derken kötü manada demedim,ben de aynı şeyi yaptım kendime söyleniyorum aslında biraz irdelersen sen de böyle olduğunu görürsün...sana bağlanabilir,aşık olabilir,hatta o aşıkmış diye belki sen de zamanla aşık zannedersin kendini ama değildir...diğeri de terapilik olmadan durumu çöz bence...
7 Ocak 2008 02:30   mesajın adresini al  

peter pan
peter pan

alışkanlık artacak, alışkanlıktan doğan büyük bi bağlılık olacak, ve sen de bunu sevgi zannedecektin belki de...
kötü olmuş, yazık olmuş... lakin her işte bir hayır vardır. ayrıca her şeyin başı sağlık.
7 Ocak 2008 02:31   mesajın adresini al  

sweetdreams
sweetdreams

Ya sen beim yazdıkalrımı yazmasana mehmet,böyle faydamız olmuyo sen konuya soldan dal ben sağdan:)) ayrıca taklit etme beni artık:)yeter!

peter pan demis ki:

alışkanlık artacak, alışkanlıktan doğan büyük bi bağlılık olacak, ve sen de bunu sevgi zannedecektin belki de...
kötü olmuş, yazık olmuş... lakin her işte bir hayır vardır. ayrıca her şeyin başı sağlık.

7 Ocak 2008 02:32   mesajın adresini al  

kandanadam
kandanadam
peter bunu hallettikten sora beni de dinler misin?benim de anlatcak çok şeyim var..
7 Ocak 2008 02:32   mesajın adresini al  

€ponin
€ponin

teşekkür ederim haklısın olayı çözmem lazım ama neresinden başlasam bilmiyorum işin kötüsü..

sweetdreams demis ki:

hayır lutfetmek derken kötü manada demedim,ben de aynı şeyi yaptım kendime söyleniyorum aslında biraz irdelersen sen de böyle olduğunu görürsün...sana bağlanabilir,aşık olabilir,hatta o aşıkmış diye belki sen de zamanla aşık zannedersin kendini ama değildir...diğeri de terapilik olmadan durumu çöz bence...

7 Ocak 2008 02:33   mesajın adresini al  

Sayfalar: 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  << Önceki Sayfa  Sonraki Sayfa >>      şu anda 25 - 36

sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin.
Hemen üye ol!

Bu foruma yorum eklemek için siteye üye olman veya giriş yapman gerekiyor.

Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!

Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.
ortakantin.com bir expodea üretimidir (c) 2005-2009